Τη χώρα θα την σώσουν μόνο οι πολίτες

Καθάρισμα αυλής από ανθρώπινα σκουπίδια
Έχω πολλούς γνωστούς που περιμένουν από στιγμή σε στιγμή κίνηση καραμανλικών. Βασικά την περιμένουν εδώ και 7 μήνες και προβλέπω ότι θα περιμένουν για πολύ ακόμα και μάλλον για πάντα. Ο Καραμανλής είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα φύγει από την ΝΔ. Ο Μεϊμαράκης τελικά συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη και μετά δήλωσε ότι «όλα είναι καλά». ΜΜΕ προσκείμενα στο Μητσοτάκη παρουσίασαν τη συνάντηση σε θερμό κλίμα και ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Μου μυρίζει ότι ο Μητσοτάκης του έδωσε κάποια υπουργεία. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι γνωστή για τις τακτικές Μαυρογυαλούρου. Τάζει σε όλους και στο τέλος ικανοποιεί λίγους λίγο. Όμως έχει κατορθώσει εν τω μεταξύ το ζητούμενο που είναι η ανάληψη της εξουσίας, κομματικής η εθνικής. Τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη τον έρριξαν το ’93 δεξιοί. Είχε τάξει σε όλους και δεν έκανε τίποτα από αυτά που έταξε.
          Ο Μεϊμαράκης, ο Τζιτζικώστας, ο Γεωργιάδης πήραν κάτι και το «βούλωσαν». Το ότι έγινε νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ δεν αφορά μόνο τους υποψήφιους αρχηγούς η αυτούς που τους στήριξαν. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες. Η ΝΔ είναι ακόμη (πιστεύω για λίγο) αξιωματική αντιπολίτευση και εν δυνάμει κόμμα εξουσίας. Δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός της χώρας κάποιος που με απάτη έγινε αρχηγός του κόμματος.
          Όσο όλοι είναι μέσα στη ΝΔ και δεν διαφοροποιούνται σημαντικά, στηρίζουν Μητσοτάκη. Η προσωπική δύναμη όλων των πολιτικών της ΝΔ είναι ανύπαρκτη. Η Θοδώρα Μητσοτάκη παρά λίγο να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Με το δικό της κόμμα πήρε λίγο πάνω από 2%. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός αλλά με το δικό του κόμμα είχε πάρει 1%. Ο κόσμος ψηφίζει ΝΔ και όχι όλους αυτούς τους άχρηστους παλιανθρώπους*. Οι κεντροδεξιοί πολίτες ψηφίζουν το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς. Όταν υπάρξει άλλη καλύτερη εναλλακτική στη κεντροδεξιά και περάσει σε ποσοστά τη ΝΔ, τότε η ΝΔ θα αγωνίζεται να μπει στη Βουλή.
          Τη χώρα δεν θα την σώσουν οι πολιτικοί. Σχεδόν όλους τους «κρατάνε» από δέκα μεριές και δεν τους αφήνουν να κουνηθούν. Το μόνο που θα προσπαθήσουν να κάνουν είναι μια συμφωνία για το προσωπικό τους όφελος. Οι περισσότεροι είναι ανθρώπινα σκουπίδια* όπως είναι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Τη χώρα θα τη σώσουν μόνο οι πολίτες. Δική τους είναι η χώρα και όχι των καθαρμάτων που απαρτίζουν το Τρίγωνο του Διαβόλου.
Πρέπει οι πολίτες να ρίξουν μαύρο στη ΝΔ. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ λεηλατούσαν την Ελλάδα επί σαράντα χρόνια και στο τέλος την κατέστρεψαν. Από όλους αυτούς που έκλεβαν για σαράντα χρόνια μόνο ο Τσοχατζόπουλος μπήκε φυλακή. Είναι τουλάχιστον γελοίο να είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή. Θα έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο για να σταματήσει αυτό το καραγκιοζιλίκι. Τις τηλεοπτικές άδειες θα τις πάρουν τελικά οι ίδιοι που έκαναν την άθλια προπαγάνδα ενάντια στον ελληνικό λαό.
Οι καθεστωτικοί εξόντωσαν και εξαθλίωσαν τους πολίτες ενώ αυτοί είναι βολεμένοι. Περιμένουν οι ηλίθιοι κάποιον καθεστωτικό να τους σώσει. Οι καθεστωτικοί θα σώσουν το τομάρι τους* όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι θα συνεχίσουν τη λεηλασία και τη καταστροφή. Εάν οι ψηφοφόροι δεν διώξουν τη ΝΔ μέσω της εκλογικής διαδικασίας, θα την διώξουν οι αντικαθεστωτικές οργανώσεις μαζί με το στρατό και την αστυνομία με άλλους τρόπους. Αναγκαστικά η πολιτική εκτροπή θα τελειώσει με άλλη πολιτική εκτροπή. 

* υπάρχουν και εξαιρέσεις

Γ. Π.