Νάστε καλά Φώφη και Σταύρο

Τα έχουν δώσει όλα στα κανάλια οι Νουδούληδες. Περισσότεροι από τετρακόσιες χιλιάδες ψηφοφόροι! Πω πω τεράστιο νούμερο! Ούτε το 10% της κεντροδεξιάς δεν είναι. Ούτε το 30% των ψηφοφόρων του Σεπτεβρίου δεν είναι!
                Και δεν είναι μόνο αυτά!  Πως ξέρουμε ότι είναι τόσοι  όσοι μας λένε; Απο που προκύπτει ότι το νούμερο ότι αληθινό; Από τη Vodafone; Με τα λεφτά που πήρε η Vodafone και τις 50 χιλιάδες 500 θα τις έκανε!
                Και τώρα πάμε στο βασικό θέμα. Μίλαγα με φίλο μου Νεοδημοκράτη που πήγε να ψηφίσει. Δεν είναι «βαμμένος» αλλά τέλος πάντων πήγε για το χαβαλέ. Στην ουρά είδε έναν καραπασόκο να περιμένει να ψηφίσει στις εκλογές της ΝΔ! Πιο Πασόκος δεν γίνεται, μετά πεθαίνεις!
                Είχε ακουστεί η φήμη ότι ζήτησαν τη βοήθεια της Φώφης και του Σταύρου! Βέβαια φήμες πολλές κυκλοφορούν και ποτέ δεν ξέρει κανείς  τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Το περιστατικό που μου περιέγραψε ο φίλος μου επιβεβαιώνει αυτή τη φήμη. Νεοδημοκράτες, Ποταμίσιοι και Πασοκοδημάροι όλοι μαζί είναι. Είναι το παλιό φαύλο σύστημα που έχει στηρίξει όλες τις ελπίδες τους και «ποντάρει όλα τα λεφτά» στη ΝΔ. Απο την επιβίωση της ΝΔ εξαρτάται η δική τους επιβίωση. Δεν αποκλείω να έβαλαν στο κόλπο ακόμη και το Βασίλη!
                Πέρα από την απάτη για να δημιουργηθεί η εντύπωση αθρόας προσέλευσης προκύπτει και ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Μήπως οι Ποταμίσιοι και  οι Πασοκοδημάροι είχαν πάρει γραμμή υπέρ ενός η δύο υποψηφίων; Τότε έχουμε κάποια μορφή νοθείας του αποτελέσματος. Κάποιοι έφαγαν «χοντρό ρίξιμο». Υποπτεύομαι ότι θα είναι αυτοί στις τελευταίες θέσεις. Τώρα άντε να αποδείξουνε ότι ψήφισαν Πασοκοδημάροι και Ποταμίσιοι. Δεν θα βγάλουν άκρη! Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να το ψάξουν. Εάν πραγματικά συνέβη κάτι τέτοιο να τους ρίξουν ένα χοντρό βρίσιμο και να φύγουν από το κόμμα των απατεώνων.

Γιάννης