18,92 % για σκότωμα

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ήταν 9,840,525 ψηφοφόροι. Επειδή οι κατάλογοι δεν είναι «καθαρισμένοι», ο πραγματικός αριθμός είναι μικρότερος. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιός είναι και έτσι παίρνουμε ως δεδομένο αυτό που μας δίνεται επίσημα. Η ΝΔ πήρε 1,520,625 ψήφους και το ΠΑΣΟΚ 341,390. Το σύνολο τους είναι 1,862,015 δηλαδή ποσοστό 18,92 % επί του συνόλου των εγγεγραμμένων.
Αυτοί ανήκουν σε δύο βασικές κατηγορίες. Η μία κατηγορία είναι όλοι αυτοί που μας «πίνουν το αίμα» στη μεταπολίτευση. Είναι όλοι οι βολεμένοι που έχουν «βολευτεί» εκμεταλλευόμενοι τους υπόλοιπους. Η άλλη μικρότερη κατηγορία είναι κάποιοι πολύ μα πολύ βλάκες.

Αυτοί είναι οι εχθροί του ελληνικού λαού και το Μεγάλο Πρόβλημα της Ελλάδας. Αυτοί οι καταραμένοι κατέστρεψαν τη χώρα και τις ζωές μας για να κάνουν μεγάλες περιουσίες. «Θέλουν σκότωμα». Τη πρόταση μπορεί να την πάρει καθένας όπως του αρέσει, μεταφορικά η κυριολεκτικά. Οι χειρότεροι και οι ποιο επικίνδυνοι είναι το 1,5 εκατομμύριο που ψήφισε ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μικρό κόμμα και χωρίς τη ΝΔ που είναι κόμμα εξουσίας, είναι τελείως ακίνδυνο.
Είναι λογικό το ΠΑΣΟΚ να κρατάει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους. Τακτοποίησε πάρα πολύ κόσμο, τους «έφτιαξε» για τα καλά. Βοηθώντας τους αδίκησε τους υπόλοιπους. Είναι προφανές ότι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ κρύβονται πίσω από το Ποτάμι. Το Ποτάμι είχε πάρει 222,166 ψήφους  στις πρόσφατες εκλογές. Δεν τους συμπεριλαμβάνω στη κατηγορία «για σκότωμα» παρόλο που είναι και αυτοί τρισκατάρατοι. Το Ποτάμι δεν είναι ΠΑΣΟΚ και ούτε έχει πρόσωπα πρώτης γραμμής από το ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα σε δύο κακά είναι το μικρότερο. Εξάλλου για πολλά κόμματα κυκλοφορούν φήμες ότι κάποιοι κρύβονται από πίσω. 
Διαβάζω διάφορες προτάσεις για συνεργασία (της ΝΑ) με τη ΝΔ η ένα μέρος της ΝΔ. Από τη μία πιστεύω ότι πρέπει να εκφράζονται ελεύθερα όλες οι γνώμες. Από την άλλη θεωρώ αυτές τις απόψεις τελείως μα τελείως λανθασμένες. Η τακτική απέναντι στη ΝΔ είναι μία : «φωτιά και τσεκούρι».
Έχουν γραφτεί μια σειρά εξαιρετικά άρθρα που περιέχουν το θέμα «φωτιά και τσεκούρι». Προτείνω στους αναγνώστες να τα διαβάσουν η να τα ξαναδιαβάσουν.
Μπορούμε να το δούμε σαν ένα εσωτερικό θέμα της κεντροδεξιάς. Περίπου οι μισοί ψηφοφόροι ανήκουν στη κεντροδεξιά. Έτσι από τα σχεδόν 10 εκατομμύρια ψηφοφόρους, τουλάχιστον 4,5 εκατομμύρια είναι στη κεντροδεξιά. Μόνο το 1/3 εξακολουθεί να ψηφίζει ΝΔ. Αυτό το 1/3 πρέπει να εξοντωθεί με κάθε τρόπο. Χωρίς αυτούς, η ΝΔ είναι μερικές εκατοντάδες ανθρωπάκια που έχουν κάνει τεράστιες περιουσίες από την κλοπή και την εκμετάλλευση του Ελληνικού λαού.
Στο προηγούμενο άρθρο αναφέρεται η Τελική Λύση για το Πρόβλημα των Νεοδημοκρατών. Σίγουρα αυτό είναι ένα από τα βασικά προβλήματα της χώρας. Για την αντιμετώπιση του πρέπει να υπάρχουν πολλά σχέδια Σχέδιο Α, Σχέδιο Β και Σχέδιο Ω (η Plan Z στα Αγγλικά). Το Σχέδιο Ω θα είναι η Τελική Λύση. Αυτοί οι υπάνθρωποι πρέπει να εξοντωθούν με κάποιο τρόπο. Η εμείς θα ζήσουμε η αυτοί. Από το να ζήσουν αυτοί και να πεθάνουμε εμείς, καλύτερα να τους εξοντώσουμε.
Έμαθα ότι ήδη κυκλοφορεί η λίστα με τις 400 χιλιάδες υπανθρώπους που ψήφισαν στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Να ξεκινήσουμε από αυτούς και ενδεχομένως οι υπόλοιποι να παραδειγματιστούν. Για τους Νεοδημοκράτες δεν θα υπάρχει τίποτε άλλο παρά μόνο «φωτιά και τσεκούρι».

Μάνθος