Η λύση με τους Νεοδημοκράτες

Κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του. Η Ελλάδα έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Είναι το περίπου 1,5 εκατομμύριο υπάνθρωποι που ψηφίζουν ΝΔ. Δεν βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι στο ίδιο στάδιο εξέλιξης. Υπάρχει ένας μέσος όρος που καθορίζει την εξέλιξη της εποχής. Άλλοι είναι πολύ πιο εξελιγμένοι και άλλοι πολύ λιγότερο εξελιγμένοι. Το 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι της ΝΔ είναι σίγουρα οι λιγότερο εξελιγμένοι. Εάν μετρηθεί το IQ τους θα είναι πολύ χαμηλό. Οι λόγοι που το υποστηρίζω έχουν εξηγηθεί διεξοδικά σε προηγούμενα άρθρα.
Να μην μπερδεύουμε τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους με αυτούς της ΝΔ. Οι πρώτοι είναι τριπλάσιοι, περίπου 4,5 εκατομμύρια. Οι διπλάσιοι κεντροδεξιοί (3 εκατομμύρια) δεν ψηφίζουν ΝΔ. Το 1,5 εκατομμύριο λιγότερο εξελιγμένοι και με χαμηλό δείκτη IQ ψηφοφόροι, κάνουν πρώτα μεγάλο κακό στον εαυτό τους. Αυτό στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα τους. Δεν έχουν όμως δικαίωμα λόγω βλακείας να καταστρέφουν τις ζωές των άλλων και τη χώρα.

Το Πρόβλημα των Νεοδημοκρατών είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας. Έχω ακούσει πάρα πολλές προτάσεις για την αντιμετώπιση του. Έχω ακούσει από δωρεάν κρουαζιέρες με σαπιοκάραβα που θα φουντάρουν μέχρι κάτι ανάλογο με την Τελική Λύση του Χίτλερ. Δεν υποστηρίζω καμία από αυτές τις λύσεις, απλά τις αναφέρω. Μια πιο σοβαρή πρόταση είναι να συγκεντρωθούν όλοι σε ένα μέρος της χώρας και να τους δοθεί αυτονομία. Από εκεί και πέρα ας «κόψουν το λαιμό τους» και ας καταστραφούν. Εμάς τους υπόλοιπους να μην καταστρέψουν.
Στο προηγούμενο άρθρο ίσως ο συναγωνιστής να βρήκε μια άλλη λύση. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί παράτυποι (λαθρο) μετανάστες. Αυτοί πρέπει να μετρηθούν ανά χώρα προέλευσης. Ας υποθέσουμε ότι είναι ½ εκατομμύριο Πακιστανοί στην Ελλάδα. Το Πακιστάν, στα πλαίσια της ανταλλαγής πληθυσμών, θα πρέπει να πάρει ½ εκατομμύριο Νεοδημοκράτες. Το ίδιο θα συμβεί και με άλλες χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές κλπ.
Το ζήτημα είναι πως θα βρεθούν οι Νεοδημοκράτες. Το ½ εκατομμύριο που ψήφισαν στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές είναι εύκολο να βρεθούν. Υπάρχουν σε καταλόγους και με κανένα πενηντάευρω μπορεί να τους προμηθευτεί κανείς. Για τους υπόλοιπους πρέπει να γίνει έρευνα για να εντοπισθούν. Ένας εύκολος τρόπος είναι μέσα από το Ίντερνετ. Σίγουρα έτσι θα βρεθούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη. Όσοι ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές και τοποθετούνται ανοικτά υπέρ της ΝΔ είναι και οι πιο φανατικοί. Ίσως να μην καταφέρουμε να εντοπίσουμε και το 1,5 εκατομμύριο αλλά σίγουρα θα εντοπίσουμε πάνω από τους μισούς. Ας γίνει η αρχή με αυτούς και μετά βλέπουμε. Ίσως να λυθεί το Πρόβλημα των Νεοδημοκρατών και να μη χρειαστεί να τους στείλουμε όλους σε άλλες χώρες.  

Μιχάλης