Σκουπιδοκράτορας και άρχοντας των ραδικιών

Ανθρώπινα σκουπίδια
Είμαι κεντροδεξιός και περήφανος για αυτό που είμαι. Αυτά τα καθάρματα της ΝΔ δεν με εκπροσωπούν. Όχι μόνο δεν με εκπροσωπούν αλλά εάν μπορούσα να τους σκότωνα, θα το έκανα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και χωρίς καθόλου τύψεις. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τη χώρα και μας εξαθλίωσαν. Μερικές φορές το σκέφτομαι να κάνω μια ηρωϊκή έξοδο από αυτή την άθλια ζωή και να πάρω πολλούς καθεστωτικούς μαζί μου στον άλλο κόσμο. Διστάζω και ίσως να μη το κάνω. Άθλια είναι η ζωή γιατί έτσι μας κατάντησαν τα πουλημένα τομάρια, οι καθεστωτικοί. Μας κατάντησαν έτσι για να κρατήσουν τις καρέκλες, να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να αποκτήσουν πολλά ακίνητα.Όλα αυτά τα καθάρματα έπρεπε να είχαν στηθεί απέναντι σε εκτελεστικό απόσπασμα, εάν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα.
Το Καθεστώς είναι μια μικρή γαλαζοπράσινη μειοψηφία (περίπου 20% του συνόλου) που εκμεταλλεύεται, εξαπατά, χειραγωγεί και καταπιέζει του υπόλοιπους. Καταστρέφουν τη χώρα και εξαθλιώνουν τους πολίτες για το προσωπικό όφελος. Χρησιμοποιούν συχνά τον όρο οι καθεστωτικοί «όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε». Πάντοτε ήταν μαζί οι καθεστωτικοί ανεξαρτήτως ιδεολογικής απόχρωσης. Μαζί τα έτρωγαν και μαζί ήταν σε όλες τις κομπίνες που έκλεβαν τα λεφτά του ελληνικού λαού. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε οι Έλληνες πολίτες, εάν πρώτα απαλλαγούμε από τα καθεστωτικά σκουπίδια. Αλλιώς δεν έχουμε απολύτως καμία ελπίδα.
Για πόσο μαλ**ες μας περνάτε ρε! Εννοούν να ενωθούμε κάτω από την ηγεσία τους. Ελάτε εσείς κάτω από εμάς ρε λαμόγια εάν θέλετε! Όταν θα ανοίξουμε γραφεία θα χρειαστούμε προσωπικό. Στο θυρωρείο θα έχουμε τρεις βάρδιες, μια για το Μητσοτάκη, την άλλη για τον Χατζηδάκη και την τρίτη για τον Γεωργιάδη. Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους για ποια βάρδια τους βολεύει. Ο Μητσοτάκης ονειρεύεται να γίνει κάτι σαν αυτοκράτορας. Σίγουρα έγινε σκουπιδοκράτορας και άρχοντας των ραδικιών. Όλοι αυτοί που στηρίζουν τη ΝΔ και τους δύο δορυφόρους της είναι η ανθρώπινα σκουπίδια η έχουν IQ ραδικιού.
Η διαφορά της Ελλάδας από τη Γαλλία πριν την Επανάσταση είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε εκλογές. Και στη Ελλάδα υπάρχει μια ασύδωτη δήθεν αριστοκρατία σκουπιδιών που ζει σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Μετά είναι όλοι οι υπόλοιποι που η ζορίζονται η είναι απόλυτα εξαθλιωμένοι. Όπως και στη Γαλλία πρέπει να απαλλαγούμε από αυτή τη σκουπιδοκρατία που είναι η πηγή όλων των προβλημάτων. Τους βρωμιάρηδες τους πολεμάς βρώμικα. Το παιχνίδι είναι στημένο και πουλημένο.
Τους ξέρω πολύ καλά τους πολιτικούς της ΝΔ. Η λέξη σκουπίδια είναι μεγάλη προσβολή για τα σκουπίδια. Είναι τελείως ανίκανοι και ακατάλληλοι άνθρωποι. Έχουν κάποια τυπικά προσόντα δηλαδή κάποιες σπουδές και καλή διαχείριση του λόγου. Μπαίνουν στο σκουπιδοντενεκέ της ΝΔ και ανέρχονται έρποντας και γλείφοντας. Εάν είναι από τζάκια ξεκινάνε από πιο ψηλά. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους και της ζωής τους το περνάνε με το πως θα πλασαριστούν δηλαδή σε ποια εσωκομματική κλίκα θα μπουν για να ανέβουν. Μαθαίνουν κάποια πολύ φτηνά κόλπα εξαπάτησης ψηφοφόρων που δεν υπάρχουν γραμμένα στα βιβλία. Είναι άγραφα μυστικά που μεταβιβάζονται μόνο στους «μυημένους». Μερικά από αυτά έχουν εξηγηθεί σε προηγούμενα άρθρα. 
Αντί για θαυμασμό πρέπει να τα φτύνουμε τα καθεστωτικά σκουπίδια (πολιτικούς και λοιπούς)  γιατί αναρριχήθηκαν με μόνα εφόδια την καθεστωτική ιδιότητα και την έλλειψη ηθικών αναστολών. Επιπλέουν οι φελλοί, είναι αποβράσματα. Κάποιους δεν θα τους κατατάσσαμε στους καθεστωτικούς αλλά επιλέγουν από μόνοι τους να ανήκουν εκεί.
Ευτυχώς για αυτούς υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι στην Ελλάδα που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. Δυστυχώς για αυτούς ένα όλο και αυξανόμενο σημαντικό ποσοστό καταλαβαίνει πολύ καλά τι σκαρώνουν οι βρωμιάρηδες. 

Β. Ν.