Αφού υπάρχουν μαλ**ες

Ας βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του Μητσοτάκη. Ξέρει πολύ καλά ότι η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα και εξαθλίωσε τους πολίτες. Ξέρει πολύ καλά ότι τα γαλαζοπράσινα λαμόγια έχουν κατακλέψει τους Έλληνες επί 40 χρόνια. Ξέρει πολύ καλά ότι όλοι αυτοί ζουν παρασιτικά σε βάρος του Ελληνικού λαού. Ξέρει ότι η οικογένεια του «πίνει το αίμα» των πολιτών επί 150 χρόνια. Ξέρει ότι μέσα στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί απόλυτη αναξιοκρατία αλλά τον βολεύει γιατί αυτός είναι η προσωποποίηση της. Ο Μητσοτάκης είναι ευνοιοκρατία στο τετράγωνο, οικογενειοκρατία και Κολεγιοκρατία.
Ξέρει όμως και ένα πολύ, μα πολύ σημαντικό πράγμα. Ότι σε αυτή τη χώρα, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μαλ**ες. Το δυστυχώς αφορά τη χώρα,  για τον Μητσοτάκη είναι ευτυχώς. Είναι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια οι μαλ**ες που ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚΑ – Β (Ποτάμι).
Βέβαια εάν τους εξετάσουμε ως ποσοστό στο σύνολο, είναι χαμηλό. Επίσημα είναι περίπου 10 εκατομμύρια ψηφοφόροι αλλά το πραγματικό νούμερο είναι χαμηλότερο γιατί δεν έχουν καθαριστεί οι εκλογικοί κατάλογοι. Επειδή δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των ψηφοφόρων, παίρνουμε τα επίσημα στοιχεία. Το ποσοστό που έχουν οι μαλ**ες είναι μόλις 20%. Με την αποχή όμως σχεδόν στο 50%, διπλασιάζεται και γίνεται περίπου 40% επί αυτών που ψήφισαν. Με διάφορες απατεωνιές όπως η ενισχυμένη αναλογική και το όριο του 3%, είναι αρκετό για να δώσει την εξουσία και πάλι στο διπολικό καθεστώς που λεηλάτησε και ισοπέδωσε τη χώρα επί τέσσερις δεκαετίες.
Ο Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά τι έχει γίνει και τι έχουν κάνει η οικογένεια του, το κόμμα του και οι δύο δορυφόροι, ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚΑ – Β. Στα παλιά του τα παπούτσια για να μη πω στα αρχ**ια του! Σκέφτεται ότι υπάρχουν πολλοί μαλ**ες και ξεκαρδίζεται στα γέλια. Θα γράφει ο Θέμος για τη Μαρέβα (Μητσοτάκαινα) ότι είναι superwoman, θα του κάνουν δεήσεις οι φίλοι του στα κανάλια και θα τους πείσει τους μαλ**ες να πάνε να τον ψηφίσουν. Βάλε και την απογοήτευση των ψηφοφόρων με το ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς να το καταλάβει θα γίνει πρωθυπουργός. Θα κάνει και 2-3 επικοινωνιακά τρυκ και έληξε ιστορία.
Κοροϊδεύουν το κοσμάκη τα Κολεγιόπαιδα και τα τζάκια με «δήθεν» λαϊκό προφίλ. Πήγαν στη Πειραιώς αλλά οι σημαντικές συναντήσεις της ηγεσίας θα γίνονται στο Εκάλη Club και σε άλλα σημεία ΒΠ, ΝΠ (Βόρεια και Νότια Προάστεια) και του Κολωνακίου. Ο Μητσοτάκης ότι και να κάνει Μητσοτάκης θα είναι, Κολεγιόπαιδο, πλουσιόπαιδο και από τα μεγαλύτερα πολιτικά τζάκια της χώρας.
Πριν λίγους μήνες χρησιμοποιούσαν οι απατεώνες το σύνθημα «Φέρνουμε Οξυγόνο». Η δική μας η απάντηση είναι «Νίτρο Οξυγόνο2 –ΝΟ2» που είναι εκρηκτικές νιτροενώσεις. Εάν δεν ισοπεδώσουμε τη Νέα Δημοκρατία, τότε η Νέα Δημοκρατία θα ισοπεδώσει την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία έχει τελειώσει οριστικά μετά από την εθνική καταστροφή που προκάλεσε μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Βασίζονται στους μαλ**ες για να ξαναέρθουν στην εξουσία και να συνεχίσουν τη λεηλασία, την εκμετάλλευση και την καταπίεση. Δυστυχώς για αυτούς, είναι πολλοί αυτοί που δεν είναι μαλ**ες. Το 45% δεν ψηφίζει γιατί δεν εκφράζεται από κανένα κόμμα. Στη πλειοψηφία τους είναι κέντρο + δεξιοί. Εάν βρεθεί ένα κόμμα να εκφράσει τους απέχοντες και όσους ψηφίζουν με «μαύρη καρδιά» Νέα Δημοκρατία, θα κάνουμε επιτέλους την κηδεία της Νέας Δημοκρατίας. Αρκετή ζημιά έκαναν στη χώρα, πρέπει επιτέλους να τους σταματήσουμε.   

Ν. Α.