Απο την Ελλάδα ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

Β' Παγκόσμιος Πόλεμος
Έρχεται ο επόμενος;
Το Τρίγωνο του Διαβόλου (πολιτικοί, ΜΜΕ, προμηθευτές Δημοσίου) έχει συνωμοτήσει ενάντια στο λαό της Ελλάδας. Τον εξαπατά, τον εκμεταλλεύεται, τον λεηλατεί και τον καταπιέζει επί δεκαετίες. Οι πολίτες με τη σειρά τους συνωμοτούν ενάντια στο τρίγωνο του Διαβόλου. Μέσα στο Τρίγωνο του Διαβόλου υπάρχουν και άνθρωποι ειλικρινείς, έντιμοι, πατριώτες και ανιδιοτελείς. Αυτοί συνεργάζονται με το λαό ενάντια στο Τρίγωνο του Διαβόλου.
Ένας προδότης της Πατρίδας, βασικό στέλεχος του Τριγώνου του Διαβόλου, γέλαγε όταν πληροφορήθηκε το σενάριο το εμφυλίου εξπρές. Θεωρεί ότι θα αποτύχει η προσπάθεια. Είπε ότι μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που θα εκδηλωθούν οι πρώτες επιθέσεις, θα κινητοποιηθεί ο στρατός και η αστυνομία. Επίσης θεωρεί ότι σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο στρατός και η αστυνομία, θα εμπλακούν ξένες δυνάμεις. Δεν είναι μόνο προδότης, είναι και ηλίθιος.

Περιμένει οι αντιστασιακές και αντικαθεστωτικές οργανώσεις να διαρρεύσουν το σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια; Νομίζει ότι δεν έχουν σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα και μόνο αυτός είναι ο έξυπνος που τα σκέφτηκε; Ακόμη και να αποτύχει αυτό το σενάριο, πως ξέρει αυτός σε τι σειρά εκτέλεσης βρίσκεται; Εάν είναι από τους πρώτους στόχους, τι θα του χρησιμεύσει αποτυχία του εμφυλίου εξπρές όταν θα είναι μακαρίτης;
Οι αρχαίοι Έλληνες πολιορκούσαν την Τροία για μεγάλο διάστημα χωρίς επιτυχία. Τελικά το κατάφεραν με τον Δούρειο Ίππο. Νομίζει ο προδότης της Πατρίδας ότι δεν έχει μείνει κάτι λίγο από την πονηριά των προγόνων μας; Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχει η επίσημη φανερή ιεραρχία. Παράλληλα με την επίσημη ιεραρχία, υπάρχει και η κρυφή ιεραρχία. Την κατάλληλη στιγμή η εναλλακτική ιεραρχία θα αποχωρήσει και θα συμμετέχει στο νέο κέντρο+δεξιό σχήμα.
Θεωρώ ότι οι αντιστασιακές και οι αντικαθεστωτικές οργανώσεις έχουν κάνει κάτι παρόμοιο στο στρατό, στην αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες. Δεν το ξέρω, όπως το ξέρω πολύ καλά για τη ΝΔ, αλλά το βλέπω αυτονόητο. Οι επικεφαλής στα Σώματα Ασφαλείας, τις Ένοπλες Δυνάμεις και στις μυστικές υπηρεσίες είναι πάντοτε πιόνια των εκάστοτε κυβερνήσεων. Πριν επιχειρηθεί οποιοδήποτε σενάριο εμφυλίου εξπρές, θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί παράλληλη κρυφή ιεραρχία που θα αναλάβει μαζί με τη «κυβέρνηση του βουνού» μετά το τέλος του εμφυλίου εξπρές.  
Επίσης δεν είναι τόσο απλό η εμπλοκή ξένων δυνάμεων. Θεωρώ ότι οι αντιστασιακές και αντικαθεστωτικές οργανώσεις το έχουν ήδη σκεφτεί η θα το σκεφτούν αυτό το ενδεχόμενο. Η εμπλοκή κάποιων ξένων δυνάμεων έχει το κίνδυνο να ακολουθηθεί από άλλες ξένες δυνάμεις. Σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε για γενικευμένη σύρραξη και την αρχή του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου. Πιστεύω ότι οι ξένες δυνάμεις θα προβληματιστούν πολύ πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση από το φόβο ότι μπορεί έτσι να ξεκινήσουν το Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Πάντως όλα αυτά είναι έσχατα σενάρια και η προσπάθεια όλων μας θα πρέπει να είναι να μη φτάσουμε ποτέ εκεί. Εάν όμως δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αναγκαστικά η συνεχιζόμενη πολιτική εκτροπή στην Ελλάδα θα αντιμετωπισθεί μόνο με άλλη πολιτική εκτροπή ώστε να αποκατασταθεί πραγματική Δημοκρατία και να επιτευχθεί η απελευθέρωση της χώρας.  

Β. Ν.