Ομαλή μετάβαση στη Δημοκρατία;

Δημοκρατία είναι να αποκτά κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να κυβερνά ένα κόμμα με 20% και να επιβάλλει την άποψη του στο υπόλοιπο 80%. Δημοκρατία είναι μερικές δεκάδες η εκατοντάδες σιχαμερών ερπετών να συνωμοτούν ενάντια στους υπολοίπους και να τους εκμεταλλεύονται, να τους καταπιέζουν και να τους εξαπατούν. Δημοκρατία είναι λίγοι επιτήδειοι να κλέβουν και να λεηλατούν τις περιουσίες και τα εισοδήματα των υπολοίπων χωρίς ποτέ να τιμωρούνται. Όχι μόνο δεν τιμωρούνται αλλά επανεκλέγονται. Δημοκρατία είναι κόμματα και πολιτικοί που κατέστρεψαν τη χώρα και τους πολίτες να ξανά διεκδικούν την εξουσία. Δημοκρατία είναι μια χούφτα πουλημένα τομάρια δημοσιογράφοι να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο και να εξαπατούν τους ψηφοφόρους ώστε να ψηφίζουν ενάντια στα συμφέροντα τους. Δημοκρατία είναι οι καθεστωτικοί να είναι όλοι βολεμένοι και οι υπόλοιποι να υποφέρουν.

Δημοκρατία είναι να ψηφίζει ο λαός με 62% ΟΧΙ και τελικά να επικρατεί το ΝΑΙ σε πολύ χειρότερη μορφή. Δημοκρατία είναι να μην εκπροσωπούνται τα συμφέροντα και οι απόψεις των πολιτών αλλά μικρών ισχυρών μειοψηφιών. Δημοκρατία είναι οποιαδήποτε προσπάθεια για πραγματική εκπροσώπηση των απόψεων και συμφερόντων του λαού να καταπνίγεται από τα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Δημοκρατία είναι να πρέπει να διαλέξει ο πολίτης ανάμεσα σε δύο κάκιστες επιλογές, κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες και ανίκανους από τη μία και κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες και ανίκανους από την άλλη. Δημοκρατία είναι τα λάθη και τα κλεμμένα των πολιτικών να τα φορτώνουν στο λαό και να τον εξαθλιώνουν ενώ αυτοί που έκλεψαν και έκαναν λάθη να είναι μια χαρά.  
Αυτό ονομάζουν δημοκρατία όλα τα βρωμερά σκουλήκια οι καθεστωτικοί. Όσοι υποστηρίζουν ότι έχουμε δημοκρατία είναι ανθρώπινα σκουπίδια και το κάνουν γιατί είναι με τη μεριά των βολεμένων, αυτών που καταπιέζουν, εκμεταλλεύονται και εξαπατούν τους υπολοίπους. Το γαλαζοπράσινο καθεστώς είχε συνωμοτήσει ενάντια στο λαό. Λεηλατούσε τις περιουσίες και τα εισοδήματα τους, τους εξαπατούσε και τους καταπίεζε. Δημοκρατία δεν έχουμε αλλά απλά ένα κακέκτυπο η παρωδία δημοκρατίας με εκλογές. Τώρα φαίνεται ότι το γαλαζοπράσινο καθεστώς από δίπολο θα γίνει ο ένας πόλος του καθεστώτος και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο άλλος.
Η δικτατορία της 21ης Απριλίου αντικαταστάθηκε από την δημοκρατικοφανή δικτατορία της 24ης Ιουλίου. Ποια ήταν χειρότερη; Εξαρτάται! Οι Απριλιανοί δεν κατάκλεψαν και ούτε έκαναν κάκιστη διαχείριση όπως οι Ιουλιανοί. Οι Απριλιανοί δεν κατέστεψαν τη χώρα και εξόντωσαν τους πολίτες. Οι Απριλιανοί διατηρούσαν την εξουσία με τα τανκς ενώ οι Ιουλιανοί με τη προπαγάνδα, τη πλύση εγκεφάλου και την εξαπάτηση των ψηφοφόρων. Στην Ελλάδα επιβάλλεται να αποκατασταθεί επιτέλους η Δημοκρατία. Το ιδανικό είναι να έχουμε ομαλή μετάβαση από την δημοκρατικοφανή δικτατορία στη πραγματική Δημοκρατία.
Σε αυτό πρέπει να βοηθήσουν οι ψηφοφόροι. Πρέπει να αντιληφθούν ότι τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί τους εξαπατούν ασύστολα και τους παρουσιάζουν μια πολύ διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Πρέπει να μάθουν να αναζητούν την πραγματική αλήθεια, πέρα από τα ελεεινά ψέματα των ΜΜΕ και των πολιτικών. Πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ και δεκαετίες έχει στηθεί μια σατανική συμπαιγνία μεταξύ πολιτικών, ΜΜΕ, προμηθευτών δημοσίου και εταιρειών δημοσκοπήσεων με σκοπό την εκμετάλλευση, την εξαπάτηση και την καταπίεση των πολιτών. Πρέπει να ζητούν οι κλέφτες να τιμωρούνται πολύ σκληρά και οι αποτυχημένοι πολιτικοί να εξαφανίζονται από το πολιτικό σκηνικό. Πρέπει να απαιτούν πραγματική εκπροσώπηση των συμφερόντων τους και των απόψεων τους.
Ευτυχώς ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων δεν ψηφίζει η ψηφίζει μη καθεστωτικά κόμματα. Δυστυχώς η αποχή (και λευκό άκυρο) δεν επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα περισσότερα μη καθεστωτικά κόμματα έχουν ακραίες τοποθετήσεις. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη τα ζώα που ψηφίζουν αυτούς που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα και συστηματικά εξαπατούσαν τους ψηφοφόρους.
Εάν δεν υπάρξει πολιτική λύση θα πρέπει να καταφύγουμε σε μη πολιτικές ακραίες λύσεις. Αυτό δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας γιατί δημιουργεί πολύ κακό οικονομικό και επενδυτικό κλίμα. Εάν όμως δεν υπάρξει πολιτική λύση, έτσι θα πρέπει να γίνει. Η πολιτική εκτροπή δεκαετιών πρέπει να πάρει τέλος. Επιτέλους πρέπει να αποκατασταθεί η πραγματική Δημοκρατία στη χώρα. Εάν ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί η πραγματική Δημοκρατία είναι η πολιτική εκτροπή, τότε ας γίνει έτσι. 

Τ. Μ.