Απόλυτη ξεφτίλα για Καραμανλή & Σαμαρά

Βγαίνει ο Μεϊμαράκης και λέει αντίθετα με τη γραμμή κυρ-Βλάκου Μητσοβλάκη να μη γίνουν εκλογές. Σιγά ρε Βαγγέλα για τη φοβερή παρέμβαση! Τον ελληνικό λαό δεν τον ενδιαφέρει εάν το ίδιο Μνημόνιο θα το εφαρμόσει ο Τσίπρας η ο Μητσοβλάκης. Αυτή είναι η λύση στα προβλήματα του ελληνικού λαού; Ο Μητσοβλάκης είπε ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή. Θα μπορούσε ο Βαγγέλας να τον συναντήσει και στη συνάντηση να τον πυροβολήσει! Δεν υπάρχει περίπτωση να αστοχήσει από μικρή απόσταση. Αυτή μάλιστα, είναι σοβαρή παρέμβαση.
Οι εξελίξεις στη ΝΔ είναι ο απόλυτος εξευτελισμός των δύο πρώην προέδρων, Καραμανλή και Σαμαρά. Να ξεκινήσω από το τέλος. Ο Σαμαράς αντικαταστάθηκε από τον Τσίπρα στη θέση το πρωθυπουργού της χώρας, μόνο και μόνο για το Μνημόνιο. Ο Τσίπρας υποτίθεται ότι θα έσκιζε τα Μνημόνια. Τελικά εφαρμόζει πολύ χειρότερο Μνημόνιο από το Σαμαρά. Άρα η καρέκλα του πρωθυπουργού ανήκει στο Σαμαρά και όχι στο Μητσοβλάκη. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους και όχι μόνο για τον Βαγγέλα. Εάν ο Σαμαράς είχε αρ***ια, θα έπρεπε να μπει από την ανοιχτή πόρτα, να πιάσει από το αυτί τον κυρ-Βλάκο, να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το γραφείο του προέδρου και να ξανακαθίσει αυτός στη καρέκλα.

Για τον Καραμανλή ο εξευτελισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος. Του πήρε το κόμμα ο Σημίτης. Να του πάρει το κόμμα κάποιος από τη ΝΔ, κάτι πάει και έρχεται. Αλλά κάποιος από άλλο κόμμα και ειδικά ο Σημίτης είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Το κόμμα υποτίθεται ότι ήταν Καραμανλικό. Ο Σημίτης έβγαλε αρχηγό το Μητσοτάκη. Τον πήρε από την τέταρτη θέση και τον έφερε στη πρώτη. Ο Καραμανλής δεν κατάφερε να βγάλει αρχηγό τον Μεϊμαράκη και ο Σαμαράς τον Τζιτζικώστα. Από τον Ιανουάριο και μετά το κόμμα είναι Σημιτικό. Κουμάντο κάνει ο Σημίτης στη ΝΔ και βάζει όποιον γουστάρει σε όποια θέση γουστάρει.  Ο Λαλιώτης κάνει κουμάντο στο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σημίτης στη ΝΔ. Κατά τα άλλα το ΠΑΣΟΚ τέλειωσε.
Ο Καραμανλής και ο Σαμαράς μπορούν να γίνουν τα γιουσουφάκια του Σημίτη, όπως και ο Μητσοβλάκης. Μπορούν να κάθονται σούζα σε ότι λέει ο Σημίτης και να λένε ΜΑΛΙΣΤΑ! Εάν όμως τους έχει μείνει λίγο αξιοπρέπεια, υπάρχουν και άλλες λύσεις. Εάν δεν καταφέρουν να διώξουν με τις κλωτσιές το κυρ-Βλάκο από τη καρέκλα του αρχηγού, μπορούν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Ο κόσμος της κέντρο+δεξιάς ζητάει κάτι καινούργιο. Από το τρόπο που θα το παρουσιάσουν, εξαρτάται εάν θα είναι μεγάλη επιτυχία η απόλυτη αποτυχία.

Κ. Β.