Όταν σου πηδιέται η γυναίκα την αλλάζεις

Είναι βέβαιο ότι ξένες δυνάμεις κατέστρεψαν την Ελλάδα. Το έκαναν μέσα από τη διαδικασία που περιγράφει πολύ σωστά ο συναγωνιστής σε προηγούμενο άρθρο. Μόνο ένας πολύ βλάκας δεν μπορεί να το καταλάβει. Πρέπει να είναι τόσο βλάκας όσο αυτοί που ψηφίζουν ΑΚΟΜΗ Νέα Δημοκρατία.
Είναι επίσης βέβαιο ότι την κατέστρεψαν για τον πολιτικό έλεγχο. Το μόνο που δεν είναι βέβαιο είναι εάν η καταστροφή ήταν ο σκοπός η απλά προέκυψε. Η μία θεωρία λέει ότι η καταστροφή ήταν ο σκοπός. Μια οικονομικά κατεστραμμένη χώρα είναι αδύναμη και ελέγχεται πιο εύκολα. Η άλλη θεωρία είναι ότι ο ανταγωνισμός των ξένων δυνάμεων για τον πολιτικό έλεγχο της Ελλάδας προκάλεσε την καταστροφή χωρίς να είναι μέρος του σχεδίου.

          Η Ελλάδα έχει ιδιαίτερη γεωπολιτική θέση και ίσως είναι ιδιαίτερης σημασίας. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι μόνο στην Ελλάδα τα κάνουν αυτά. Μήπως τα κάνουμε και εμείς σε άλλες χώρες; Φταίνε αυτοί που τα κάνουν η εμείς που τους αφήνουμε;
Όταν σου πηδιέται η γυναίκα τι κάνεις; Πας και βρίσκεις αυτόν που την πηδάει και τόνε πλακώνεις στις μάπες; Και μετά τι γίνεται; Δεν θα βρει άλλον να πηδηχτεί; Θα τους πλακώνεις όλους στις μάπες η είναι καλύτερα να χωρίσεις τη γυναίκα σου; Το πρόβλημα είναι η γυναίκα σου και όχι αυτοί που την πηδάνε!
Η σχέση προσώπων του ΛΑΟΣ με την M16-SIS η έστω αγγλικά κέντρα δεν είναι κάτι καινούργιο. Κυκλοφορεί από τότε που πρωτοδημιουργήθηκε το κόμμα. Ο μπακάλης του συναγωνστή δεν είναι απαραίτητο να έχει διασυνδέσεις με έγκυρες πηγές. Το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή κάποιος πελάτης που μπήκε στο μαγαζί του το είπε. Ούτε είναι κάτι καινούργιο η ανάμειξη προσώπων της Νέας Δημοκρατίας στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
Να παρατηρήσω ότι από προηγούμενα άρθρα έχει παραληφθεί το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων. Και εκεί έγινε μεγάλο δικομματικό η πολυκομματικό πάρτυ, ανάλογο με του Χρηματιστηρίου. Και εκεί πρωταγωνίστηκαν πρόσωπα που συνδέονται με ξένες δυνάμεις. Το εάν τα «έφαγαν» μαζί η απλά (οι ξένες δυνάμεις) τους άφησαν και τα έφαγαν είναι ασαφές. Γενικά υπάρχει αμφιβολία εάν οι ξένες δυνάμεις τα «έτρωγαν» μαζί με αυτούς που τοποθετούσαν στη διακυβέρνηση της Ελλάδας η απλά έκαναν τα στραβά μάτια.
Όλο το πολιτικό σύστημα πηδιέται. Σε αυτό περιλαμβάνονται πολιτικοί, ΜΜΕ και προμηθευτές Δημοσίου. Όλοι μαζί τα έτρωγαν (και ακόμη τα τρώνε;) με τις ευλογίες η τη συμμετοχή των ξένων δυνάμεων. Τι πρέπει να κάνουμε, να κατηγορούμε τους ξένους η αυτούς που πηδιούνται; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αλλάξει το πολιτικό σύστημα. Αρκεί να το καταλάβουν οι πολίτες ότι από αυτούς εξαρτάται.
Η Νέα Δημοκρατία είναι σαν τη γυναίκα που πηδιέται. Έχει πολλές μα πολλές αμαρτίες. Πρέπει να την αλλάξουμε. Και τι να ψηφίσουμε; Κάτι άλλο, οτιδήποτε άλλο εκτός από Νέα Δημοκρατία! Υπάρχει και η εναλλακτική του Α.Λ.Α. (Αποχή - Λευκό - Άκυρο). Εμείς στη Νέα Αρχή προσπαθούμε να ξανακτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία από κάτω προς τα πάνω, αυτός είναι και ο σωστός τρόπος. Οι θέσεις στη κορυφή είναι κενές. Τα πρόσωπα που θα τις καταλάβουν είναι μικρής σημασίας. Αυτό που προέχει είναι οι ιδέες, οι πολιτικές και η οργάνωση. Το πρόσωπα της ηγεσίας πρέπει να υπακούν στη βούληση της βάσης.
                    Τους πολιτικούς τους ψηφίζουμε αλλά τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ δεν τα ψηφίζουμε. Και εκεί υπάρχουν λύσεις. Είναι γνωστοί οι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές και πράκτορες ξένων δυνάμεων. Παρουσιάζουν ένα μικρό μέρος της αλήθειας και αυτό αλλοιωμένο. Δεν πρέπει να εξετάζουμε το περιτύλιγμα αλλά το περιεχόμενο. Υπάρχουν εφημερίδες και εκπομπές που είναι άψογες από πλευράς περιτυλίγματος, όλα με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το περιεχόμενο τους όμως είναι για τα σκουπίδια.
Δεν πρέπει να τους επιτρέπουμε να μας χειραγωγούν και να κάνουν πλύση εγκεφάλου. Δεν πρέπει να ενημερωνόμαστε από την τηλεόραση η τις εφημερίδες. Στο διαδίκτυο υπάρχουν sites και blogs που λένε την αλήθεια. Λίγο ψάξιμο θέλει. Πρέπει να γίνει μποϋκοτάζ στις προπαγανδιστικές εκπομπές, στα προπαγανδιστικά κανάλια και στις προπαγανδιστικές εφημερίδες. Εάν πέσει η τηλεθέαση και η κυκλοφορία θα εξαφανιστούν.
          Οι πολίτες έχουν τη δύναμη στα χέρια τους με τη ψήφο τους, τη τηλεθέαση και τη κυκλοφορία των εφημερίδων. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους.  Δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να ενημερώνουν και τους άλλους μέσα από προσωπικές και διαδικτυακές συζητήσεις. Πρέπει να δραστηριοποιούνται ενεργά σε πολιτικές οργανώσεις διαφορετικές από τα αμαρτωλά κόμματα του παρελθόντος.
Δεν ζητάμε να έρθετε μαζί μας. Κάντε μια δικιά σας οργάνωση και ελάτε μετά να συζητήσουμε για συνεργασία. Τα περιγράφουμε στην ιστοσελίδα μας.

Ρ. Μ.