Είστε η τελευταία μας ελπίδα

Μη νομίζετε ότι ο μέσος Έλληνας πολίτης τρώει κουτόχορτο και δεν είναι υποψιασμένος ότι συμβαίνουν αυτά που περιγράφετε. Πολύ καλά όμως κάνετε και τα γράφετε καθώς γίνονται πιο κατανοητά και λύνονται πολλές απορίες. Ξέρουμε ότι από τη μία είναι οι υπερ-μνημονιακοί που είναι πράκτορες δυτικών χωρών. Από την άλλη είναι οι υπερ-αντιμνημονιακοί που είναι πράκτορες της Ρωσίας. Οι μη πράκτορες είναι ανάμεσα, άλλοι προς το μνημονιακό και άλλοι προς το αντιμνημονιακό.
Ούτε οι μεν (υπερ-μνημονιακοί) ούτε οι δε (υπερ-αντιμνημονιακοί) εξετάζουν και προσφέρουν κάποια λύση. Το μόνο που κάνουν είναι προπαγάνδα, οι μεν υπέρ του Μνημονίου και οι δε ενάντια στο Μνημόνια. Μόνο εσείς εξετάζετε τα θέματα και βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις.  
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας κατάκλεβαν για σαράντα χρόνια και έτσι μας κατέστρεψαν. Στη συνέχεια μας εξόντωσαν για να πληρώσουμε εμείς αυτά που έχουν κλέψει. Νομίζω ότι μεγάλο μέρος του χρέους είναι τα κλεμμένα. Ο Θεοδωράκης είναι ο πιο συστημικός άνθρωπος στην Ελλάδα. Κατάφερε να πετύχει κάτι που δεν κατάφεραν άλλοι όπως ο Κωστής Στεφανόπουλος η ακόμη και η πολυαγαπημένη του Ντόρα Μητσοτάκη. Κατάφερε να μπει στη Βουλή χωρίς να έχει κόμμα, πρόγραμμα η πρόσωπα. Το κατάφερε μόνο με την υπόνοια δημιουργίας κόμματος. Μόνο κάποιος που είναι εξαιρετικά συστημικός μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο.

Το Λεβέντη και τη ΧΑ τους πήρε είκοσι χρόνια για να το καταφέρουν. Εάν δεν ήταν η χρεοκοπία και το μνημόνιο δεν θα το κατάφερναν ποτέ. Πιστεύω όμως ότι είχαν ώθηση από διάφορα κέντρα του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ότι πιο διεφθαρμένο και παρακμιακό υπάρχει. Πρέπει να αντικατασταθεί και όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο για την Ελλάδα. Καλά κάνετε και τοποθετείστε στο χώρο της κέντρο + δεξιάς δηλαδή συμπεριλαμβάνετε και το κέντρο. Έτσι θα μπορέσετε εκτός από τη ΝΔ, να αντικαταστήσετε  το κεντρώο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έχει απομείνει εκτός ΣΥΡΙΖΑ και το υπερσυστημικό Ποτάμι. Κανένα από τα τρία αυτά κόμματα δεν χρειάζονται. Οι ψηφοφόροι πρέπει να το καταλάβουν. Είναι όμως γεγονός  ότι υπάρχουν αξιόλογοι, έντιμοι και ικανοί άνθρωποι και στα τρία αυτά κόμματα. Ας κανονίσουν την πορεία τους.  
Το ότι το εδώ και πέντε χρόνια αγωνίζεστε και δεν έχετε δημιουργήσει ούτε καν κόμμα, με κάνει να πιστεύω ότι αυτά που λέτε είναι ειλικρινή. Εάν είχατε το σύστημα από πίσω σας και κέντρα του εσωτερικού η του εξωτερικού θα είσαστε κυβέρνηση με 50%. Εκπροσωπείται τον λαό εναντίον του συστήματος, η μάλλον ένα μεγάλο μέρος του λαού, τους κέντρο + δεξιούς. Όλα τα άλλα κόμματα της κέντρο + δεξιάς εκφράζουν τα συμφέροντα του τμήματος του συστήματος που τους στηρίζει.
Μην κάνετε κόμμα γιατί οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι όλες συστημικές η ελέγχονται από ξένα κέντρα. Εάν δεν είσαστε δικοί τους, θα σας θάψουν. Και διψήφια ποσοστά να έχετε στη πραγματικότητα, θα σας δώσουν κάτω από 1% για να σας εξαφανίσουν. Οι ψηφοφόροι και οι υποστηρικτές θα βγάλουν έτσι το συμπέρασμα ότι το κόμμα σας «δεν τραβάει» και θα φύγουν. Τα ΜΜΕ δεν θα σας προβάλλουν. Εάν τυχόν το κάνουν θα έχουν σαν σκοπό να σας καταστρέψουν.
          Το ξέρω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο. Είναι όμως εφικτό. Ο Δαβίδ κέρδισε τον Γολιάθ, ο Ρόκυ Μπαλμπόα τον Απόλλο Κρίντ  και ο Μέγας Αλέξανδρος τους Πέρσες που ήταν πολύ περισσότεροι. Είναι κλεμμένο, το είχα διαβάσει σε ένα προηγούμενο άρθρο και μου άρεσε πολύ. Η άποψη μου είναι ότι μπορεί ήδη να έχετε διψήφια νούμερα. Πριν λίγο καιρό ελάχιστοι σας ήξεραν. Όσο περνάω ο καιρός, όλο και περισσότεροι σας ξέρουν και μιλάνε για εσάς. Σωστά γράφετε ότι ακολουθείτε τη πορεία της χιονόμπαλας η γεωμετρική πρόοδο.
Δεν έχετε την υποστήριξη του συστήματος, των προδοτικών ΜΜΕ η εταιρειών δημοσκοπήσεων, εγχώριων η ξένων κέντρων. Να ξέρετε όμως ότι έχετε την υποστήριξη του ελληνικού λαού και αυτό μετράει στο τέλος. Ο ελληνικός λαός είναι ο ξενοδόχος και όλα τα κέντρα εξουσίας δεν μπορούν να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο ελληνικός λαός είναι αυτός που τελικά αποφασίζει. Δεν πρέπει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες αλλά αντίθετα να τις εντατικοποιήσετε. Είστε η τελευταία μας ελπίδα. Δεν υπάρχει κανείς άλλος. Σας παρακαλούμε μη μας εγκαταλείψετε στα λυσσασμένα σκυλιά που θα μας κατασπαράξουν

Ν. Β.