Κυρ Πάκη δώσε χάρη στη Παπαγγελή!

Τα παρακάτω είναι δική μου άποψη για την οποία δεν έχω απόλυτη βεβαιότητα. Η ομάδα Γεωργιάδη εχει σημαντικό ρόλο στην υποκίνηση του «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ». Φερόμενος ως αρχικός υποκινητής είναι κάποιος Iskar Azif η κατά κόσμο Στάθης Στάικος. Είναι αρχιτέκτων - εικαστικός με έδρα όλως παραδόξως το Λονδίνο!
Από τους βασικούς υποκινητές είναι ο Τσουκαλαδάκης που εισάγει το κολλαγόνο και το λανσάρει μαζί με την Παπαγγελή. Παίζει και αυτή σημαντικό ρόλο στο «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ». Τη Παπαγγελή τη ξέρω πολύ καλά, εννοώ ξέρω ποια είναι και όχι προσωπικά. Κάποια εποχή όποτε άνοιγα το Facebook έβλεπα συνέχεια χορηγούμενες διαφημίσεις της. Απορούσα πως έχει τόσα χρήματα για να πληρώνει τις διαφημίσεις. Μου έσπαγαν τα νεύρα και πήγαινα στο φαρμακείο να πάρω ηρεμιστικά. Την ξανάβλεπα απέξω από το φαρμακείο να διαφημίζει το κολλαγόνο. Αναγκάστηκα να πάω σε ψυχολόγο για να το ξεπεράσω.

Έχει δηλώσει ότι ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο και ότι στα 15 της διάβασε τον Μαρξ και κατάλαβε ότι είναι βλακείες. Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τι άλλο είχε κάνει ήδη στα 15 της. Θα ήθελα λεπτομερείς περιγραφές και φωτογραφίες η βίντεο εάν υπάρχουν.
Πολύ ωραία κοπέλα, δεν λέω. Να την χαίρεται η μάνα της, να την καλοπαντρέψει και να την χαίρεται ο άντρας της. Μέχρι τότε να την απολαμβάνουν οι φίλοι της. Είναι ακόμη με ένα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ; Αυτός είναι ο Νο 8 η ο Νο 9. Μήπως σταμάτησε το μέτρημα πριν χρόνια και απλά το 8 ήταν το τελευταίο νούμερο όταν σταμάτησε το μέτρημα; Γενικά όταν μια γυναίκα λέει ότι έχει πάει με Χ άντρες, ο πραγματικός αριθμός είναι 2Χ, 3Χ, 4Χ...Όταν ένας άντρας λέει ότι έχει πάει με Χ γυναίκες, ο πραγματικός αριθμός είναι Χ/2, Χ/3, Χ/4...
Να αναδειχθεί σε ακόμη πιο επιτυχημένο μοντέλο και τηλεπωλήτρια. Εάν έχει ταλέντο να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Με τη πολιτική τι θέλει και ανακατεύεται; Είναι ακόμη ένα παράδειγμα της απόλυτης κενότητας του άθλιου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Και βέβαια μπορεί κάποιος από το χώρο του θεάματος η του αθλητισμού να ασχοληθεί με την πολιτική. Πρέπει όμως να έχει στοιχειώδεις πολιτικές γνώσεις και να μπορεί να εκφράσει στοιχειώδη πολιτικό λόγο.
Βλέπω σχόλια στα social media και ειδικά στο facebook που κάνουν οι λιγούρηδες στην Παπαγγελή αλλά και σε άλλες επώνυμες η μη. Τα θεωρώ εμετικά. Αφού ρε ηλίθιοι δεν θα φάτε, τι ασχολείστε; Ακόμη και εάν κάποιος έχει τα προσόντα για να τη φάει, γράφοντας λατρευτικά σχόλια δεν θα καταφέρει τίποτα. Ζώα σκέτα, τελείως καθυστερημένοι! Σίγουρα οι περισσότεροι ψηφίζουν ΑΚΟΜΗ Νέα Δημοκρατία.
 Κυκλοφορεί η φράση «εάν είναι η Παπαγγελή στη συγκέντρωση θα πάω και εγώ». Πολλοί το λένε για πλάκα αλλά δυστυχώς αρκετοί το εννοούν. Δεν μπορούν να ρίξουν ούτε τη Λίτσα τη βοηθό κομμώτριας που είναι ψιλομέτρια για να μη πω ψιλομπάζο. Ελπίζουν όμως βαθιά μέσα τους ότι μπορούν να ρίξουν την Παπαγγελή.  Αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν και επηρεάζουν με την ψήφο τους τις τύχες των υπολοίπων. Αυτοί είναι που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα που ΑΚΟΜΗ ψηφίζουν ΝΔ και που θα πάνε στη συγκέντρωση του ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Λιγούρια, ηλίθιοι, προδότες, λαμόγια!
Πριν πολλά χρόνια ήμουνα με μια παρέα. Σχολιάζαμε διάφορες επώνυμες αλλά και μη επώμυμες γνωστές μας. Το θέμα ήταν ποια μας αρέσει. Ένας από τη παρέα δεν μίλαγε καθόλου. Αφού μας άφησε να μιλήσουμε για αρκετή ώρα, είπε τη μεγαλύτερη φιλοσοφία που έχω ακούσει ποτέ: «ωραία είναι αυτή που σου κάθεται». Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και συνεχίσαμε τη συζήτηση σε άλλα θέματα. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα το χρόνο να το σκεφτώ πολύ. Από τότε όμως το έχω σκεφτεί πολλές φορές και με έχει επηρεάσει σημαντικά. Το πιθανότερο είναι ότι και ο φίλος κάπου το είχε ακούσει και δεν ήταν δική του φιλοσοφία. Δεν το λέω ειρωνικά ότι είναι η μεγαλύτερη φιλοσοφία του κόσμου. Εάν το επεκτείνουμε στους άλλους τομείς εκτός τον ερωτικό και το γενικεύσουμε, το νόημα είναι να απολαμβάνει και να εκτιμά κανείς αυτά που μπορεί να έχει.
Ξέφυγα λίγο αλλά επανέρχομαι στην Παπαγγελή. Η Παπαγγελή συνδέεται με το κύκλο Γεωργιάδη. Μια κολλητή της είναι στενή συνεργάτης του Γεωργιάδη. Όπως και ο Γεωργιάδης έχει τελειώσει Αρχαιολογία, είναι από το Μαρούσι και ασχολείται με τηλεπωλήσεις.
Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αλλά και από πληροφορίες που παίρνω από αλλού, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σφίγγουν συνεχώς το κλοιό γύρω από τα κλιμάκια των πρακτόρων στην Ελλάδα. Οι εξελίξεις δεν είναι από μέρα σε μέρα αλλά από ώρα σε ώρα. Σε προηγούμενο άρθρο αναφέρεται ότι το ΛΑΟΣ ήταν μαγαζί της Μ16-SIS. Όσοι πήγαν στη ΝΔ διατήρησαν τη σχέση και αποτελούν το κλιμάκιο της SIS στην ΝΔ. Οι υπόλοιποι στράφηκαν προς τη μεριά της Ρωσίας. Ο Γεωργιάδης ήταν υποψήφιος πρόεδρος και είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ. Είναι λογικό να είναι ο επικεφαλής του νεοδημοκρατικού κλιμακίου της Μ16-SIS. Επειδή είναι πλέον το ισχυρότερο, μετά τη διάσπαση του ΛΑΟΣ, μπορούμε να πούμε ότι το νεοδημοκρατικό κλιμάκιο είναι ουσιαστικά το ελληνικό κλιμάκιο της M16-SIS.
          Η Βρετανία είναι φίλη και σύμμαχη χώρα. Το να είναι κανείς πράκτορας ξένης χώρας εξακολουθεί να είναι προδοσία και σοβαρό έγκλημα. Σε περίπτωση που η χώρα είναι φίλη και σύμμαχη, απλά το έγκλημα και η προδοσία είναι πιο ελαφρά. Το να διαδηλώνουν οι Έλληνες πολίτες είναι απόλυτα θεμιτό. Το πάω ακόμη παραπέρα και λέω ότι ακόμα και να εξεγερθούν, όχι απλά επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται σε ορισμένες περιπτώσεις. Το να υποκινούνται όμως από ξένες μυστικές υπηρεσίες για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τα σχέδια των αντίστοιχων χωρών είναι προδοσία.
          Υπάρχουν προγράμματα ανταλλαγής κατασκόπων. Για να γίνει ανταλλαγή πρέπει να έχουν αποκαλυφθεί Έλληνες κατάσκοποι στη Βρετανία, πράγμα δύσκολο. Επομένως μόλις οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες καταφέρουν να δέσουν όλα τα στοιχεία, ο Γεωργιάδης και οι υπόλοιποι θα πάρουν το δρόμο της φυλακής.
          Ζητάω προκαταβολικά από τη κυρ Πάκη Παυλόπουλο να απονείμει προεδρική χάρη στην Παπαγγελή. Αυτό βέβαια με προϋποθέσεις. Αντί να εμφανίζεται ανά δεκαπενθήμερο στο αστυνομικό τμήμα, να αναρτά στο διαδίκτυο ΝΕΕΣ φωτογραφίες σαν αυτή που είναι παραπάνω. Επιπλέον να δίνει live erotic dance shows στο Σύνταγμα με ανάλογη αμφίεση.
Εάν μάλιστα το έκανε και τώρα θα πήγαινα και εγώ στη συγκέντρωση του «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ». Θα μπορούσαν οι διοργανωτές να φέρουν και άλλες κοπέλες να συμμετέχουν στο show. Που να το σκεφτούν; Νεοδημοκράτες είναι τι περιμένεις. Δεν ελπίζω να φάω από την Παπαγγελή αλλά ισχύει το «φάτε μάτια ψάρια». Πιστεύω ότι «ωραία είναι αυτή που σου κάθεται» αλλά δεν με εμποδίζει να βλέπω πορνό και να έχω πάει μερικές φορές σε strip show. Αυτό είναι θέαμα. Ξέρω ποια θα μου κάτσει και ποια όχι, τις προϋποθέσεις, τις συνθήκες και πόσο θα μου στοιχίσει σε χρήμα, χρόνο, ψυχικό κόστος η κάτι άλλο.   

Θ. Σ.