Φυλακές Πολιτικών

Το αρχιτεκτονικό σχέδιο
για τις νέες Φυλακές Πολιτικών
Ο πρώτος που έπρεπε να είναι στη φυλακή είναι ο Σημίτης. Το εάν και πότε η Ελλάδα έπρεπε να μπει στο ευρώ είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση. Το εάν έπρεπε να μπει το 2001 είναι η πιο σύντομη συζήτηση. Δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση. Η απάντηση είναι ΟΧΙ και δεν σηκώνει καμία συζήτηση. Ο Σημίτης έβαλε την Ελλάδα στο ευρώ η από εγκληματική αμέλεια η εκ προμελέτης για προσωπικά και κομματικά οφέλη. Τα θεμέλια της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας μπήκαν το 2001.

Ο δεύτερος που έπρεπε να είναι στη φυλακή είναι ο Καραμανλής. Ουσιαστικά αυτός ήταν στο τιμόνι της χώρας στο τελευταίο και πιο σημαντικό μέρος του δράματος. Θα μπορούσε να είχε αποφύγει τη πρόσκρουση της χώρας στα βράχια. Δεν το έκανε παρομοίως η από εγκληματική αμέλεια η εκ προμελέτης για προσωπικά και κομματικά οφέλη. Μαζί με το Σημίτη και το Καραμανλή έπρεπε να είναι σίγουρα στη φυλακή οι: Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου. Η θέση όλων αυτών είναι μόνο στη φυλακή πέραν κάθε αμφιβολίας. Κατέστρεψαν μια χώρα και εκατομμύρια ανθρώπους είτε από εγκληματική αμέλεια η εκ προμελέτης.
Στη φυλακή έπρεπε να είναι όλοι όσοι προπαγάνδιζαν ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια των Μνημονίων. Είναι πάρα πολλοί. Ενδεικτικά μόνο αναφέρω μερικά ονόματα: Γεωργιάδης, Μπακογιάννη, Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε, Κώνστας, Στεφανίδου, Κοσιώνη, Σπυράκη, Πρετεντέρης, Αναστασιάδης, Σρόϊτερ, Παπαχελάς, Κύρτσος, Τρέμη, Τσίμας, Καψής, Οικονομέας, Καμπουράκης, Οικονόμου, Λυριτζής. Η ελεεινή και ασύστολη προπαγάνδα ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι καταγεγραμμένη και υπάρχουν πολλές αποδείξεις.
Ήδη έχουν μαζευτεί καμμιά εικοσιπενταριά. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Είναι όσοι πέρα κάθε αμφιβολίας πρέπει να μπουν στη φυλακή. Εκτός από αυτούς είναι και πολλοί άλλοι που όμως υπάρχει ερωτηματικό και χρειάζεται διερεύνηση. Στη φυλακή ανήκουν και πολλοί υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή και ειδικά αυτοί που ήταν σε οικονομικά η σχετιζόμενα με την οικονομία υπουργεία. Μετά είναι οι δεκάδες  η εκατοντάδες που εμπλέκονται σε οικονομικά σκάνδαλα. Επίσης είναι πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στις διάφορες λίστες φοροφυγάδων. 
Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για την κυβέρνηση Παπανδρέου. Είναι βέβαιο ότι παρέλαβε μια σχεδόν χρεοκοπημένη χώρα. Υπήρχε όμως η δυνατότητα ακόμη και την τελευταία στιγμή να αναστρέψουν τη κατάσταση; Έγιναν οι χειρισμοί με τον καλύτερο τρόπο και προς το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Εκεί χρειάζεται έρευνα που μπορεί να αποδείξει τυχόν ευθύνες. Κάτι αντίστοιχα ισχύει και για τις επόμενες κυβερνήσεις. Δεν προκάλεσαν τα Μνημόνια αλλά λειτούργησαν με γνώμονα τα ελληνικά συμφέροντα;
Στο τέλος θα μαζευτούν αρκετές εκατοντάδες που θα πρέπει να κλειστούν πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Κανονικά τους αξίζει να έχουν τις ίδιες συνθήκες κράτησης με τους κοινούς ποινικούς εγκληματίες και τα κάθε λογής πρεζόνια. Δέχομαι όμως να υπάρχει κάτι καλύτερο για πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές και μεγαλοδημοσιογράφους. Αυτό που χρειάζεται να γίνει, είναι να κτιστεί μια αναβαθμισμένη φυλακή αποκλειστικά για πολιτικούς κρατούμενους. Προτείνω να μοιάζει το αρχιτεκτονικό σχέδιο των Φυλακών Πολιτικών με τη Βουλή.
Εκεί να είναι έγκλειστοι όλοι όσοι αναφέρθηκαν, μαζί με τη 17 Νοέμβρη και τους Πυρήνες της φωτιάς. Οι τρομοκράτες έκαναν ότι έκαναν από ιδεολογική πεποίθηση και είναι υπεύθυνοι για το θάνατο λίγων ανθρώπων. Οι πολιτικοί εγκληματίες που προαναφέρθησαν, είναι μεγαλύτεροι εγκληματίες από τους τρομοκράτες. Είναι υπεύθυνοι για το θάνατο χιλιάδων Ελλήνων, την εξαθλίωση εκατομμυρίων και την καταστροφή της Πατρίδας μας. Το έκαναν μόνο και μόνο για πολιτικό και προσωπικό συμφέρον. 

Μάριος