Βαθύτατα ανθέλληνες

Έχετε ασκήσει δριμεία κριτική τόσο στο Μητσοτάκη, όσο και στους δύο υπαρχηγούς του, τον Γεωργιάδη και τον Χατζηδάκη. Έχετε αφήσει απέξω ένα πρόσωπο που ουσιαστικά είναι πάνω από τους αντιπροέδρους γιατί είναι συναρχηγός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η αδελφή του Ντόρα Μητσοτάκη κάνει μαζί του κουμάντο μέσα στο κόμμα. Επειδή είναι μεγαλύτερη «έχει το πάνω χέρι». Στις εσωκομματικές εκλογές το έπαιξε πολύ έξυπνα. Εάν έβγαινε ο αδελφός της ήταν βέβαιο ότι θα είχε μια πολύ σημαντική θέση μέσα στο κόμμα. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Έτσι πήγε με τον Μεϊμαράκη ούτως ώστε να είναι κερδισμένη με οποιαδήποτε έκβαση του αποτελέσματος. Φημολογείται ότι ενώ επίσημα στήριζε τον Μεϊμαράκη, υπόγεια δούλευε και για την εκλογή του αδελφού της.

Η θέση της είναι στη φυλακή μαζί με το Σημίτη και τον Καραμανλή. Μαζί με τον Γεωργιάδη ήταν από τους βασικούς πολιτικούς που εκτελούσαν και εξακολουθούν να εκτελούν την ανθελληνική προπαγάνδα. Φημολογείται ότι ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη φυγάδευση του Χριστοφοράκου. Η Ελλάδα ζημιώθηκε υπερβολικά από αυτή της την ενέργεια. Εάν ο Χριστοφοράκος ήταν σε ελληνική δικαιοδοσία, θα αναγκαζόταν να αποκαλύψει πάρα πολλά. Φημολογείται ότι φυγαδεύτηκε για να μην κάνει αποκαλύψεις για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την ίδια την Ντόρα Μητσοτάκη καθώς και αυτή φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Siemens.
Και ο Καραμανλής είναι βαθιά ανθέλληνας. Κατέστρεψε και χρεοκόπησε τη χώρα για προσωπικά και κομματικά συμφέροντα. Εάν αυτό δεν είναι ανθελληνική συμπεριφορά τότε τι είναι; Αυτός δεν ήταν πρωθυπουργός όταν φυγαδεύτηκε ο Χριστοφοράκος; Μόνη της ενεργούσε η Ντόρα Μητσοτάκη; Εάν ενεργούσε από μόνη της γιατί δεν την αντικατέστησε;
Ο Σαμαράς κωλυσιεργούσε με τη Λίστα Λαγκάρντ. Ποια συμφέροντα εξυπερετούσε με αυτό τον τρόπο; Σίγουρα όχι του ελληνικού λαού. Εξυπηρετούσε τα συμφέροντα όσων βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ και στις άλλες λίστες φοροφυγάδων. Οι περισσότεροι είναι από το κόμμα της ΝΔ. Η θέση του είναι επίσης στη φυλακή μαζί με τον Σημίτη, τον Καραμανλή και τη Ντόρα Μητσοτάκη.
Η Νέα Δημοκρατία υποτίθεται ότι είναι πατριωτικό κόμμα. Στη πραγματικότητα είναι ένα  βαθύτατα ανθελληνικό κόμμα. Στοιχειώδη ευφυϊα και λογική να έχει κανείς μπορεί να το καταλάβει. Τη περίοδο του δικομματισμού, η μισή Ελλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ και η άλλη μισή ΝΔ. Πολλοί από εμάς (στη ΝΑ), ήμαστε στη ΝΔ και μερικοί στο ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο τους ψηφίζαμε αλλά τους στηρίζαμε οικονομικά και με τον αγώνα μας. Αντιληφθήκαμε τη καταστροφή που προκάλεσαν, τα ψέματα που λένε και τον ανθελληνικό ρόλο τους. Διαχωρίσαμε έστω και αργά τη θέση μας.
Υπάρχουν ακόμη 1,5 εκατομμύριο υπάνθρωποι που υποστηρίζουν τους ανθέλληνες, τους διεφθαρμένους και τους εγκληματίες. Αυτά τα μιάσματα πρέπει να εξοντωθούν με κάθε τρόπο. Δυστυχώς τα πράγματα έφτασαν στα απλό ερώτημα. Εμείς η αυτοί; Εάν δεν τους εξοντώσουμε εμείς θα μας εξοντώσουν αυτοί. Η λίστα των μελών της ΝΔ που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές κυκλοφορεί ευρέως. Να γίνει αρχή από αυτούς για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι. Η λίστα αυτή είναι λίστα μελλοθανάτων. Πρέπει να εξοντωθούν επαγγελματικά, οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά και ψυχολογικά. Οι περιουσίες τους πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μείωση του δημόσιου χρέους. Οι περιουσίες τους δημιουργήθηκαν από την εκμετάλλευση των Ελλήνων και τη κλοπή των περιουσιών του Ελληνικού λαού.    

Μ.Ρ.