Χλιδάτοι

Ekali Club
Δεν είμαι καλά ψυχολογικά λόγω της επαγγελματικής και οικονομικής κατάστασης μου. Για αυτό προσπαθώ με διάφορους τρόπους να αισθάνομαι καλύτερα όπως να νοικιάζω κωμωδίες η να διαβάζω ανέκδοτα. Πρόσφατα ανακάλυψα ένα νέο τρόπο που χρησιμοποιώ για να με ευθυμήσει. Διαβάζω το Πρώτο Θέμα. Είναι πως θα το πάρεις. Εάν το πάρεις στα σοβαρά σου δημιουργεί συναισθήματα οργής, αηδίας και λύπης. Εάν το πάρεις στη πλάκα έχει πολύ γέλιο. Διαβάζω ξανά και ξανά το άρθρο «Η αλήθεια για τη Μαρέβα του Κυριάκου». Είναι δέκα φορές καλύτερο από κωμωδία. Όταν αισθάνομαι λίγο πεσμένος ψυχολογικά το διαβάζω και αμέσως ευθυμώ.

Τα δημοσιογραφάκια ήθελαν να δημιουργήσουν μια εικόνα superwoman για τη Μαρέβα Μητσοτόφκσι. Άθελα τους απεκάλυψαν ότι αυτή έχει το πάνω χέρι. Το άρθρο στάζει χλιδή από όλες τις μεριές.

Gagosian Gallery... εκλεκτά εδέσματα...σεφ του  Ekali Club...τυλιγμένες με μετάξια, ταφτάδες και μουσελίνες...comme il faut...συλλέκτης μεγάλων και σπάνιων έργων καθώς και σημαντικών νομισμάτων και γραμματοσήμων...με νυφικό του οίκου Φαλιάκος και χτένισμα από τον Βαλεντίνο... το ιστορικό πάρτυ του Κώστα Καίσαρη το 2000 στο Ekali Club κλπ

Πω πω πως ζηλεύω! Ψάρωσα τελείως τώρα!

Έτσι μας αποκάλυψαν πραγματικά ποιος είναι ο Μητσοτάκης, η γυναίκα του και το περιβάλλον τους. Είναι οι χλιδάτοι, οι super rich των Βορείων Προαστίων που συμπληρώνονται από τους χλιδάτους super rich των Νοτίων Προαστίων. Βασικά είναι η ίδια κάστα. Απλά οι χλιδάτοι των Βορείων Προαστίων δημιούργησαν μια παραθαλάσσια αποικία.
 Ο Καίσαρης ήταν σήμα κατατεθέν των χλιδάτων. Όποιος ήταν τακτικός πελάτης του Καίσαρη, αποκτούσε μεγάλο prestige στους χλιδάτους. Μπράβο του Καίσαρη που τα έπαιρνε από τους χλιδάτους, έγινε βαθύπλουτος και έκανε ιστορικά πάρτυ στο Ekali Club. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!
Δεν έχω πρόβλημα με το Καίσαρη γιατί δεν τα παίρνει από εμένα και δεν τον έκανα εγώ βαθύπλουτο. Με το Μητσοτάκη έχω πρόβλημα γιατί από το δικό μου υστέρημα έγινε πλούσιος. Με τη Στεφανίδου και άλλους  μεγαλοδημοσιογράφους έχω πρόβλημα γιατί έμμεσα από εμένα τα πήραν και έγιναν πλούσιοι.
Ο Μητσοτάκης μένει στη Κηφισιά. Κάπου εκεί μένει και η Στεφανίδου. Έχω λίγο μπερδευτεί για νομίζω ότι έχουν δύο σπίτια, ένα στη Δροσιά και ένα στη Κηφισιά. Ο Πρετεντέρης έχει μια τετραόροφη βίλα στο Ψυχικό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μένει σε μονοκατοικία στο Μαρούσι.
Μη το κουράζουμε άλλο... Όλοι εκεί γύρω μένουν. Είναι μια μεγάλη παρέα. Συναντιούνται σε κάποια μέρη, μάλλον στο Ekali Club. Έρχεται και ο Χατζηνικολάου μετά το τένις στο Politia Club και ο Θέμος Αναστασιάδης πριν φύγει με το αεροπλάνο για το σπίτι του στην Ελβετία. Συζητάνε με ποιο τρόπο θα εξαπατήσουν τη μεσαία και τη λαϊκή τάξη ώστε να τους χειραγωγήσουν και να ψηφίσουν Μητσοτάκη.
Οι χλιδάτοι filthy rich είναι Έλληνες πολίτες και έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος εκπρόσωπος τους από το Μητσοτάκη και καλύτερο κόμμα χλιδάτων από τη ΝΔ υπό την αρχηγία του. Η ΝΔ του Μητσοτάκη πρέπει να γίνει το κόμμα του Ekali Club, των Βορείων και Νοτίων Προαστίων, των χλιδάτων, του Κολλεγίου. Αυτή ήταν η Δράση του Μάνου. Η ΝΔ πρέπει να γίνει μια μεγάλη Δράση με ποσοστά 5-7%. Δεν μπορούν όμως σε καμία περίπτωση οι χλιδάτοι να εκπροσωπούν τη μεσαία και τη λαϊκή τάξη. Δεν είναι δικαίωμα τους να εξαπατούν τη μεσαία και τη λαϊκή τάξη μέσω των ΜΜΕ και των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε άλλο πια!

Μιχάλης