Μαρεβάκη είναι αργά πια!

Το 2033 στο Μητσοτάκη είναι λάθος. Το σωστό είναι 2016.
Μας υφάρπαξε τη ψήφο ο Καραμανλής, όχι μια αλλά δύο φορές. Τελικά τι έκανε; Χρεοκόπησε και κατέστρεψε τη χώρα και προετοίμασε το έδαφος για να μας εξοντώσουν ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς. Για αυτό τρέχαμε στις ομιλίες του, καθόμαστε στα εκλογικά περίπτερα και συμπληρώναμε 18ωρα στα εκλογικά τμήματα;
Μετά ήρθε ο Σαμαράς. Μας είπε ότι θα αλλάξει τη πολιτική του ΓΑΠ αλλά τελικά έκανε μια από τα ίδια. Έτσι μας υφάρπαξε και αυτός τη ψήφο. Έγινε πρωθυπουργός, βόλεψε όλους τους δικούς του και εμείς πήραμε τα τρία. Τώρα θέλει και ο Κούλης Μαρεβάκης να μας υφαρπάξει τη ψήφο. Θέλει να γίνει και αυτός πρωθυπουργός για να συνεχίσει το φαγοπότι με τους φίλους του και τους συγγενείς του.

Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη τρεις και τον τσακώσαμε. Νομίζω ότι είναι πια αργά, όσο και να τον αβαντάρει το σύστημα. Εάν ο Κυριάκος Δρακουλάκης πήγαινε για πρωθυπουργός το 2004, το 2007 η το 2012, τότε μάλλον θα τα κατάφερνε. Τώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τον έχουν «κάψει» ο Καραμανλής και ο Σαμαράς.
Υπάρχει ο αντίλογος που λέει ότι ο Κυριάκος Χριστοφοράκης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2004. Δεν ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή. Τα πρόσωπα της ηγετικής ομάδας του δεν είχαν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις κυβερνήσεις Καραμανλή. Αρκετοί είχαν αξιόλογη θέση στις κυβερνήσεις Σαμαρά αλλά λείπουν πολλοί πρωτοκλασάτοι του Σαμαρά. Γιατί πρέπει να χρεωθούν τις αμαρτίες των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά;
Ο Κυριάκος Γκραμποφσκάκης είναι μπαγαποντάκος και θέλει να λέγεται Μητσοτάκης αλά καρτ, όποτε τον βολεύει. Το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και με τη ΝΔ. Όποιος αποδέχεται κληρονομιά, παίρνει μαζί και τα χρέη. Χρέη δεν είναι μόνο τα πραγματικά οικονομικά  αλλά και οι αμαρτίες του παρελθόντος. Εάν δεν του αρέσει του Κυριάκου Κολεγιάκη, ας πάρει την ομάδα του και να φτιάξουν ένα καινούργιο κόμμα. Μπορεί να το ονομάσει ΝεΔηΣυ δηλαδή Νέα Δημοκρατική Συμμαχία. Δεν θα φτάσει ούτε 2,5% που κατάφερε η Ντόρα.
Ο Μισολάκης πήρε «μαγαζί γωνία» με 30% περίπου του εκλογικού σώματος. Κληρονόμησε τη βαριά σκιά του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτός είναι που από τον τάφο διατηρεί τη ΝΔ κόμμα εξουσίας και βγάζει όλους τους άχρηστους παλιανθρώπους βουλευτές. Κληρονόμησε μαζί και τις αμαρτίες του Καραμανλή και του Σαμαρά που δεν θα του επιτρέψουν να γίνει πρωθυπουργός. Έτσι πάει Κούλη, ανεξάρτητα εάν δεν σε βολεύει! Θα ακολουθήσει τη μοίρα του Ράλλη, του Αβέρωφ και του Έβερτ που έγιναν αρχηγοί αλλά δεν έγιναν πρωθυπουργοί.  Το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν τη φωτογραφία τους στο τοίχο. 

Νικόλας