Μια ξένη στο τιμόνι της χώρας

Ένα προηγούμενο άρθρο μου έδωσε το έναυσμα να ψάξω στο Ιντερνετ για τη σκιώδη πρόεδρο της ΝΔ. Έπεσα πάνω σε ένα δημοσίευμα με τίτλο «H αλήθεια για τη Μαρέβα του Κυριάκου» (20/10/2015) της παλιοφυλάδας που βγάζει το γιουσουφάκι του συστήματος, η τελειωμένη κοπέλα Θέμος Αναστασιάδης.
Οι λέξεις που περιγράφουν το άρθρο είναι δημοσιογραφικός οχετός και εμετός. Αυτό εάν το πάρεις στα σοβαρά. Εάν το πάρεις στα αστεία έχει πολύ γέλιο. Προσπαθούν τα δύο δημοσιογραφάκια (Τζένη Αγιανδρίτη, Βασίλης Γούλας),  κατ’ εντολήν της αφέντρας τους (Θέμιδας), να μας βγάλουν τη Γκραμπόφσκι κάτι παραπάνω από θεά: δαιμόνια, ανθεκτική, πανύψηλη, κορμάρα, δυναμική, σκληρή, γοητευτική, καλλονή, πανέξυπνη, διακριτική, ανεξάρτητη, γλυκιά, τρυφερή, καλοσυνάτη, ειλικρινή, αποφασιστική, με στόχους, εργατική κλπ.
Ρε δημοσιογραφάκια δεν έμεινε και κανένα προτέρημα που να μην της το αναγνωρίσετε! Δεν κατηγορώ τα δημοσιογραφάκια. Με τέτοια ανεργία και πείνα που έχει πέσει στο δημοσιογραφικό χώρο, τα παιδιά αναγκάζονται να γράψουν ότι τους πει η αφέντρα τους (Θέμις). Πραγματικά αξίζει να το διαβάσει κανείς. Είναι ένα παράδειγμα για το πως τα ΜΜΕ και το σύστημα χειραγωγούν τα πρόβατα και δημιουργούν ημίθεους και Μεσσίες. Το γιουσουφάκι ο Αναστασιάδης είχε αρχίσει το πουσάρισμα του Μητσοτάκη από τότε. Υπάρχουν ηλίθιοι άνθρωποι που πληρώνουν να αγοράσουν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για να τους χειραγωγεί η τελειωμένη κοπέλα, η Θέμις.
Από την άλλη, τα δημοσιογραφάκια άθελα τους αποκαλύπτουν αυτό που γράφτηκε σε προηγούμενο άρθρο, ότι ο Κυριάκος «τις τρώει» από τη Μαρέβα. Φαίνεται από το δημοσίευμα (της Θέμιδας) ότι η Μαρέβα είναι  που έχει το πάνω χέρι. Βέβαια δεν αναφέρεται πουθενά ότι εμπλέκεται στα πολιτικά. Αφού όμως είναι σωστό το ένα που γράφει το άρθρο του συναγωνιστή, τότε είναι πολύ πιθανό να ισχύει και το άλλο.
Ο παππούς της (Γκραμπόφσκι) ήταν Πολωνός και ο πατέρας της είναι Αγγλοπολωνός. Ο άλλος παππούς της ήταν Έλληνας εξ Αιγύπτου και η γιαγιά της Αγγλίδα. Κάπου τη βγάζουν από κεντροαριστερή οικογένεια. Παλιαότερα κυκλοφορούσαν κάποια δημοσιεύματα για προηγούμενο γάμο της και επίσης ότι είναι εβραϊκής καταγωγής. Αυτά όλα έχουν εξαφανιστεί. Μόνο λιβανιστήρι της κάνουν αντίστοιχο με αυτό που κάνουν στο Μητσοτάκη. Το Γκραμπόφσκι πάντως είναι συνηθισμένο πολωνοεβραϊκό όνομα. Η λαϊκή δεξιά, οι θρήσκοι και οι πατριώτες της ΝΔ πολύ θα ήθελαν να ξέρουν τη φυλή και τη θρησκεία της γυναίκας του προέδρου τους. Εάν τελικά το σύστημα καταφέρει να βγάλει το Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θα έχουμε μια γυναίκα αγνώστου φυλής και αγνώστου θρησκείας στο τιμόνι της Ελλάδας.
Τέλος δεν μπορώ να μην κάνω ένα σχόλιο. Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι είναι συγγραφέας τριών βιβλίων:
  1. Οδηγός αρχαίων ελληνικών νομισμάτων
  2. Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα
  3. Θεοδώρα Φραντζή: Η Άλωσις
Το δεύτερο είναι κρυφο-ομοφοβικό. Το τρίτο είναι αντιγραφή ενός μυθιστορήματος του Αγγλικανού ιερωμένου John Mason Neale που είχε δημοσιευτεί το 1857. Η παραλλαγή του Άδωνι είναι κρυφοαντισημιτική. Πως τα πάει με την Εβραία; γυναίκα του αφέντη του; Ο Άδωνις για τη καρέκλα και τον Ιουδαϊσμό είναι ικανός να ασπαστεί και να καθίσει να τον ...... δέκα Πακιστανοί. 

Παναγιώτης