Να τον κάνουμε κοπέλα

Πραγματικά αυτή η τιμωρία που περιγράφετε χρειάζεται από το Θεό στο Μπαλτάκο. Να έρθει μια μέρα ο γιος του και να του ανακοινώσει ότι έγινε κοπέλα. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Δηλαδή δεν πρέπει να τα αφήνουμε όλα στο Θεό.
Από τις φωτογραφίες τον «κόβω» μικρόσωμο και γλυκούλη (το γιο Μπαλτάκο). Είναι αξιωματικός των ΟΥΚ. Που υπηρετεί; Που μπορώ να τον βρω; Θα του στείλω δυο νταγλαράδες σαν αυτόν στην φωτογραφία. Όλοι μπορεί να γίνουν κοπέλες με την κατάλληλη προσέγγιση. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Εάν κάποιος το δοκιμάσει μια φορά και γλυκαθεί μπορεί να του μείνει.

Ψευτοτσαμπουκάς είναι ο γιος Μπαλτάκος. Έτσι είναι όλοι αυτοί της ΝΔ, θρασύδειλοι. Ήξερε ότι ο πατέρας του είναι δεξί χέρι του πρωθυπουργού και δεν θα τον πείραζε κανένας και έκανε μαγκιές. Έχει λέει συμμετάσχει και σε πολλά επεισόδια της Θύρας 13 του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η Ελλάδα. Εάν είσαι γιος του κάθε Μπαλτάκου κάνεις ότι γουστάρεις.
Εάν ήταν ο γιος ενός απλού ψηφοφόρου της ΝΔ και από το στρατό θα τον είχαν ξηλώσει και στο ξύλο θα τον είχαν σαπίσει και φυλακή θα έμπαινε για μήνες. Να τα βλέπουν τα ζώα οι ψηφοφόροι τις ΝΔ. Αυτοί δίνουν τη δύναμη στο κάθε γιο Μπαλτάκο να κάνει μαγκιές. Ο γιος Μπαλτάκος στηριζόταν στις πλάτες του πατέρα του που με τη σειρά του στηριζόταν στις πλάτες του Σαμαρά. Τη δύναμη στο Σαμαρά την έδιναν οι ψηφοφόροι της ΝΔ.
Τάκη, μη μου κάνεις μήνυση! Πλάκα σου κάνω! Δεν θα στείλω δυο νταγλαράδες στο γιο σου. Εσύ μαζί με τον αφεντικό στου το Σαμαρά μας εξοντώσατε. Βαράγατε στο ψαχνό χωρίς έλεος. Είχε δεν είχε να πληρώσει κανείς τον φορολογούσατε. Το εάν δεν μπορούσε να πληρώσει ήταν άνευ σημασίας. Μας έχετε φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Νομίζω έχω το δικαίωμα να σου κάνω λίγο πλάκα!

Μιχάλης