Στο δρόμο που χάραξε η ΔΗΜΑΡ

            
Το Ποτάμι
Ρε βλάκες, τι ασχολείστε με το Τοντολάκη, την Αντιγόνη Μητσοτάκη και το Χάρη Θεοχάρη; Αυτοί όλοι είναι τελειωμένοι. Στις επόμενες εκλογές δεν θα πιάσουν ούτε 0,5%. Ακριβώς ίδια πορεία με τη ΔΗΜΑΡ. Από το 6% στο 0,5%. Μετά θα «προσκυνήσουν» τη Φώφη για να τους μαζέψει.  Ο Τοντολάκης και η Αντιγόνη Μητσοτάκη θα γυρίσουν επιτέλους στο «σπίτι» τους. Ο Χάρης Θεοχάρης  θα συνεχίσει να εργάζεται σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Η υπόλοιπη Δράση θα συνεργαστεί με κάποιο άλλο κόμμα, ίσως με το ΚΚΕ. Προς τα εκεί κατευθύνονται. Δεν έχουν πρόβλημα αυτοί, ότι να ‘ναι για τη καρέκλα. Πάντως σίγουρα δεν θα ξαναπάρουν, όσο ζουν, ψήφους από τη κεντροδεξιά οι «παλιοκλέφτες». Ίσως σε μια άλλη ζωή...
            Όλοι μαζί, (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι) θα δίνουν αγώνα για να πιάσουν το 3%. Εξάλλου δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Απόλυτος κυρίαρχος στη κεντροαριστερά θα είναι ο Τσίπρας για τα επόμενα 20-30 χρόνια. Μετά θα είναι γύρω στα 70 και μάλλον θα  αποσυρθεί. Ο πέστον ντε, ο Γιάννης ο Πιτέλας (πρόεδρος Ευρωσοσιαλιστών) καλά θα κάνει να παρακαλέσει πολύ το Τσίπρα να συμπορευτεί με τους Ευρωπαίους Σοσιαλδημοκράτες και να αφήσει τα σταριλίκια.
            Ονειρεύονται στις Βρυξέλλες να βάλουν το Χάρη Θεοχάρη ρυθμιστικό παράγοντα στο ενδιάμεσο. Οι αθρώποι είναι τελείως εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Ο Χάρης, εάν κυκλοφορήσει θα έχει πολύ χειρότερη τύχη από το Κουμουτσάκο. Κανείς δεν τόνε γουστάρει, είναι εξαιρετικά αντιπαθής, από τους πιο μισητούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Απορώ ποιοι είναι αυτοί που τόνε ψηφίσανε. Δεν έχω συναντήσει ποτε κανέναν που να έχει ψηφίσει Χάρη. Φαντάζομαι ότι οι ψηφοφόροι του Χάρη θα είναι με δύο κεφάλια, τέσσερα χέρια κλπ.
            Ρε σεις, αφήστε τη κεντροαριστερά και να δούμε τι θα κάνουμε στη κεντροδεξιά πού είναι το σπίτι μας. Είναι πολλοί δυστυχώς οι απατεώνες και πρέπει να τους καθαρίσουμε. 

Ανδρέας