Τριτοκοσμικοί σκοταδιστές

            
Εξαθλιωμένε κεντροδεξιέ, περιμένεις να σε σώσει ο κάθε Μεϊμαράκης, Τζιτζικώστας, Γεωργιάδης και Μητσοτάκης; Όλοι αυτοί μόνο τη καρέκλα τους προσπαθούν να σώσουν. Εάν περιμένεις να σε σώσουν είσαι άξιος της μοίρας σου και της αθλιότητας σου! Το «παίζουν» Ευρωπαίοι «διαφωτισμένοι» αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από τριτοκοσμικοί σκοταδιστές*. Έχεις ακουστά για το Σχέδιο Ζ; 
Το Ζ είναι το τελευταίο γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου. Σχέδιο Ζ σημαίνει ύσταση λύση και είναι ένα σχέδιο της ΕΕ για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ (προσωρινή η μόνιμη). Έτσι δουλεύουν οι αναπτυγμένοι και «διαφωτισμένοι» λαοί. Οι Ευρωπαίοι έχουν σχέδιο για την Ελλάδα για όλες τις περιπτώσεις. Δεν έχουν μόνο Plan A αλλά Plan B, Plan C και φτάνουν μέχρι το Plan Z.
            Εμείς δεν έχουμε ούτε Plan A. Βλέπεις να έχουμε καμιά σχέση με τους Ευρωπαίους; Όποιος τολμήσει να αναφερθεί στη περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη, του τη «πέφτουν» αμέσως τα παπαγαλάκια και οι πορδότες και με συνοπτικές διαδικασίες καταλήγουν ότι είναι καταστροφή. Εάν αυτό δεν είναι σκοταδισμός και τριτοκοσμική νοοτροπία, τότε τι είναι; Γιατί ρε σιχαμερέ πορδότη είναι καταστροφή; Έχεις κάποια οικονομική μελέτη που το στηρίζεις; Γιατί τότε δεν την αναφέρεις ελεεινέ παλιάνθρωπε; Και εάν είναι καταστροφή, τότε αυτό που ζούμε τι είναι ρε ευρωπαπαγαλάκι;
            Πραγματικά χαίρομαι όσους ανοικτά και με επιχειρήματα υποστηρίζουν την Ομοσπονδοποίηση. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς δεν αφήνουν να ακουστεί η άλλη γνώμη. Η Ελλάδα, εάν ήταν αναπτυγμένη και «διαφωτισμένη» χώρα, θα έπρεπε να είχε κάνει μελέτες για όλες τις εναλλακτικές περιπτώσεις: ομοσπονδοποίηση, παράλληλο νόμισμα, προσωρινή η μόνιμη έξοδο.
            Οι επιστήμονες που θα είχαν βάλει την υπογραφή τους σε αυτές τις μελέτες, θα ήταν διαθέσιμοι για οποιαδήποτε επιστημονική κριτική από συναδέλφους τους. Με βάση αυτές τις επιστημονικές μελέτες θα έπρεπε να γίνει ένας πολιτισμένος δημόσιος διάλογος, ούτως ώστε οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να κρίνουν.
            Γιατί δεν το κάνουν οι ελεεινοί πορδότες; Γιατί τους βγαίνει μια χαρά με τον άλλο τρόπο!  Με το λαϊκισμό, το σκοταδισμό, τις τριτοκοσμικές τακτικές και τη προπαγάνδα, η παραμονή στο ευρώ έχει ποσοστά πάνω από 80%. Εάν γίνει πολιτισμένος δημόσιος πολιτικός  διάλογος, βασισμένος σε επιστημονικές μελέτες, το ποσοστό αυτό μπορεί να αλλάξει.
            Περιμένεις τώρα εσύ εξαθλιωμένε κεντροδεξιέ ψηφοφόρε να σε σώσει ο κάθε «πουλημένος» πορδότης* που θα γίνει αρχηγός της ΝΔ; Θα περιμένεις πολύ! Εάν δεν προσπαθήσεις να σώσεις τον εαυτό σου, βαδίζεις στη ολοκληρωτική καταστροφή!

* οι χαρακτηρισμοί δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά είναι γενικοί

Σταμάτης