Τσίπρας μέχρι το 2050

             
Πολύ καλά τα λέει συναγωνιστής σε προηγούμενο άρθρο (Ανακύκλωση από μπούρδες). Σε ποια ΝΔ να γυρίσουμε; Με ποιον αρχηγό; Και οι τέσσερις επιλογές είναι κάκιστες. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι υποστηρικτής του Καραμανλή. Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι σε σύγκριση με τέσσερις υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ είναι πολύ καλύτερος.

            Για τρεις πολιτικούς της ΝΔ έχουν ακουστεί πολλά. Για τον Λιάπη, το Βουλγαράκη και τον Μεϊμαράκη. Οι δύο από τους τρεις είναι ξεχασμένοι από τον Θεό και τους ανθρώπους. Ο τρίτος έγινε υπηρεσιακός αρχηγός της ΝΔ και όπως όλα δείχνουν θα είναι και κανονικός για αρκετό διάστημα. Είναι ο πιο συστημικός πολιτικός της ΝΔ και μας πουλάνε το παραμύθι ότι θα αλλάξει το κόμμα.
            Ο Άδωνις μαζί με τη Ντόρα είναι οι μνημονιακότεροι Έλληνες. Τον Τζιτζικώστα να τον ακολουθήσουν όσοι έχουν από πενήντα ακίνητα και πάνω. Ο Κυριάκος καλός θα ήταν, εάν δεν λεγόταν Μητσοτάκης, δεν είχε τελειώσει το Κολέγιο και δεν είχε τόσο ακραίες θέσεις σε κάποια οικονομικά ζητήματα.
            Υπάρχει κάποιος ηγέτης; Ποιος ο Κωστάκης ο Μπακογιάννης η ο Κωστάκης ο Καραμανλής ο νεώτερος; Πλάκα μας κάνατε; Δεν υπάρχει κανείς. Να ήταν μόνο οι υποψήφιοι αρχηγοί. Ο Βαρβιτσιώτης θέλει να πουλήσουμε τα σπίτια μας για να ταϊζουμε τα κοπρόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Δεν ντρέπεται λίγο με αυτά που λέει; Η μεγάλη πλάκα είναι ότι δεν του λένε και τίποτα και τον κρατάνε στο κόμμα γιατί όλοι μέσα στη ΝΔ της ίδιας νοοτροπίας είναι.
            Ποιος θα «χτυπήσει» το Τσίπρα στη κεντροαριστερά; Ο Τοντολάκης η η Φώφη; Συμπαθείς άνθρωποι και οι δύο. Εάν θέλουν να βγούμε με παρέα για φαγητό η για ποτό ας με πάρουν τηλέφωνο. Άλλο η παρέα και άλλο η διακυβέρνηση της χώρας. Έχουν κάτι πολύ περίεργες αντιλήψεις και δεν τους «κόβω» για ιδιαίτερα έξυπνους. Μήπως θα μας «πλασάρουν» το Χάρη Θεοχάρη, τη μεγάλη πολιτική μορφή;  Δεν υπάρχει κανένας ούτε στη ΝΔ ούτε στη κεντροαριστερά. Προβλέπω Τσίπρα στην εξουσία τουλάχιστον μέχρι το 2050. Όχι γιατί είναι πολύ καλός, το αντίθετο μάλιστα. Απλά όλοι οι άλλοι είναι πάρα πολύ κακοί και ιδιαίτερα στο άλλο κόμμα εξουσίας την ΝΔ.

Γρηγόρης