Σατανικό σχέδιο Is-no-good

        
            Άκουγα χτες ένα Ανελέητο στη τηλεόραση. Είχε πολύ πλάκα, έλεγε πολλά αστεία. Είπε όλοι μαζί να συνεννοηθούμε... να μιλήσουμε λογικά...να αποφύγουμε ακρότητες. Καλά, αυτά κάνατε εσείς όταν είσαστε αντιπολίτευση; Γερμανοτσολιάδες τους ανεβάζετε, Τσολάκογλου τους κατεβάζετε, με κρεμάλες και Γουδί τους απειλούσατε. Τώρα θέλετε συνεννόηση, λογική και μετριοπάθεια; Στο τέλος είπε και το φοβερό ότι η κυβέρνηση έχει ορίζοντα τετραετίας. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Και εγώ θα ήθελα να είμαι δύο μέτρα, αδύνατος και γυμνασμένος αλλά είμαι 1,78, γεμάτος και αγύμναστος.
            Γιατί διώξανε το Σαμαρά οι Τσιπροκαμεναίοι; Τι κέρδισε ο Ελληνικός λαός από όλη αυτή την ιστορία; Απολύτως τίποτα. Αντίθετα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Η συμφωνία είναι πολύ χειρότερη από το email Χαρδούβελη και το πεντάμηνο της διαπραγμάτευσης το πλήρωσε οικονομικά πολύ ακριβά ο Ελληνικός λαός.
            Όλα έγιναν για τις καρέκλες. Για να διώξουν τους  χαλίφηδες και να γίνουν χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων. Το αντιμνημονιακό παραμύθι ήταν ένα σατανικό σχέδιο τύπου Is-no-good για να γίνουν χαλίφηδες. Ο πραγματικός λόγος ύπαρξης των ΑΝΕΛ ήταν για γίνει ο Καμένος Υπουργός Εθνικής Αμύνης.
            Είναι μεγαλύτεροι ψεύτες και μεγαλύτεροι προδότες από τους προηγούμενους. Είναι μεγαλύτεροι ψεύτες γιατί η διαφορά των προεκλογικών δεσμεύσεων από αυτά που θα εφαρμόσουν είναι μεγαλύτερη. Είναι μεγαλύτεροι προδότες γιατί η συμφωνία είναι πολύ χειρότερη από τη προηγούμενη.  Οι προδότες και οι απατεώνες έχουν άσχημο τέλος.
           
Είναι οι πιο Μνημονιακοί γιατί το Γ’ Μνημόνιο που θα ψηφίσουν είναι το χειρότερο από όλα. Τώρα που οι ΑΝΕΛ έγιναν το  μνημονιακότερο κόμμα αναμένονται ηχηρές προσχωρήσεις. Έχουν «κλειδώσει» δυο ονόματα από τη δημοσιογραφία και ένα από τη πολιτική: Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιάννης Πρετεντέρης και Άδωνις Γεωργιάδης. Γίνονται συζητήσεις με μεγάλο πολιτικό όνομα που εάν ευδοκιμήσουν θα γίνει σεισμός. Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι δεν έχει οριστικοποιηθεί. Είναι κόρη γνωστού πολιτικού και διεκδικεί την αρχηγία άλλου κόμματος. Εάν οι εξελίξεις στο άλλα κόμμα δεν είναι θετικές είναι πολύ πιθανό να προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. (χιούμορ κάνω)
            Τέλος, αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ  είναι συστημικοί αλεξιπτωτιστές και καιροσκόποι παντός καιρού. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν γνήσιοι αριστεροί στο ΣΥΡΙΖΑ και γνήσιοι πατριώτες στους ΑΝΕΛ.  Οι Ιάπωνες Σαμουράι κατέφευγαν σε χαρακίρι ως τη μόνη επιτρεπτή διέξοδο σε περίπτωση ατίμωσης τους. Εάν κάποιοι Συριζοανελαίοι έχουν το ήθος και την ανδρεία των Ιαπώνων πολεμιστών ας κάνουν πολιτικό χαρακίρι.  

Βασίλης Σ