Όλοι μαζί στο 5%


4,6%...16,78...26,89...36,34...   ...5%

Αγαπητοί Συριζαίοι,
  
            Επειδή έχετε μπερδευτεί θα σας βγάλω από το αδιέξοδο. Θα περάσω κάποια στιγμή από τη Κουμουνδούρου να μου εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας για τη χρήσιμη συμβουλή. 
           Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα δεν πιστεύατε ότι θα γινόσαστε κυβέρνηση. Το καταφέρατε με τα ψέματα.  Ψηφίστε τη συμφωνία τώρα και μη μιλάτε γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Διαχειριστείτε επικοινωνιακά τη κωλοτούμπτα όπως μπορείτε. Ξεκινάει η καθοδική πορεία. Για καλή σας τύχη και η ΝΔ θα πέφτει. Όταν δείτε ότι η διαφορά με το δεύτερο κόμμα μικραίνει απειλητικά πηγαίνετε σε εκλογές. Ίσως να κερδίσετε και τις επόμενες εκλογές. Τη κάθοδο όμως δεν θα τη σταματήσετε.
          Δεν γίνεται να τα έχετε όλα υπέρ σας. Σας περιμένει η κόλαση. Αυτά παθαίνουν οι απατεώνες. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η λαϊκή αγανάκτηση θα φουντώνει όσο περνάει ο καιρός. Θα σας χτυπάνε από παντού ΜΜΕ, social media, sites, blogs, απεργίες, διαδηλώσεις κλπ. Θα χτυπάνε και τους άλλους όμως και ειδικά τη ΝΔ. 
           Μη στενοχωριέστε. Γίνατε υπουργοί και ο αρχηγός σας πρωθυπουργός. Μήπως είχατε πιστέψει ότι θα κυβερνήσετε για πολλά χρόνια;  Και εγώ θα ήθελα να ήμουνα δισεκατομμυριούχος αλλά δεν γίνεται. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για το 5%. Δεν είναι πολύ μακριά. Λίγα χρόνια σας χωρίζουν μόνο. Δεν θα νοιώθετε καθόλου μοναχικά στο 5%. Θα έχετε πολύ παρέα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στα σίγουρα. 

Γιάννης Π