Ένας Λαλιώτης στη κεντροδεξιά

Ο ένας καθεστωτικός παπαγάλος, ο Πρετεντέρης, είχε το Μητσοτάκη. Ο άλλος καθεστωτικός παπαγάλος, ο Αναστασιάδης, είχε τη Φώφη. Όταν το είδα ένοιωσα μεγάλη αηδία και οργή. Οι παπαγάλοι έχουν κάνει τεράστια περιουσία περνώντας τη γραμμή του συστήματος. Το ξύλο όμως δεν θα το φάνε αυτοί αλλά οι πολιτικοί.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκέντρωσαν μαζί χαμηλότερα ποσοστά από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του. Δεν έχουν απήχηση ούτε στο 19% των ψηφοφόρων. Τους έχουν μείνει οι συστημικοί και οι βλάκες. Ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν το κόσμο; Δεν καταλαβαίνουν ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν εκατομμύρια θύματα που και μόνο που τους βλέπουν εξοργίζονται; Περισσότερο προκλητικός είναι ο Μητσοτάκης επειδή η ΝΔ είναι κόμμα που διεκδικεί την εξουσία. Η Γεννηματά είναι αρχηγός ενός μικρού κομματιδίου. Από μόνο του δε μπορεί να κάνει τίποτα και μόνο σαν τσόντα μπορεί να χρησιμεύσει.

            Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τη χώρα και τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων. Συνολικά και τα δύο κόμματα έχουν 100% ευθύνη για τη καταστροφή της Ελλάδας. Επίσης έχουν 100% ευθύνη για την ελεεινή διαχείριση της κρίσης μέχρι το 2015. Η κομματική ευθύνη δεν διαγράφεται με τις αλλαγές προσώπων. Ότι στραβό έχουν κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από το 1974, βαρύνει το Μητσοτάκη και τη Γεννηματά.
Έχουμε επανειλημμένα προειδοποιήσει τους πρώην συναγωνιστές της ΝΔ. Το έχουμε κάνει από ενδιαφέρον.  Αντί να σχεδιάζουν πως θα έρθουν στην εξουσία, καλύτερα να σχεδιάζουν πως θα γλυτώσουν το ξύλο. Είναι πολλοί κεντροδεξιοί νεοπρολετάριοι που ζουν με το όνειρο να βρουν ευκαιρία να τους πλακώσουν στο ξύλο. Κάνουν Βodybuilding, Kung Fu, Judo, Aikido, Taekwondo κλπ για να είναι έτοιμοι.
Στη ΝΔ χρειάζεται ένας Λαλιώτης. Φημολογείται ότι ο Λαλιώτης έπαιξε σημαντικό παρασκηνιακό ρόλο για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ο Λαλιώτης δεν είναι τυχαίος πολιτικός. Είναι από τους εξυπνότερους πολιτικούς στην Ελλάδα, ίσως ο πιο έξυπνος. Κατάλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα αλλά και πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν πλέον απήχηση  στους ψηφοφόρους.  Μετέφερε το αριστερό τμήμα του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να εμφανιστεί καθόλου. Σίγουρα δεν το έκανε μόνος του αλλά λέγεται ότι είχε σημαντικό ρόλο. Ένας Λαλιώτης δεν υπάρχει στη κεντροδεξιά να στείλει τη ΝΔ στο 5%; Όλοι βλάκες είναι στη κεντροδεξιά; Μόνο η κεντροαριστερά έχει τους έξυπνους;   

Μιχάλης