Πρώτα τη δική μας την αυλή


            Ο κρατισμός του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ξέφυγε επιτέλους απο τη νοοτροπία του κρατισμού αλλά αντικαταστάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ανάπτυξη και η οικονομική ευημερία μπρορεί να έρθει μόνο από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Χρειάζεται νοοτροπία επιχειρηματικότητας. Που είναι το πρόλημα; Το πρόβλημα είναι ότι την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία την εκπροσωπεί ένα ανίκανο, διεφθαρμένο και παρακμιακό κόμμα, η ΝΔ. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ΝΔ.
            Από ανικανότητα άφησε το ΠΑΣΟΚ να κυριαρχήσει για πολλές δεκαετίες. Από ανικανότητα επέτρεψε στο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στην εξουσία. Εμποδίζει ένα άλλο σωστό κόμμα να αναπτυχθεί στην κεντροδεξιά. Είμαι κεντροδεξιός και περήφανος για αυτό. Δηλώνω ότι αυτοί οι ανίκανοι παλιάνθρωποι δεν με εκπροσωπούν. Μόνο πολύ πλούσιους, βολεμένους η καθυστερημένους μπορούν να εκπροσωπήσουν. Άλλο κεντροδεξιά ιδεολογία, άλλο ΝΔ και άλλο Σαμαράς η Ντόρα.

            Λέμε ότι το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο και ανίκανο. Πιστεύουμε ότι ευθύνεται για τη κατάντια της χώρας. Και τι κάνουμε; Τρέχουμε και ψηφίζουμε όλοι ΝΔ. Στη κεντροδεξιά πρέπει πρώτα να ξεφορτωθούμε τους άχρηστους ηγέτες μας. Το καθάρισμα ξεκινάει πρώτα απο τη δική μας την αυλή. Πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα στη κεντροδεξιά. Να ξεβρωμίσει η κεντροδεξιά από ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς. Δύο τρόποι για να γίνει ξεκαθάρισμα. Αυτοκάθαρση μέσα στη ΝΔ ή εξαφάνιση της ΝΔ. Αυτοκάθαρση δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν γιατί θα φύγουν οι περισσότεροι. Έτσι χρειάζεται να απαλλαγούμε επιτέλους από αυτό το άχρηστο κόμμα.
           Μπορεί και στην κεντροαριστερά να υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα αλλά εμένα με απασχολεί η κεντροδεξιά. Κάθε σωστός κεντροδεξιός πρέπει να πολεμήσει με κάθε τρόπο την ΝΔ για να την εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό. Μια ομάδα κρίνεται συνολικά και όχι εάν έχει 2-3 καλούς παίκτες. Το σύνολο είναι τρισάθλιο αλλά υπάρχουν άτομα αξιόλογα και ικανά. Έχουν την ευκαιρία να φύγουν. Εάν δεν φύγουν θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα. Θα φάνε πολύ ξύλο, μεταφορικά.

Ποτέ ξανά ΝΔ!

Άρης Γ