ΜΠΡΑΒΟ προκαταβολικά

             Ακούγεται πολύ τελευταία για ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική λύση! Ουσιαστικά φέρνει εγχώριο νόμισμα αλλά ταυτόχρονα μετριάζει κάποιες από τις αρνητικές συνέπειες. Νομίζω ότι ο Σόϊμπλε είναι μεγάλος υποστηρικτής. Δεν το κάνει από κακία όπως θέλουν να το παρουσιάσουν αλλά επειδή καταλαβαίνει κάποια πράγματα περισσότερο από τους άλλους.
           Το ευρώ κατέστρεψε την οικονομία της Ελλάδας. Όλοι το ξέρουν αλλά δεν το λένε γιατί είναι ευρώ-παπαγαλάκια. Οι εισαγωγές αντικατάστησαν την εγχώρια παραγωγή και οι εξαγωγές μειώθηκαν. Επίσης πολλές ξένες εταιρείες εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και μέρος των εσόδων φεύγει στο εξωτερικό.
            Αλέξη δεν σε ψήφισα γιατί ανήκω σε άλλο χώρο από την αριστερά. Ούτε πρόκειται να σε ψηφίσω ποτέ. Έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε την ΝΕΑ ΑΡΧΗ και ελπίζουμε στις επόμενες εκλογές, εάν δεν γίνουν σύντομα, να κατέβουμε σα κόμμα.

            Εάν φέρεις ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ θα είσαι πολύ ΜΑΓΚΑΣ και νομίζω ότι θα κυβερνήσεις για πολλά χρόνια. Σου λέω προκαταβολικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Εάν όμως υπογράψεις Γ’ Μνημόνιο με ευρώ μόνο, καταλαβαίνεις τι σε περιμένει!

Ηλίας Μ