Τι Αντώνης, τι Ντόρα


Φίλοι και συναγωνιστές,

            Συγγνώμη που θα το θέσω με αυτό το τρόπο αλλά είστε αστείοι. Κάθεστε και σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια με το τι θα κάνει η κάθε Ντόρα! Δεν λέω να μη γράφουμε τίποτα για την πολιτική επικαιρότητα. Αλλά βλέπω ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα της ΝΔ. Λες και έχει καμία διαφορά εάν είναι η Ντόρα αρχηγός η ο Αντώνης. Μια από τα ίδια θα είναι. Απασχολεί μόνο τους Σαμαρικούς και τους Μητσοτακικούς. Οι μεν θα χάσουν τις καρέκλες και οι άλλοι θα τους τις πάρουν.

            Κάπου διάβασα ότι η Ντόρα μπορεί να αλλάξει το κόμμα. Εγώ είχα μια μεγάλη ελπίδα ότι ο Σαμαράς θα άλλαζε το κόμμα.  Δεν τόλμησε να το κάνει. Αντί για αυτό έφτιαξε «το κόμμα του Αντώνη» με τα φιλαράκια του και τους Κολλεγιόπαιδες και συστεγαζόταν στη Συγγρού με τη ΝΔ. Ο Σαμαράς ήταν από όλες τις απόψεις μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Αφού δεν άλλαξε το κόμμα ο Σαμαράς θα το αλλάξει η Ντόρα; Θα πετάξει έξω όλους τους άχρηστους που μεγάλωσαν μαζί μέσα στη ΝΔ;
 Φαίνεται σα να έχετε μια μεγάλη αγωνία για το τι θα συμβεί στη ΝΔ για να τρέξετε να τρυπώσετε πάλι μέσα. Αηδιάσαμε από όλα και φύγαμε. Το μόνο που χρειάζεται η ΝΔ είναι ένα μεγάλο Χ και να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα άλλο κόμμα στη κεντροδεξιά πολύ καλύτερο από τη ΝΔ από όλες τις απόψεις.
            Σύμφωνοι δεν είναι εύκολο. Σιγά – σιγά όλα θα γίνουν. Πρώτα θα πιάσουμε το 1,7% . Λίγο περισσότεροι από εκατό χιλιάδες ψήφοι αρκούν. Μετά το πιάσουμε το 3%. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Διακόσιες χιλιάδες ψήφοι χρειάζονται μόνο. Ίσως και να  έχουμε ήδη περισσότερο από 3%. Μετά ο ουρανός είναι το όριο. Προσπάθεια χρειάζεται από όλους μας. Αντί να γράφουμε για το τι κάνει η κάθε Ντόρα και ο κάθε δελφίνος, ας επικεντρωθούμε πως θα καταφέρουμε η ΝΕΑ ΑΡΧΗ να γίνει μακροχρόνια η βασική δύναμη της κεντροδεξιάς.

Μιχάλης Ν