Δεν θέλουμε να μας σώσετε!


          Αποτύχατε οικτρά, καταστρέψατε τη χώρα, κάνατε περιουσίες που θα έχουν να τρώνε και τα δισέγγονα σας. Τι άλλο θέλετε; Γιατί δεν φεύγετε ήσυχα και ωραία. Μπορείτε να ζήσετε υπέροχα το υπόλοιπο τις ζωής σας με τα λεφτά που μας κλέψατε με νόμιμο η παράνομο τρόπο. Υπάρχει και η νόμιμη κλοπή εκτός από τη παράνομη. 
          Λέτε όλοι ότι προσπαθείτε να μας σώσετε. Ξέρουμε καλά ότι απλώς προσπαθείτε να αρπάξετε ότι μπορείτε. Μας πίνετε το αίμα διαχρονικά και εκτελείτε το έργο σας με το χειρότερο τρόπο. Θέλουμε να σας διώξουμε αλλά δεν μπορούμε. Δεν υπάρχει εναλλακτική. Όλες οι εναλλακτικές είναι μια από τα ίδια.

          Η ψευτοδημοκρατία που έχετε εγκαθιδρύσει είναι γεμάτη αδιέξοδα. Είναι μια στυγνή εκμεταλλευτική και καταπιεστική δικτατορία που τη βαφτίσατε δημοκρατία για να κοροϊδεύετε τους αφελείς. Δυστυχώς για εσάς δεν είμαστε όλοι τελείως αφελείς. Είσαστε όμως διπλά άτυχοι. Το ιντερνετ που προωθήσατε για άλλους σκοπούς δουλεύει και εις βάρος σας. Μια ανάρτηση μπορεί να φθάσει σε χιλιάδες η εκατομμύρια αποδέκτες.

          Θέλουμε να ξεκουμπειστείτε όλοι εσείς οι αποτυχημένοι που καταστρέψατε τη χώρα μας και τις ζωές μας. Ξέρετε καλά ποιοι είστε, Συριζοανελαίοι και Πασοκονουδούληδες. Θα σώσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας. Δεν μας αρέσει η βία ούτε το χάος. Εάν είναι όμως ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από εσάς τα καθάρματα, τότε θα καταφύγουμε και σε αυτά. 

Τ.Μ.