Στείλτε τους στο Ταμείο ανεργίας...


Δώστε τους ένα καλό μάθημα! Να στείλουμε όσους περισσότερους βουλευτές και υπουργούς στο Ταμείο ανεργίας. Να δούν τι ωραία που είναι! Βέβαια, δεν πρόκειται να πεινάσουν ούτε να τους κόψουν το ρεύμα. Όμως τουλάχιστον να μείνουν χωρίς δουλειά!
Όλοι τους αδιαφορούν για τους πολίτες και κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον. Οι μεν προσπαθούν να κρατήσουν τις υπουργικές καρέκλες και οι δε προσπαθούν να τους τις πάρουν. Όλοι μαζί προσπαθούν να κρατήσουν τις βουλευτικές καρέκλες και τα προνόμια τους. 
Ποτέ δεν έχω ψηφίσει κόμμα που είναι εκτός Βουλής. Πάντα διάλεγα στη κάλπη ανάμεσα στα γνωστά ονόματα βουλευτών. Τώρα έχω αποφασίχει να κάνω ακριβώς τα αντίθετο. 
 Θα διαλέξω ένα κόμμα εκτός Βουλής, δεν έχω αποφασίσει ακόμα πιό από όλα. Σας προτείνω όλους να κάνετε το ίδιο. Για όσους επιμένετε να ψηφίσετε κόμμα εντός Βουλής τουλάχιστον μην ψηφίσετε εν ενεργεία βουλευτές και ιδιαίτερα γνωστά ονόματα. Κάντε μια έρευνα πριν πάτε για να ψηφίσετε και βρείτε κάποιους υποψηφίους που δεν έχουν διατελέσει ποτέ βουλευτές και έχουν κάποια χαρακτηριστικά που σας αρέσουν. 
Μόνο έτσι θα καταλάβουν τι περνάμε! Εάν κάνουμε το ίδιο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση πολύ σύντομα θα απαλλαγούμε από το πολιτικό σύστημα που τόσα πολλά δεινά μας έχει φέρει!

Σ.Π.

Άνεργος