Τους έστειλαν στο ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά είναι πολύ χαζοί άνθρωποι οι σύμβουλοι του Σαμαρά. Αυτοί που του πρότειναν να βάλει φυλακή του Χρυσαυγίτες. Είδαν μόνο τη στιγμή και δεν είδαν παραπέρα. Κλασσικό παράδειγμα Νεοδημοκρατικής πολιτικής μυωπίας. Δεν μπορούν να δούν μακριά.
Βραχυχρόνια κατάφεραν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΑ. Μακροχρόνια τι κατάφεραν; Να στείλουν τους περισσότερους κεντροδεξιούς αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές οι ψήφοι μετράνε διπλές. Δηλαδή βοήθησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αυξήσει τη διαφορά του με τη ΝΔ.
Νόμιζαν ότι θα μπορέσουν να κρατήσουν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. Πόσο λάθος είχαν και πόσο δίκιο είχαμε όλοι εμείς που λέγαμε το αντίθετο απο αυτό εδώ το Βήμα πολιτών. Ο καταστραμμένος τελειωμένος κεντροδεξιός θέλει να τους πλακώσει στις μπουνιές (δεν θα το κάνει) και όχι να τους ψηφίσει. Ούτε θα ψηφίσει ένα άλλο κόμμα που έχει φτιαχτεί από Νεοδημοκράτες όπως αποδείχθηκε στη περίπτωση της ΕΠΑΛ. Οι ΑΝΕΛ κρατάνε αλλά όχι για πολύ ακόμα.
Οι άνθρωποι δεν κάνουν για πολιτική. Όχι μόνο οι σύμβουλοι του Σαμαρά αλλά οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες. Για άλλα πράγματα κάνουν. Για καριέρα στο Δημόσιο η στο θέατρο!

Α.Π.

Άνεργος