ΚΚΕ η ΧΑ



Τι φοβούνται περισσότερο οι ξένοι; Σίγουρα δεν φοβούνται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Είναι τα δικά τους παιδιά, θα κάνουν ότι τους πουν. Είχαν ένα μικρό φόβο για το ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι πια. Τα είπανε, τα συμφωνήσανε. Ο Τσίπρας είναι υπέρ του ευρώ, υπέρ του Μνημονίου. Θα δώσει βέβαια καλές επικοινωνιακές παραστάσεις για τα μάτια του κόσμου. Θα φανεί ότι το πάλεψε πολύ. Στο τέλος θα είναι μια απο τα ίδια. Ο Σαμαράς είναι ο καλός μαθητής του 19 και ο Τσίπρας είναι ο καλούτσικος του 16. Για αυτό είναι πλέον αδιάφορο στους ξένους ποιο κόμμα θα είναι στη κυβέρνηση όπως φάνηκε και απο τις πρόσφατες συνομιλίες στο Παρίσι. Μάλλον προτιμούν τον Τσίπρα για να εκτονωθεί και λίγο η κατάσταση. Αργότερα θα δούνε τι θα κάνουνε. Θα ξαναφέρουν το Σαμαρά η κάποιον άλλο της ΝΔ.
«Καλά, δεν έχεις δίκιο αφού άλλα μας λέει ο Τσίπρας» θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος αφελής. Τόσο βλάκες είσαστε τελικά ρε Έλληνες; Πόσο εύκολα ξεχνάτε! Δεν έχει περάσει πολύς καιρός. Ξεχάσατε τα «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ; Ξεχάσατε τα Ζάπεια του Σαμαρά; Θα την ξαναπατήσετε πάλι για τρίτη φορά; Σας λένε αυτά που πρέπει να σας πούνε για να τους ψηφίσετε και μετά κάνουν αυτά που τους λένε οι ξένοι.
Επομένως τι πρέπει να κάνουμε; Οι ξένοι φοβούνται το ΚΚΕ και τη ΧΑ. Είναι κόμματα ενάντια στην ΕΕ και το Μνημόνιο (στα αλήθεια). Δεν τα ελέγχουν. Εάν τα ποσοστά τους είναι ψηλά θα τους δυσκόλευε πολύ. Συμφωνώ απόλυτα με τη λογική προηγούμενου άρθρου για ψήφο στρατηγικής στη ΧΑ. Αυτό αφορά τους κεντροδεξιούς. Μη ξεχνάμε τους άλλους μισούς ψηφοφόρους που βρίσκονται αριστερά του κέντρου. Σε αυτούς προτείνω ΚΚΕ δαγκωτό.
«Εγώ είμαι ευρωπαϊστής και μετριοπαθής, δεν μπορώ μα ψηφίσω ακραία και αντιευρωπαϊκά κόμματα» θα μπορούσε να σκεφτεί ένας άλλος αφελής. Τόσο βλάκες είσαστε τελικά ρε Έλληνες; Δεν σας είπα να τους ψηφίζετε για πάντα και ούτε να τους κάνετε κυβέρνηση. Ακόμα και να θέλατε πολύ, δεν θα μπορούσατε να τους κάνετε κυβέρνηση. Μιλάω για ψήφο στρατηγικής και αντίδρασης. 
Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Προέχει να καταφέρουμε να βγούμε από τη κρίση και όχι να εκφράσουμε την ιδεολογική μας τοποθέτηση. Αυτό θα το ξανακάνουμε αργότερα. Τώρα πρέπει να ψηφίσουμε ΚΚΕ η ΧΑ. Εάν οι ξένοι δούν να δυναμώνουν το ΚΚΕ και η ΧΑ, τότε μόνο θα αναγκαστούν θα υποχωρήσουν άτακτα. Τώρα το παίζουν σκληροί γιατί ξέρουν ότι θα έχουν απέναντι τους το καλό η τον καλούτσικο μαθητή.
Εάν έχουν απέναντι τους τον Κουτσούμπα και τον Μιχαλολιάκο σε πιθανή κυβέρνηση εθνικής ενότητας να δούμε πόσο σκληροί θα το παίζουν. Θα έχει και πολύ πλάκα να δούμε κάτι τέτοιο! Το Μιχαλολιάκο και τον Κουτσούμπα στο ίδιο τραπέζι με τους δανειστές! 
Ο Κουτσούμπας θα τους αρχίσει το τροπάριο για το καπιταλιστικό σύστημα και θα τους βγάλει νοκ-άουτ! Ο Μιχαλολιάκος θα βγάλει χειροβομβίδα από τη τσέπη του και θα απασφαλίσει ! Χιούμορ κάνω. «Μα καλά ο Μιχαλολιάκος είναι στη φυλακή. Πως θα καθίσει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων» θα μπορούσε να σκεφτεί ένας τρίτος αφελής. Εάν πάρει ψηλά ποσοστά η ΧΑ θα δείτε για πότε βγαίνει από τη φυλακή!
Τέλος, παραθέτω ένα παράδειγμα εκλογικού αποτελέσματος εάν γίνει αυτό που προτείνω.



ΣΥΝΟΛΟ
ΔΕΞΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ

100
46
54
ΣΥΡΙΖΑ
22

22
ΝΔ
21
21

ΧΑ
19
19

ΚΚΕ
15

15
ΠΟΤΑΜΙ
9

9
ΠΑΣΟΚ 
8

8
ΑΝΕΛ
6
6



Μ.Δ.
Υποαπασχολούμενος