Ο πιο χαζός λαός του πλανήτη



Ο Ελληνικός λαός πρέπει να είναι ο πιο χαζός λαός του πλανήτη. Εάν τον πιάσουν κορόϊδο για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Το 2009 τον έπιασε κορόϊδο ο ΓΑΠ με τα «λεφτά υπάρχουν».  Μετά από λίγο, το 2012, τον έπιασε κορόϊδο ο «αντιμνηνονιακός» Σαμαράς με τα Ζάππεια. Την επόμενη μέρα των εκλογών, ο Σαμαράς έγινε από «αντιμνημονιακός» μνηνονιακός. Δεν έχει υπάρξει τόσο απότομη μεταστροφή ανθρώπου μέσα σε 24 ώρες.
Θα συμφωνήσω ότι πραγματικά ο Σαμαράς δεν είχε πολλά περιθώρια ως Πρωθυπουργός καθώς τον είχε δεσμεύσει ο ΓΑΠ και ο Παπαδήμος. Και γιατί μας δούλευες κύριε Σαμαρά προεκλογικά; Ο ΓΑΠ είχε περισσότερα περιθώρια γιατί δεν είχε δεσμεύσεις. Ας υποθέσουμε ότι και αυτός δεν είχε περιθώρια. Και γιατί μας δούλευες κύριε ΓΑΠ με τα «λεφτά υπάρχουν»; Τώρα θέλει και ο μικρός να δουλέψει. Είδε τους μεγάλους να το κάνουν και θέλει να το κάνει και αυτός.
Ελληνικέ λαέ, εάν αφήσεις να σε δουλέψουν για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια θα είσαι ο πιο ηλίθιος λαός του σύμπτανος. Μπορεί να υπάρχει και ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν, μην το ξεχνάμε.
«Και τι να κάνω»; ρωτάει ο  Έλληνας βλάκας. «Δεν μπορώ να ψηφίσω ΝΔ η ΠΑΣΟΚ. Μας έχουν εξοντώσει».
Σου είπα εγώ ρε βλάκα να ψηφίσεις ΝΔ η ΠΑΣΟΚ; Ούτε Σαμαρά, ούτε Βενιζέλο, ούτε Τσίπρα δεν σου λέω να ψηφίσεις. Μιχαλολιάκο η Κουτσούμπα θα ψηφίσεις! Έτσι μόνο θα δείξεις ότι δεν είσαι βλάκας και ότι δεν μπορούν να σε δουλέψουν για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια.
«Μα μας λένε ότι θα δημιουργηθεί αστάθεια και κάτι τέτοια, δεν τα πολυκαταλαβαίνω για να είμαι ειλικρινής» θα πει ένας άλλος Έλληνας βλάκας. Έτσι σου λένε ρε βλάκα γιατί έτσι τους βολεύει. Για να εναλάσσονται στην εξουσία χωρίς πρόβλημα και να σε εξοντώνουν εσένα κάθε μέρα λίγο-λίγο. Καμμία αστάθεια δεν θα δημιουργηθεί. Θα την βρούνε την άκρη μη φοβάσαι! Απλώς η άκρη που θα βρούνε δεν θα είναι τόσο πολύ εις βάρος σου!

Λ.Δ.
Άνεργος