Ραχήλ, η νέα Τίνα !

Ένα απο τα υπουργεία που φαίνεται να έχουν κλειδώσει στη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι το υπουργείο Περιβάλλοντος. Ο καπετάν-Αλέξης μετά από παρότρυνση της Ζωής Κωνσταντοπούλου συμφώνησε στη πρόταση του  καπετάν-Πάνου. Έτσι η Ραχήλ Μακρή θα είναι η νέα Τίνα Μπιρπίλη. Τα νέα της Τίνας; Αφού απαξίωσε χιλιάδες περιουσίες που φτωχοί Έλληνες είχαν αποκτήσει με «αίμα και ιδρώτα», η «αριστερή» Τίνα ζεί μεγάλη ζωή ανά το κόσμο με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.


Αρκετά είναι τα κοινά ανάμεσα στις δύο. Και οι δύο εμφανίστηκαν από το πουθενά να πρωταγωνιστούν στην πολιτική ζωή του τόπου. Έχουν παραπλήσιο στυλιστικό στύλ, η  Ραχήλ λίγο πιο sexy. Η Τίνα είναι φανατική του γυμναστηρίου. Και η Ραχήλ δείχνει γυμνασμένη. Έχουν περίπου την ίδια ηλικία. Η Τίνα (1969) είναι λίγο πιο μεγάλη από τη Ραχήλ ( 1973). Απέκτησαν γιό σε ηλικία 35 ετών περίπου. Φημολογείται ότι η Ραχήλ «βόλεψε» το σύζυγος της ενώ τη Τίνα τη «βόλεψε» ο πατέρας το παιδιού της.

Η Ραχήλ βρέθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος τον Ιανουάριο του 2010 επί υπουργείας Τίνας Μπιρμπίλη αφού πέρασε από ΠΕΣΥ, ΤΕΑΔΥ. Διαφέρουν στο επίπεδο σπουδών. Η Τίνα έχει φτάσει μέχρι Διδακτορικό ενώ η Ραχήλ είναι απόφοιτη ΤΕΙ Καβάλας.

Σκοπός της Ραχήλ είναι να συνεχίσει το έργο της Τίνας. Δηλαδή να μην μείνει οικόπεδο εκτός σχεδίου που να μην είναι χαρακτηρισμένο natura, δασικό η αιγιαλός! 

Χριστίνα
οικίστρια