Νεοδημοκρατικά πιπεράτα

Τα παρακάτω είναι κουτσομπολιά που έχουμε συγκεντρώσει μέσα από το Διαδίκτυο. Δεν ασχολούμαστε με καλλιτέχνες, εφόσον δεν προσπαθούν να επηρεάσουν τη κοινή γνώμη σε πολιτικά ζητήματα. Μας απασχολούν μόνο όσοι σχετίζονται με το χώρο της πολιτικής. Σε γενικές γραμμές θεωρούμε ότι κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Η παραβίαση του νόμου είναι ένα ζήτημα ειδικά για δημόσια πρόσωπα και πολιτικούς. Η νομιμοποίηση της χρήσης ναρκωτικών είναι ένα θέμα που έχει λογικά επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές.
Σήμερα η χρήση ναρκωτικών είναι παράνομη και είναι ένα επιβαρυντικό στοιχείο για κάποιο πολιτικό η μεγαλοδημοσιογράφο. Τόσο η παραβίαση του νόμου όσο και άλλα προσωπικά στοιχεία, μπορούν να αποτελέσουν βάση για εκβιασμό πολιτικών και δημόσιων προσώπων όπως πχ μεγαλοδημοσιογράφων.
Θεωρούμε ότι η καλύτερη τακτική για ένα δημόσιο πρόσωπο είναι έντιμη και ειλικρινής στάση. Εάν κάποιος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος δεν μπορεί κανείς να τον εκβιάσει ως προς αυτό το στοιχείο. Εάν όμως είναι κρυφο-ομοφυλόφιλος, ο οποιοσδήποτε μπορεί να τον εκβιάσει εάν έχει στοιχεία που να το αποδεικνύουν.  Το πρόβλημα του είναι ότι με την αποκάλυψη (οικειοθελώς η όχι) πιθανότατα θα χάσει αρκετούς υποστηρικτές. Είναι ακόμα πιο έντονο στα συντηρητικά κόμματα όπως η ΝΔ, καθώς μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων είναι κοινωνικοί συντηρητικοί ( social conservatives). Είναι όμως άλλο η ομοφυλοφιλία και άλλο η παιδοφιλία. Η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή και δικαίωμα του καθενός ενώ η παιδοφιλία είναι έγκλημα. Άλλα στοιχεία δείχνουν το ήθος διαφόρων ανθρώπων. Η ΝΔ ισχυρίζεται ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα σε σχέση με την κεντροαριστερά αλλά μάλλον δεν είναι καθόλου έτσι. Στην Ελλάδα ότι δηλώνεις είσαι.  
Κάποια από τα στοιχεία είναι σίγουρα καθώς αποδεικνύονται μέσα από δικογραφίες όπως η περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη. Άλλα μας τα έχουν επιβεβαιώσει εμπιστευτικά έγκυρες πηγές. Για τα υπόλοιπα το μόνο που ξέρουμε είναι ότι κυκλοφορεί αυτή η φήμη και υπάρχουν η υπήρχαν δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο. Συστήνουμε να διαβαστούν με επιφύλαξη καθώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εκτός από λίγες περιπτώσεις, ότι είναι αλήθεια.
Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι στενός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπεύθυνος της στρατηγικής επικοινωνίας της εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές. Εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία. Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας, το σπίτι του είχε παγιδευτεί με κάμερες όταν επιδιδόταν σε σκληρό σεξ με αγόρια κάτω των 16 ετών. Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω διπλωματικής ασυλίας και ο φάκελος της υπόθεσης τελικά έκλεισε.
Το καλοκαίρι του 2015 ξέσπασε το σκάνδαλο των Εσκομπάρ της Μυκόνου. Στο κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας της Μυκόνου, κοριός είχε καταγράψει συνομιλίες στις οποίες εμπλέκεται σίγουρα ένα και πιθανότατα άλλο ένα πολιτικό πρόσωπο. Έχουν καταγραφεί 65 συνομιλίες. Δύο άτομα διακινούσαν πόρνες όπως επίσης κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, ινδική κάνναβη και άλλες ναρκωτικές ουσίες στη Μύκονο. Εξυπηρετούσαν 24 ώρες/ 7 ημέρες και έκαναν επίσης delivery.
Aρχηγικά μέλη ήτα ένας 34χρονος που είχε κατηγορηθεί για ληστεία τράπεζας και ένας 33χρονος πρώην λιμενικός που είχε αποταχθεί για ναρκωτικά. Είχαν γνωριμίες σε όλα τα ακριβά εστιατόρια και ξενοδοχεία και μπορούσαν να κλείσουν τα καλύτερα τραπέζια στα πιο in νυχτερινά κέντρα. Η ταρίφα για τις γυναίκες ήταν 400€ την ώρα. Η φήμη τους ήταν παγκόσμια και πολλοί ξένοι τουρίστες είχαν ήδη τα τηλέφωνα τους. Υπάρχουν συνομιλίες με πολλά ξένα νούμερα, στη πλειοψηφία αραβικά και αμερικανικά.
Σε δύο συνομιλίες μεταξύ των μελών του κυκλώματος φαίνεται ότι τη στιγμή της συνομιλίας το ένα μέλος έκανε χρήση ναρκωτικών σε κάποιο κλάμπ με γνωστό πολιτικό και γνωστό μοντέλο. Στη περίπτωση του πολιτικού μάλιστα, ο πολιτικός τον εκλιπαρούσε για στοματικό έρωτα. Λέγεται ότι ο πολιτικός είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και το μοντέλο η Εύη Βατίδου.
Εμπλέκεται και δεύτερο πολιτικό πρόσωπο και έχει ακουστεί το όνομα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για delivery ναρκωτικών η/και γυναικών. Άλλοι πολιτικοί που συχνάζουν στη Μύκονο είναι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο Γιακουμάτος μάλιστα είχε σπίτι στη Μύκονο και κάποια στιγμή προσπάθησε να το πουλήσει. Δεν γνωρίζουμε εάν τελικά πουλήθηκε
Ο Μιλτιάδης  Βαρβιτσιώτης έχει φήμη του μπον βιβέρ και είναι γνωστός για τη σπάταλη ζωή του με εξορμήσεις στα μπουζούκια, ταξίδια στη Καραϊβική κλπ. Το καλοκαίρι του 2016 βρέθηκε με ένα χαρέμι στη Μύκονο. Την ίδια χρονια έκαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τη γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου. 
Τον Σπηλιωτόπουλο τον είχε χαρακτηρίσει ο Καρατζαφέρης Σαλώμη και είχα αφήσει διάφορους υπαινιγμούς, την εποχή του ο Καραμανλής τον διέγραψε από τη ΝΔ. Υπάρχουν φήμες ότι η σχέση Καραμανλή-Ρουσόπουλου-Σπηλιωτόπουλου-Ζαχόπουλου ήταν περισσότερο από φιλική όπως ήταν και η σχέση του Καραμανλή με  το γνωστό Θεσσαλονικιό κοσμηματοπώλη, Νικήτα Βιλδιρίδη. Στην αρχική αίτηση διαζυγίου της γυναίκας του Βιλδιρίδη υπήρχαν λεπτομέρειες από ένα περιστατικό που αργότερα αποσύρθηκαν έναντι ανταλλαγμάτων. Ο Καραμανλής πάσχει από χρόνια μανιοκατάθλιψη. Λέγεται ότι η γυναίκα του Καραμανλή είχε σχέση με το Λουδοβίκο των Ανωγείων και ότι μπορεί να είναι ο πατέρας των διδύμων.
Σήμα κατατεθέν της Μυκόνου ήταν του μαγαζί του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» Κώστα Καίσαρη στα Ματογιάννια της Μυκόνου. Ήταν τόπος συνάντησης κυρίως Ελλήνων κοσμικών και απέξω γινόταν το αδιαχώρητο. Ιστορικά ήταν τα χλιδάτα πάρτυ του Καίσατη τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα και ιδιαίτερα στο Εκάλη Club. Παρών σε πολλά από τα πάρτυ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη γυναίκα του Μαρέβα Γκραμόφσκι. Ο Καίσαρης ήταν σήμα κατατεθέν των χλιδάτων. Όποιος ήταν τακτικός πελάτης του Καίσαρη, αποκτούσε μεγάλο prestige στους χλιδάτους. Μπράβο του Καίσαρη που τα έπαιρνε από τους χλιδάτους, έγινε βαθύπλουτος και έκανε ιστορικά πάρτυ στο Ekali Club. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!
Το background της κρυφής εγκυμοσύνης της Ντόρας Μπακογιάννη με τον τραγουδιστή Τέρρη Χρυσό, δεκαετία '60: η Ντόρα ήταν 16 χρονών όταν πήγε να παρακολουθήσει μία συναυλία του Τέρρη Χρυσού στο Λουτράκι. Αργότερα πήγε στο καμαρίνι του, όπου έγινε ό,τι έγινε και λίγο πριν η εγκυμοσύνη γίνει προφανής έφυγε με τη Μαρίκα Μητσοτάκη στο Λονδίνο, όπου και εμφάνισαν αργότερα πια το νεογέννητο Κυριάκο Μητσοτάκη ως αδερφό της Ντόρας!
Τα προηγούμενα χρόνια είχε ακουστεί ότι η Ντόρα "ψώνιζε" νεαρούς άντρες προς ικανοποίησή της κι ότι οι άντρες της προσωπικής της φρουράς ήταν... "διαλεγμένοι" ένας προς ένας. Η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη «τα είχε» με το Μιχάλη Χρυσοχοίδη και έμεινε έγκυος. Η μάνα της έσπευσε να αποσιωπήσει το γεγονός, στέλνοντάς τη στην Αμερική να κάνει έκτρωση και να παραμείνει εκεί για 2 χρόνια.
Ο παππούς της γυναίκας του Μητσοτάκη Μαρέβας Γκραμπόφσκι ήταν Πολωνός και ο πατέρας της είναι Αγγλοπολωνός. Ο άλλος παππούς της ήταν Έλληνας εξ Αιγύπτου και η γιαγιά της Αγγλίδα. Κάπου τη βγάζουν από κεντροαριστερή οικογένεια. Παλιαότερα κυκλοφορούσαν κάποια δημοσιεύματα για προηγούμενο γάμο της και επίσης ότι είναι εβραϊκής καταγωγής. Αυτά όλα έχουν εξαφανιστεί. Μόνο λιβανιστήρι της κάνουν αντίστοιχο με αυτό που κάνουν στο Μητσοτάκη. Το Γκραμπόφσκι πάντως είναι συνηθισμένο πολωνοεβραϊκό όνομα. Η λαϊκή δεξιά, οι θρήσκοι και οι πατριώτες της ΝΔ πολύ θα ήθελαν να ξέρουν τη φυλή και τη θρησκεία της γυναίκας του προέδρου τους. Εάν τελικά το σύστημα καταφέρει να βγάλει το Μητσοτάκη πρωθυπουργό, θα έχουμε μια γυναίκα αγνώστου φυλής και αγνώστου θρησκείας στο τιμόνι της Ελλάδας.
Ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι είναι συγγραφέας τριών βιβλίων:
  1. Οδηγός αρχαίων ελληνικών νομισμάτων
  2. Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα
  3. Θεοδώρα Φραντζή: Η Άλωσις

Το δεύτερο είναι κρυφο-ομοφοβικό. Το τρίτο είναι αντιγραφή ενός μυθιστορήματος του Αγγλικανού ιερωμένου John Mason Neale που είχε δημοσιευτεί το 1857. Η παραλλαγή του Άδωνι είναι κρυφοαντισημιτική. Πως τα πάει με την Εβραία; γυναίκα του αφέντη του; Ο Άδωνις για τη καρέκλα και τον Ιουδαϊσμό είναι ικανός να ασπαστεί και να καθίσει να τον ...... δέκα Πακιστανοί. 
Ευγενία Μανωλίδου
Ο πρώτος σύζυγος της Μανωλίδου ήταν ομοφυλόφιλος και αναζητούσε γυναίκα για "βιτρίνα". Είχε γίνει γνωστός στο εξωτερικό παρουσιάζοντας έργα με μαιάνδρους και κλασικά αρχαιοελληνικά σύμβολα που στα 80's είχαν μεγάλο σουξέ στη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τον προόριζαν για τη μάνα της Μανωλίδου, ζωντοχήρα τότε, αναλόγου προφίλ με την Ευγενία. Το προξενιό θα γινόταν σε μια έκθεση του Μανωλίδη, στην οποία η μάνα είχε πάρει και την κόρη μαζί. Όταν έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, η Ευγενία μπήκε μπροστά και είπε: "Μάνα κάνε στην άκρη! Αυτός είναι δικός μου!" κι έτσι προέκυψε ο γάμος και τα παιδιά. 
Το προξενιό είχε γίνει για τη μάνα της και αυτή έφαγε της μάνας της τον άντρα και τι άντρα! Ο γάμος έγινε το 1995, αυτός ήταν τότε 55 χρονών και αυτή 20 χρονών. Η Μανωλίδου, ακόμη και τώρα που είναι 40άρα, είναι καλή από εμφάνιση. Στα 20 χρόνια της θα ήταν πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να παντρευτεί όποιο όμορφο νεαρό ήθελε. Προτίμησε για το χρήμα, ένα γέρο, ομοφυλόφιλο, μέτριας εμφάνισης από ένα νέο όμορφο ετεροφυλόφιλο. Και έκανε μαζί του δύο παιδιά. Ο άνδρας που πηγαίνει με πλούσιες γυναίκες κάποιας ηλικίας λέγεται ζιγκολό. Η γυναίκα που πηγαίνει με πλούσιους γέρους για τα λεφτά τους πως λέγεται; Ζιγκολού; Θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο όνομα.
Ταιριάζει απόλυτα με τον σύζυγο της, Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Πουλάνε τον πατέρα τους και τη μάνα τους χωρίς κανένα ενδοιασμό, για το χρήμα και τη δόξα. Ο Γεωργιάδης πρόδωσε το (πολιτικό) πατέρα του Καρατζαφέρη. Ο Καρατζαφέρης τον μάζεψε, τον έβαλε στο σπίτι του και τον τάιζε. Το παλιόπαιδο ο Άδωνις (να μη πω τη λέξη κ..) για να τον ευχαριστήσει, του γκρέμισε το σπίτι. Άνθρωποι σαν και αυτούς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στη πολιτική. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. Υπέρτατες αξίες είναι το χρήμα και μετά η δόξα.  Όποιος τους κάνει τη καλύτερη προσφορά κερδίζει: Γερμανοί, Γάλλοι, Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ρώσοι, Τούρκοι, Αλβανοί κλπ.
Παλαιότερα κυκλοφορούσε πολύ μια φήμη για δύο μεγαλοδημοσιογράφους. Σύμφωνα με τη φήμη, η γυναίκα του ενός τους είχε «πιάσει στα πράσα». Και οι δύο φοράνε γυαλιά και έχουν εκπομπές αργά το βράδυ σε μεγάλα κανάλια. Ο ένας προέρχεται από το χώρο του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ και ο άλλος προέρχεται από το χώρο της ΝΔ. Γιατί δεν θέλουν να το αποκαλύψουν είναι δικό τους θέμα. Είναι όμως και δικό μας θέμα, των τηλεθεατών και πολιτών. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να τους εκβιάζει. Η βγάζεις αυτούς στην εκπομπή σου και λες αυτά τα πράγματα η στα «βγάζω όλα στη φόρα».
Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν ηγετικό στέλεχος σε ΜΑΚΙ, ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Την εποχή εκείνη δημιούργησε πολύ στενές προσωπικές σχέσεις με άλλα στελέχη που αργότερα  απέκτησαν υπουργικές θέσεις. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ο πατέρας του ήταν Υφουπουργός Μακεδονίας Θράκης επί Νέας Δημοκρατία. Δεν τέλειωσε τη νομική και ξεκίνησε την καριέρα του από γαλάζια ΜΜΕ όπως η Μεσημβρινή και ο Αθήνα 984.
Η πρώτη του γυναίκα, η Έλενα Κατρίτση, ήξερε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του άλλα δεν άντεξε όταν τον βρήκε σε ερωτική περίπτυξη με τον Πρετεντέρη. Λέγεται ότι η σχέση Χατζηνικολάου – Πρετεντέρη κρατάει ακόμη και σήμερα με ενδιάμεσες διακοπές.  Ο δεύτερος γάμος του με τη Κρίσυ Τσολακάκη είναι γάμος βιτρίνα. Η Τσολακάκη είναι κόρη της μίας εκ των δύο Μπρόγιερ και μάνατζετ της Βίσση με την οποία διατηρεί ελεύθερη σχέση. Όταν όμως είχε πιάσει η Βίσση την είχε πιάσει με την Ειρήνη Μερκούρη είχε γίνει χαμός.
Πέρυσι το χειμώνα είχε γίνει μεγάλος σάλος στη Θεσ/νίκη με ένα αμάξι που είχε πέσει στο Θερμαϊκό για άγνωστους λόγους αλλά είχε αποσιωπηθεί σχετικά "περίεργα" το γεγονός. Μέσα στο αμάξι ήταν ο Πάριος με την Έλενα Ράπτη. Η Ράπτη είχε σχέση με τον Μαρκάκη και μετά με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα . Συχνάζει και αυτή στη Μύκονο. Η Ράπτη είναι αγνώστου ηλικίας αλλά το πιθανότερο είναι να γεννήθηκε στην αρχή της δεκαετίας του ’70. Και οι δύο σύντροφοι της ήταν μικρότεροι και ο Γιώρκας πάνω από μια δεκαετία. Ο Γιάννης Μαρακάκης, κατά τη φοιτητικά του χρόνια στη Νομική έκανε το ζιγκολό σε άντρες κι έτσι προωθήθηκε αργότερα και στο γυαλί. Είναι γαμπρός του μεγαλοβουλευτή της ΝΔ Πέτρου Μαντούβαλου που καταδικάστηκε για το παραδικαστικό κύκλωμα.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε εμπλακεί σε εξωσυζυγική σχέση όταν ήταν μεγαλοϋπουργός του Καραμανλή, τη περίοδο που είχε γίνει παππούς. Ο σύζυγος της γυναίκας το είχε ανακαλύψει και σε καυγά του είχε σπάσει τα δόντια. Ο Παυλόπουλος είχε εξαφανιστεί για μερικές ημέρες και εμφανίστηκε με νέα οδοντοστοιχία. Η Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου πράγματι «τα έχει» χρόνια τώρα με το σωματοφύλακά της και θέλουν διακαώς να βάλουν και στεφάνι! Ο λόγος για τον οποίο ο λαιμός της είναι χοντροκομμένος είναι λόγω των ορμονών που έπαιρνε κατά την περίοδο που προσπαθούσε να κάνει παιδί. Απειλούν το Ψινάκη ότι θα βγάλουν στην φόρα προσωπικές του ερωτικές στιγμές με διάφορα ανήλικα αγόρια σε βιντεάκια.

Κυριάκος