Εξήγηση για Βίντεο




Δημιουργούμε μια σειρά demo video με ερασιτεχνικό εξοπλισμό και λογισμικό. Λειτουργούμε σε καθαρά εθελοντική βάση με μηδενικά έξοδα. Η τεχνική ποιότητα θα βελτιώνεται συνεχώς. Εάν όλα πάνε καλά, σχεδιάζουμε να αποκτήσουμε επαγγελματικό εξοπλισμό και λογισμικό. Δεν έχει νόημα να αναβαθμίσουμε εξοπλισμό και προγράμματα σε μια ενδιάμεση κατηγορία καθώς είναι προτιμότερο να πάμε απευθείας σε επαγγελματική κατηγορία. Τα Βίντεο θα δημιουργηθούν ξανά με καλύτερη τεχνική ποιότητα. 


Έχουμε εντοπίσει κάποια λάθη. Από τη στιγμή που αναρτηθούν τα βίντεο είναι αρκετά χρονοβόρος διαδικασία η διόρθωση τους. Θα γίνουν αλλαγές στη νέα σειρά βίντεο που θα δημιουργηθεί με επαγγελματικό εξοπλισμό και λογισμικό.  
Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν κακή τεχνική ποιότητα η κάποια λάθη.
 Έχουμε αναρτήσει κάποια παλιά demo ΒΙΝΤΕΟ της  ΔΕΚΑ  από την οποία προέκυψε η Νέα Αρχή. Οι θέσεις δεν διαφέρουν σημαντικά αλλά έχουν γίνει κάποιες τροποποιήσεις.

Προτιμούμε το Διάλογο από το μονόλογο και ένα από τα βασικά μέτρα που θα πάρουμε είναι ο Διάλογος με τους πολίτες. Έχουμε ήδη το e Βήμα Δημόσιου Διαδικτύου Διαλόγου Δέκα όπου παραθέτουμε τις απόψεις φίλων της κίνησης αλλά και δημοσιεύσεις της Νέας Αρχής. 

Η σειρά Βίντεο χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες

Διάλογος με τους πολίτες
Απεχθανόμαστε τον ξύλινο λόγο των πολιτικών. Ακόμη και ο γραπτός μας λόγος προσεγγίζει τον καθημερινό λόγο. Πάραυτα, ο προφορικός λόγος δεν μπορεί να είναι ίδιος με το γραπτό. Η σειρά Διάλογος με τους πολίτες θα έχει δύο μέρη. Στο πρώτο θα εξηγούμε με απλό, περιεκτικό και σύντομο ύφος τις θέσεις της κίνησης που βρίσκονται σε αυτό τον ιστότοπο. Συγκεντρώνουμε ερωτήσεις η σχόλια και τα κατηγοριοποιούμε ανά θέμα. Στο δεύτερο μέρος θα απαντάμε στις ερωτήσεις και τα σχόλια των φίλων της κίνησης σχετικά με το θέμα. 

Βήμα Δημόσιου Διαδικτυακού Διαλόγου Δέκα
Τα κείμενα που αναρτώνται στο Δέκα θα γίνονται και Βίντεο για όσους προτιμούν να τα ακούν. Ουσιαστικά αυτό που θα κάνουμε είναι να διαβάζουμε τα κείμενα. 

Διαφημιστικά Σπότ
Βίντεο σε στυλ διαφημιστικών σποτ. 

Κάποια βίντεο είνια περισσότερο audio δηλαδή ακουστικά. Στο κανάλι θα βρίσκονται όλα τα Βίντεο. Σε αυτή τη σελίδα θα υπάρχει μόνο ένα μέρος. Θα είναι όλα τα διαφημιστικά σποτ και πιθανώς κάποια από τις άλλες δύο σειρές.  Στο e Βήμα Δέκα θα αναρτώνται τα Βίντεο μαζί με το κείμενα. Στις διάφορες ιστοσελίδες αυτού του ιστότοπου θα αναρτώνται τα Βίντεο της σειράς Διάλογος με τους Πολίτες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.


Θέλουμε να μπορεί να καταλάβει τις θέσεις μας ο απόφοιτος Δημοτικού και η γιαγιά η ο παππούς στο χωριό. Τώρα βέβαια κατά πόσο η γιαγιά η ο παππούς στο χωριό μπαίνουν στο Διαδίκτυο είναι ένα εύλογο ερώτημα. Οι καναλάρχες έχουν καθηλώσει τους ηλικιωμένους του χωριού και τη πόλης μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου από το πρωί μέχρι το βράδυ για να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και Καθεστώς. Οι δύο κοινωνικές ομάδες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία είναι οι ηλικιωμένοι και οι πολύ πλούσιοι.  Δεν περιμένουμε τη γιαγιά και τον παππού να καθίσουν να διαβάσουν όσα γράφουμε. Τα εγγόνια τους και τα παιδιά τους πρέπει να τους βάλουν με το ζόρι να δουν τα ΒΙΝΤΕΟ, γιατί ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία παίρνουν στο λαιμό τους τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και όλους τους άλλους. Σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι να μας καταλάβει η γιαγιά και ο παππούς στο χωριό η στη πόλη, εάν ποτέ δει τα ΒΙΝΤΕΟ.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ