Γενικό πρακτορείο «η ωραία Νέα Δημοκρατία»

077
My name is George...Dony George
Πάντα είχα κάποιες απορίες σχετικά με πρόσωπα του ΛΑΟΣ. Κατ’ αρχάς δεν μπορούσα να καταλάβω πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έγινε υπουργός και υπαρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Το γεγονός και μόνο  ότι είναι υπερμνημονιακός δεν αρκεί. Επίσης δεν μπορούσα να καταλάβω πως ο Καρατζαφέρης έκανε προβλέψεις για το μέλλον που πάντα έπεφταν μέσα. Ποιος είναι ο μάντης Κάλχας; Τέλος δεν μπορούσα να καταλάβω το περιστατικό της Ρουμανίας που περιγράφεται στο «Γιάννη μου το μαντήλι σου» και συμπληρωματικά στο «Αποκαλύπτω». Δεν χρειάζεται να το επαναλάβω ολόκληρο, όποιος ενδιαφέρεται ας το διαβάσει. Πολύ περιληπτικά, συνάντησε κάποιους πράκτορες στη Ρουμανία. Του έδωσαν CD για τις δραστηριότητες του Αλαφούζου στη Ρουμανία επι Μητσοτάκη. Μετά από αυτό άλλαξε τελείως η στάση του συγκροτήματος και το κόμμα του Καρατζαφέρη άρχισε να ανεβαίνει.

Προχτές μου λύθηκαν οι απορίες με μια επίσκεψη στο μπακάλη. Τα περισσότερα ψώνια μου τα κάνω σε super market που ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα. Μερικά όμως ψώνια τα κάνω και σε ένα μπακαλικάκι που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου. Είναι πιο ακριβό αλλά μου αρέσει η ατμόσφαιρα και είναι πιο βολικό. Επίσης μαθαίνω διάφορες πληροφορίες. Προχτές που πήγα, ο μπακάλης μίλαγε σε δύο άλλους πελάτες που ήταν ήδη εκεί. Φάνηκε ότι ήξεραν όσα έλεγε ο μπακάλης και μάλιστα συμφωνούσαν μαζί του. Έγινε μια συζήτηση μεταξύ όλων μας. Εγώ κυρίως ρώταγα.
Η άποψη λοιπόν του μπακάλη είναι ότι το ΛΑΟΣ ήταν «μαγαζί» της Μ16-SIS. Κάποια στιγμή κάτι έγινε στη κυβέρνηση Παπαδήμου και τα «τσούγκρισαν» Όσοι έμειναν στο κόμμα στράφηκαν προς τη Ρωσία. Όσοι πήγαν στη Νέα Δημοκρατία διατήρησαν τη σχέση τους με την Μ16-SIS και έφτιαξαν η μάλλον μεγάλωσαν το μαγαζάκι της Μ16-SIS μέσα στη Νέα Δημοκρατία.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μαγαζάκι κανενός. Είναι πολυκατάστημα η μάλλον Μall. Όλες οι μυστικές υπηρεσίες έχουν φτιάξει τα μαγαζιά τους μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Είναι γενικό πρακτορείο «η ωραία νέα Δημοκρατία». Με την προσχώρηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ το μαγαζί της Μ16-SIS έγινε μεγαλύτερο και ισχυρότερο.   
Ο Καρατζαφέρης τα ήξερε όλα γιατί του τα έλεγε η Μ16-SIS. Αλλίμονο εάν δεν ήξεραν τι γίνεται. Είναι μια από τις κορυφαίες μυστικές υπηρεσίες στο κόσμο. Ακόμη και εάν δεν ήταν, έχει στενή συνεργασία με τη CIA και τη Mossad και ανταλλάσσουν πληροφορίες. Με τις πλάτες τις Μ16-SIS είχε τις επαφές με τους πράκτορες στη Ρουμανία και του έδωσαν τα CD.  Ο Άδωνις τοποθετήθηκε στην υπαρχηγία της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο από γιατί ήταν υπερμνημονιακός αλλά κυρίως επειδή είχε την στήριξη της Μ16-SIS. Δεν είναι ο James Bond αλλά συνάδελφος του.
Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η άποψη του μπακάλη, μπορεί να είναι σωστή μπορεί να είναι και λάθος. Γενικά είναι σωστά ενημερωμένος. Πρέπει να παίρνει τις πληροφορίες του από έγκυρες πηγές. Πάντως εάν ισχύει κάτι τέτοιο είναι πολύ σοβαρό. Δεν κατακρίνω την Βρετανία. Τη δουλειά τους κάνουν. Είναι φιλική και σύμμαχη χώρα αλλά δεν παύει να είναι ξένη χώρα. Το να είναι κάποιοι πολιτικοί πράκτορες έστω και σύμμαχης χώρας δεν παύει να είναι προδοσία.
Ο Καρατζαφέρης τα έσπασε μάλλον με την Μ16-SIS. Ποια είναι η σχέση του με τη Ρωσία είναι ένα ερώτημα. Πάντως το νέο κόμμα που έφτιαξε με το Μπαλτάκο δεν φαίνεται να τραβάει προς το παρόν. Εάν συνεχιστεί έτσι δεν θα μπορέσει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Είναι πολύ πιο σοβαρό το θέμα για τον Γεωργιάδη. Η πιθανότητα να γίνει κάποια στιγμή η ΝΔ κυβέρνηση είναι μεγάλη. Ο Γεωργιάδης είναι υπαρχηγός της και τυπικά έχει το δεύτερο ρόλο μετά το Μητσοτάκη, μαζί με το Χατζηδάκη. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα εάν ο δεύτερος τη τάξει στο κόμμα που κυβερνά είναι πράκτορας ξένης μυστικής υπηρεσίας. Τώρα βέβαια και ποιος δεν είναι πράκτορας στη ΝΔ; Το μισό κόμμα είναι πράκτορες (κατά την άποψη του μπακάλη).

Τ. Μ.