Εθνικό Όραμα & Σχέδιο

Η χώρα διατρέχει ένα πολύ σοβαρό άμεσο κίνδυνο. Υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει στην εξουσία το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας μαζί με έναν η περισσότερους από τους δορυφόρους του. Σε αυτή τη περίπτωση θα ολοκληρώσουν τη καταστροφή της χώρας και την εξόντωση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού. Θεωρώ ότι είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει αυτή τη στιγμή η χώρα.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί το μοιραίο. Η Νέα Δημοκρατία πήρε 1,5 εκατομμύριο ψήφους στις τελευταίες εκλογές αλλά περισσότερο από 0,5 εκατομμύριο θα προτιμούσαν μια άλλη επιλογή. Έτσι εκφράζει μόνο το 10% των ψηφοφόρων και δεν εκφράζει το 90%. Μαζί όμως με τους δορυφόρους τους φθάνουν τα 2-2,5 εκατομμύρια δηλαδή 20-25%. Απέναντι τους είναι η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή το 75-80% του ελληνικού λαού.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού πρέπει να συνασπιστεί γύρω από ένα μεγάλο Εθνικό Όραμα και ιερό σκοπό. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποτρέψει το μοιραίο γεγονός δηλαδή να έρθει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία. Στη χειρότερη περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει εφικτό, πρέπει το διάστημα που θα παραμείνει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία να είναι όσο το δυνατό μικρότερο. Δεν αρκούν όμως μόνο οι ευχές αλλά χρειάζεται και σχέδιο.
Ο στόχος είναι για 100 μέρες δηλαδή μέσα σε 100 μέρες να έχει με κάθε τρόπο πέσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμη και εάν δεν επιτευχθεί το όριο των 100 ημερών που είναι λίγο παραπάνω από 3 μήνες, ο επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι οι 6 μήνες. Πιστεύω ότι μέσα σε 6 μήνες δεν θα προλάβουν να κάνουν μεγάλη καταστροφή και να προκαλέσουν μεγάλο πόνο και δυστυχία. Εάν όμως η Νέα Δημοκρατία παραμείνει στην εξουσία παραπάνω από 6 μήνες, τότε θα είναι το οριστικό τέλος της Ελλάδας και η οριστική εξόντωση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού.
Κάποιος μπορεί να σκεφτεί. Καλά και εσύ που το ξέρεις ότι είναι έτσι; Μα αυτό έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσει να κάνει. Ο Καραμανλής δεν μας οδήγησε στη καταστροφή χωρίς να πει κουβέντα; Ο Σαμαράς δεν μας εξόντωσε και το BIG FAILURE STORY το βάφτισε Success Story; Και αυτοί τα ίδια θα κάνουν αφού ίδιοι είναι. Η δεύτερη γραμμή πέρασε μπροστά και η πρώτη γραμμή πέρασε πίσω. Κατά τα άλλα δεν άλλαξε τίποτα. Η ίδια ευνοιοκρατία, αναξιοκρατία, οικογενειοκρατία, διαφθορά, ανικανότητα, παρακμή κλπ.
Μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις από άλλες σκοπιές αλλά o αγωγός TAP από οικονομική άποψη είναι μια θετική εξέλιξη. Ότι ευχάριστο και να συμβεί στην Ελλάδα, η χώρα δεν θα πάει μπροστά εάν δεν απαλλαγούμε από τη Νέα Δημοκρατία. Ακόμη και όλοι οι επενδυτές του κόσμου να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα, εάν είναι η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία θα τα διαλύσει όλα.
Το πρόβλημα είναι η Νέα Δημοκρατία. Από εκεί δημιουργούνται όλα τα άλλα προβλήματα. Η αναξιοκρατία και η διαφθορά έχει σαν αποτέλεσμα να κυβερνούν άνθρωποι ανίκανοι και διεφθαρμένοι. Έτσι δημιουργούν όλα τα άλλα προβλήματα είτε κατά λάθος είτε επίτηδες. Εάν δεν λυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα και ο τεράστιος κίνδυνος, η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να ορθοποδήσει.  

Γ. Β.