Είμαστε με Εμάς, την Ελλάδα και το Δίκαιο

Συχνά μας κατηγορούν ότι προκαλούμε σύγχυση σχετικά με τη πλευρά με την οποία είμαστε. Μας ρωτάνε εάν είμαστε καραμανλικοί, σαμαρικοί, μητσοτακικοί η εβερτικοί. Επίσης μας ρωτάνε εάν είμαστε με τους Αμερικάνους, τους Ισραηλινούς, τους Γερμανούς, του Γάλλους η τους Ρώσους. Διερωτώνται πολλοί εάν είμαστε με το λόμπυ της δραχμής η το λόμπυ της Ομοσπονδίας. Έχουμε ήδη απαντήσει πολλές φορές.
Κατ’ αρχάς τα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις ατόμων και όχι της κίνησης. Πέρα από αυτό δεν είμαστε με κανένα αλλά μόνο με Εμάς, την Ελλάδα και το Δίκαιο. Μέχρι πρόσφατα μας θεωρούσαν καραμανλικούς. Μετά τη δημοσίευση των δύο τελευταίων άρθρων μας θεωρούν εβερτικούς. Κακώς μας έχουν χαρακτηρίσει καραμανλικούς, σαμαρικούς, εβερτικούς, μητσοτακικούς η οτιδήποτε άλλο.

Διατυπώνουμε τις απόψεις μας ξεκάθαρα. Οι άποψη μας σε κάθε θέμα συμφωνεί με την άποψη κάποιων και είναι αντίθετη με την άποψη κάποιων άλλων. Συμφωνούμε με τον Έβερτ στη στάση που κράτησε στο θέμα του Χρηματιστηρίου. Συμφωνούμε με τον Καραμανλή στη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Αναγνωρίζουμε ότι ο Σαμαράς έκανε κάποιες ενέργειες για την επίλυση του δασικού προβλήματος. Ακόμη και στον λαομίσητο Παπακωνσταντίνου αναγνωρίζουμε ότι έλυσε εν μέρει το μακροχρόνιο πρόβλημα των αυθαιρέτων. Σε κάποια θέματα μπορεί να συμφωνούμε ακόμη και με τη ΧΑ η το ΚΚΕ.
Είμαστε με Εμάς και με κανένα άλλο. Υπηρετούμε τα συμφέροντα της Ελλάδας, του Ελληνικού λαού και του Δικαίου, όπως εμείς τουλάχιστον το αντιλαμβανόμαστε. Όπου οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν κάτι που εξυπηρετεί την Ελλάδα συμφωνούμε μαζί τους. Εάν οι Ρώσοι υποστηρίζουν κάτι άλλο που είναι σύμφωνο με τα ελληνικά συμφέροντα συμφωνούμε με αυτούς. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γερμανούς, τους Άγγλους, τους Γάλλους κλπ.
 Όπου οι Ισραηλινοί έχουν δίκιο είμαστε με το μέρος τους. Όπου οι Άραβες έχουν δίκιο είμαστε πάλι με το μέρος τους. Εάν θεωρούμε ότι η Ευρωμεσογειακή Ένωση η η Ανατολικομεσογειακή Ένωση είναι υπερ το συμφερόντων της Ελλάδας το υποστηρίζουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Σερβία η τη Συρία.
Λέμε ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα λύσει κάποια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα. Ταυτόχρονα υποστηρίζουμε ότι και η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα είναι πιθανώς κάτι καλύτερο απο τη σημερινή κατάσταση. Όλοι είναι υποκινούμενοι και ελεγχόμενοι από κάποιους. Έτσι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι εμείς υποκινούμαστε από τις απόψεις μας, το συμφέρον της Ελλάδας και την αντίληψη μας για το Δίκαιο. 

Τ. Κ.