Διαγράψτε άμεσα τη ΝΔ από το ΕΛΚ!

Joseph Daul
κυρ Σήφη,

Στην αρχή σκέφτηκα να γράψω το γράμμα στα αγγλικά, γερμανικά η γαλλικά. Έτσι όμως δεν θα το καταλάβαιναν μερικοί Έλληνες αναγνώστες. Μετά σκέφτηκα να το γράψω στα ελληνικά και να το μεταφράσω. Γιατί να κάνω όμως το κόπο; Τόσοι χαραμοφάηδες υπάρχουν στις Βρυξέλλες που τρώνε τα λεφτά των Ευρωπαίων πολιτών. Ας το μεταφράσει κάποιος από αυτούς. Να κάνω παρένθεση και να πω ότι κατά μια εκδοχή, η ΕΕ δημιουργήθηκε για να βολεύονται όσοι δεν μπορούν να τακτοποιηθούν στους κρατικούς μηχανισμούς των διάφορων χωρών. Να προσθέσω ότι πιθανολογώ πως αυτό το γράμμα δεν θα το διαβάσει κανείς. Στη καλύτερη περίπτωση θα το διαβάσει ο βοηθός του βοηθού του βοηθού κάποιου συνεργάτη σας. Έτσι δεν το πρόσεξα ιδιαίτερα.

Εσείς νομίζετε ότι όλοι οι Έλληνες είναι βλάκες. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί βλάκες στην Ελλάδα. Ένα παράδειγμα είναι πολλοί από το 1,5 εκατομμύριο που εξακολουθούν να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία. Οι περισσότεροι Έλληνες όμως δεν είναι βλάκες. Νομίζετε ότι πιστεύαμε τα παραμύθια που μας σέρβιραν οι Νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι πολιτικοί και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Δεν τα πιστεύαμε! Απλά περνάγαμε σχετικά καλά μέχρι το 2009. Έτσι βγάζαμε το συμπέρασμα ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκαναν σχετικά καλή δουλειά στη διακυβέρνηση της χώρας. Οι κεντροδεξιοί ψηφίζαμε ΝΔ και οι κεντροαριστεροί ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Το 2009 αποδείχθηκε ότι η ευημερία ήταν πλαστή και ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έκαναν καλή δουλειά αλλά κατέστρεψαν τη χώρα. Αποδείχθηκε ότι σας κορόιδευαν συστηματικά με ψεύτικα στατιστικά στοιχεία. Διαπιστώθηκε ότι οι επιδοτήσεις που έδιναν οι Ευρωπαίοι πολίτες από το υστέρημα τους, πήγαιναν στις τσέπες επιτήδειων Νεοδημοκρατών και Πασόκων. Έτσι έκαναν τεράστιες περιουσίες που θα τις ζήλευαν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολιτικοί.
Οι Νεοδημοκράτες μαζί με τους Πασόκους έκλεβαν από παντού. Έκλεβαν απο τους φόρους που πλήρωνε ο Ελληνικός λαός από το υστέρημα του. Έκλεβαν από το Χρηματιστήριο όπου Έλληνες και ξένοι επενδυτές τοποθέτησαν τις οικονομίες τους. Έκλεβαν από τις Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και από τα Ταμεία. Έκλεβαν από όπου μπορούσαν. Έκαναν κάκιστη διαχείριση αποβλέποντας σε βραχυχρόνια πολιτικά οφέλη και οδηγώντας τη χώρα στη καταστροφή μακροχρόνια. Δημιούργησαν με αυτό το τρόπο μια μεγάλη Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κρίση. Προκάλεσαν κίνδυνο κατάρρευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εξακολουθεί να υφίσταται. Δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, είχαν τεράστια οικονομικά οφέλη και εξακολουθούν να διεκδικούν την εξουσία.
Και τα μικρά παιδιά ξέρουν στην Ελλάδα ότι τα πρόσωπα που μας κυβερνούν είναι κοινή αποδοχή Βρυξελλών, Βερολίνου, Παρισιού και Ουάσιγκτον. Τοποθετήσατε στην ηγεσία της χώρας αυτούς που την κατέστρεψαν. Να δεχτώ ότι κάνατε τραγικές επιλογές προσώπων. Κυκλοφορεί ευρέως στη Ελλάδα μια θεωρία συνωμοσίας. Σύμφωνα με αυτή, η οικοινομική καταστροφή της Ελλάδας ήταν προσχεδιασμένη για να επιτευχθεί με αυτό το τρόπο η πολιτική της υποδούλωση. Δεν τη ασπάζομαι αλλά ούτε και την απορρίπτω. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Εάν δεν ήταν προσχεδιασμένη η καταστροφή της Ελλάδας, γιατί εξακολουθείτε να υποστηρίζετε αυτούς που την κατέστρεψαν;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τη χώρα την οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή οι Νεοδημοκράτες και οι Πασόκοι με το κλέψιμο και την κακοδιαχείριση. Τους τοποθετήσατε εσείς (ΕΕ, Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ). Να δεχτώ ότι δεν το κάνατε εσκεμμένα για να προκαλέσουν την καταστροφή της χώρας. Οι ελληνικές, οι γαλλικές και οι γερμανικές τράπεζες αγόραζαν Ελληνικά ομόλογα γιατί έδιναν υψηλότερες αποδόσεις. Αποδείχθηκε μια κάκιστη επένδυση. Γιατί τα λάθη σας πρέπει να τα πληρώσει ο μέσος Έλληνας πολίτης που δεν φταίει σε τίποτα; Ο μέσος Έλληνας πολίτης δούλευε σκληρά και έκανε αιματηρές αποταμιεύσεις. Τα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ήταν οι τεμπέληδες του Δημοσίου και οι αεριτζήδες που πούλαγαν «αέρα κοπανιστό» και πλούτιζαν.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα ντροπή για την Ελλάδα, την ελληνική κεντροδεξιά και την ευρωπαϊκή κεντροδεξιά. Είναι γεμάτο από τζάκια και Κολλεγιόπαιδα. Επικρατεί ευνοιοκρατία και οικογενειοκρατία. Πηγαίνει απο Καραμανλήδες σε Μητσοτάκηδες και απο Μητστοτάκηδες σε Καραμανλήδες. Που αλλού στην ΕΕ η στον αναπτυγμένο κόσμο υπάρχει τέτοιο κόμμα; Αντί να τους τιμωρήσετε για όλα όσα έχουν κάνει και για αυτό που είναι, τους έχετε στις τάξεις σας, τους υποστηρίζετε με κάθε τρόπο και κάνετε το παν για να τους ξαναφέρετε στην εξουσία. Έχουν άδικο λοιπόν όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας ήταν προσχεδιασμένη; Αποδείξτε ότι έχουν άδικο και ότι δεν είσαστε όλοι στο κόλπο.

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ 
ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Η επιστολή στάλθηκε ηλεκτρονικά στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα υπ’ όψιν του Προέδρου Joseph Daul.

Α. Λ.