Πατριωτική φιλολαϊκή κεντροδεξιά συμμαχία

Κάθεστε ρε βλάκες και γράφετε επιστολές στους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους. Δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι παίζει; Θέλουν να μας ξαναφέρουν πάλι αυτούς που κατέστρεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα, αυτούς που μας κατάκλεβαν, μας εξόντωσαν και μας εξαθλίωσαν. Όλοι είναι πίσω από το Μητσοτάκη για να συνεχίσει να μας «πίνει το αίμα» όπως κάνει η οικογένεια του τα τελευταία 150 χρόνια.
Μακάρι να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος. Μακάρι να καταλάβουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ληγμένο πολιτικό προϊόν που δημιουργεί πολιτική αστάθεια που επιδεινώνει το οικονομικό και επενδυτικό κλίμα. Μακάρι να αντιληφθούν ότι εάν ξαναφέρουν τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία, η Συρία θα μοιάζει με παιδική χαρά. Φοβάμαι ότι δεν θα αντιληφθούν. Θα εξαπατήσουν τους ηλίθιους ψηφοφόρους με τα πουλημένα τομάρια τους δημοσιογράφους που ελέγχουν και θα μας κάτσουν τον κυρ Γιάκο Βρυκολακάκη στο σβέρκο για να μας «πίνει το αίμα».

Το θέμα δεν είναι τι κάνουν αυτοί αλλά τι κάνουμε εμείς. Αυτοί πολύ καλά κάνουν και προωθούν τα συμφέροντα τους μέσω του Μητσοτάκη. Εμείς δεν θα κοιτάξουμε τα δικά μας συμφέροντα; Θα αφήσουμε το προδοτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει την συνωμοσία ενάντια στον Ελληνικό λαό; Η λύση είναι μία και δεν υπάρχει άλλη καμία.
Πρέπει να δημιουργηθεί μια πατριωτική φιλολαϊκή κεντροδεξιά συμμαχία για να εμποδίσει την συνωμοσία του ανθελληνικού και αντιλαϊκού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Να ξεκινάει από το κέντρο και να φτάνει μέχρι τέρμα δεξιά. Να έχει μέσα και τη Χρυσή Αυγή. Έχουν πραγματικά ακραίες τοποθετήσεις σε διάφορα ζητήματα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Είναι τη τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη και η δεύτερη στη κεντροδεξιά. Δεν μπορούμε αυτό να το αγνοήσουμε.
Αποφεύγω τον όρο άκρα δεξιά γιατί δεν αρέσει. Ο χώρος της πολύ δεξιάς είναι μικρός. Δεν μπορούν να το καταλάβουν ούτε οι Χρυσαυγίτες ούτε και κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να πιάσουν αυτόν τον χώρο. Αναφέρομαι στο καινούργιο ΛΑΟΣ, την Εθνική Ενότητα. Έχω την υποψία ότι ο Μπαλτάκος μπορεί να είναι «λαγός» της Νέας Δημοκρατίας και να προσπαθεί να κόψει ψήφους από τη ΧΑ για να τους κολλήσει στη ΝΔ. Όμως δεν έχω βεβαιότητα και ίσως να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
Ο χώρος της πολύ δεξιάς έχει το πατριωτικό στοιχείο. Τα πατριωτικό στοιχείο όμως υπάρχει και σε άλλους χώρους και ιδιαίτερα στη κέντρο + δεξιά που δεν είναι πολύ δεξιά. Ο πατριωτικός φιλολαϊκός κεντροδεξιός χώρος είναι πολύ μεγάλος. Ο πολύ δεξιός χώρος είναι μικρός. Χρειάζεται να ενωθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις που ξεκινούν από το κέντρο και φτάνουν μέχρι την άκρη της δεξιάς.
Οι διαφορές είναι σίγουρα σημαντικές. Όλοι πρέπει να βάλουν αρκετό «νερό στο κρασί» τους. Μπορούν όμως να βρουν δέκα πράγματα να συμφωνήσουν. Η Σωτηρία της Πατρίδας είναι υπεράνω τοποθετήσεων σε επιμέρους ζητήματα και ιδεολογικών αποχρώσεων. Στα βασικά σημεία όλοι συμφωνούν καθώς όλοι ανήκουν στη κεντροδεξιά. Οι συνθήκες επιβάλλουν γενικότερη συνεννόηση, πόσο μάλλον στο πατριωτικό κεντροδεξιό χώρο.   

Η. Μ.