Μετά από αυτό, τι;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα. Έβαλαν την Ελλάδα στα Μνημόνια και σε ένα δρόμο που οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή. Εξαθλίωσαν ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού ενώ αυτοί ζουν μέσα στη χλιδή. Έχουν φτιάξει περιουσίες που δεν δικαιολογούνται από την βουλευτική και την υπουργική τους αμοιβή.
Ο Ελληνικός λαός πολύ σωστά τους «μαύρισε» σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Τους αντικατέστησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι «υπάρχει ελπίδα». Ακόμη και αυτοί που δεν τους ψήφισαν, ήθελαν κάτι τέτοιο να ισχύει. Τελικά αποδείχθηκαν περίπου μια από τα ίδια. Βέβαια εάν κάποιος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους κλέφτες, τους λωποδύτες, τους καταστροφείς και τους εξολοθρευτές από τη μια και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από την άλλη, προτιμότερη επιλογή είναι σαφέστατα η δεύτερη. Γεννώνται όμως δύο ερωτήματα. Υπάρχει καλύτερα; Μετά από αυτό, τι;

Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ είναι σαφέστατα καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Είναι όμως αρκετό; Δεν θα μπορούσε να υπάρχει και κάτι καλύτερο; Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέτρα που εφαρμόζει θα έχει αναπόφευκτα μεγάλη φθορά. Ενδέχεται να εξαντλήσει τη τετραετία αλλά το πιθανότερο είναι κάπου στη μέση η να πέσει να δραπετεύσει από την εξουσία. Το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Το λένε όλοι με πρώτους από όλους την συγκυβέρνηση. Παρ’ όλα αυτά το εφαρμόζουν. Βασικά νομίζω ότι όλες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει να το εφαρμόσουν προσωρινά μέχρι να αποφασίσουν τι θα γίνει οριστικά.
Εάν ξανάρθει στη εξουσία η Νέα Δημοκρατία, θα είναι η απόλυτη καταστροφή της χώρας και η απόλυτη εξαθλίωση για ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού. Η πιθανότητα αυτή πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο. Εάν πάραυτα πραγματοποιηθεί η δυσμενέστατη για τη χώρα και τους πολίτες εξέλιξη, θα πρέπει να κρατήσει πολύ λίγο. Εκεί πρέπει να εστιάζουμε τη προσοχή μας και όχι στο τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το βασικό θέμα είναι μετά από το ΣΥΡΙΖΑ τι θα επακολουθήσει;
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να έχει την ίδια πορεία με το ΠΑΣΟΚ για πάρα πολλούς λόγους. Είναι θέμα απονομής Δικαιοσύνης. Πρέπει να τιμωρηθούν και πολιτικά αλλά και δικαστικά.  Όσο η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα εξουσίας, οι εγκληματίες δεν θα λογοδοτήσουν για τα πολλά και βαριά εγκλήματα τους απέναντι στον Ελληνικό λαό.
Το μόνο που έχουν κάνει μαζί με το ΠΑΣΟΚ είναι να φέρουν την καταστροφή και την εξαθλίωση. Αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Με την ΝΔ σε ηγετικό ρόλο στη κεντροδεξιά, η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να ανακάμψει και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε βαθύ σκοτάδι. Η Σωτηρία της Πατρίδας και η Επιβίωση του Ελληνικού λαού επιβάλλει την με κάθε τρόπο καταστροφή της ΝΔ και την εξόντωση των Νεοδημοκρατών. 

Ν. Γ.