Ολοσχερής καταστροφή με αυτή τη ΝΔ

Είναι πέρα από κάθε λογική ότι τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα θέλουν να ξανακυβερνήσουν. Να το θέσω σε πιο σωστή βάση. Αυτοί από τη μεριά τους καλά κάνουν και θέλουν να ξανάρθουν στην εξουσία για να συνεχίσουν το μεγάλο φαγοπότι. Είναι όμως πέρα από κάθε λογική ότι υπάρχουν ψηφοφόροι τόσο υπερβολικά καθυστερημένοι που θέλουν να ξαναφέρουν τους καταστροφείς της Ελλάδας στην εξουσία.  
            Σε μια χώρα που επικρατεί Δικαιοσύνη, θα ήταν στη φυλακή όλοι οι πρωταγωνιστές της Μεγάλης Eθνικής Kαταστροφής. Εάν κάποια στιγμή έρθουν στην εξουσία άνθρωποι που έχουν έστω και ελάχιστα το αίσθημα του Δικαίου, θα πρέπει να αποδώσουν τις ευθύνες σε αυτούς που αναλογούν και να τιμωρηθούν πολύ αυστηρά για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.
Από τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα, το ένα εξακολουθεί να είναι κόμμα εξουσίας. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές της καταστροφής εξακολουθούν να βρίσκονται σε σημαντική θέση. Ένα παράδειγμα είναι ο Χατζηδάκης. Οι υπόλοιποι είχαν σημαντική ρόλο στην κυβέρνηση Σαμαρά. Δεν ευθύνονται για τη καταστροφή αλλά ευθύνονται για τη κάκιστη διαχείριση της κρίσης. Και αυτοί με τη σειρά τους έκαναν σοβαρά εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.
            Έχουμε ένα κόμμα που έχει αποτύχει οικτρά σε διαφορετικές περιπτώσεις και έχει εγκληματήσει κατά του ελληνικού λαού. Οι κυβερνήσεις Καραμανλή έχουν μεγάλη ευθύνη γιατί δεν πρόλαβαν την Μεγάλη Εθνική Καταστροφή. Η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε κάκιστη διαχείριση της Μεγάλης Εθνικής Καταστροφής. Είναι ένα κόμμα αποτυχημένων και εγκληματιών (εκ προθέσεως η εξ αμελείας).
            Τα κόμματα είναι σαν εργαστήρια η σχολεία. Παράγουν πολιτικούς. Τι πολιτικούς έχει παράγει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας; Τελείως αποτυχημένους και εγκληματίες! Μαζί με το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τη χώρα. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσαν να μας βγάλουν από τη κρίση μέσα σε έξι χρόνια. Εάν δεν είναι αυτό η απόλυτη αποτυχία τότε τι είναι;
            Το ίδιο σύστημα που παρήγαγε τους αποτυχημένους πολιτικούς έχει παράγει και τη σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ. Δεν έχουν καμία διαφορά από τους προηγούμενους και θα κάνουν ακριβώς τα ίδια δηλαδή θα καταστρέψουν ακόμη περισσότερο τη χώρα. Πραγματικά θα κάνουν τεράστια ζημιά όταν θα έρθουν στην εξουσία. Εάν γίνουν αλλαγές, κάτι πολύ αμφίβολο, μπορεί να παραχθεί άλλο είδος πολιτικών σε 10-20 χρόνια.
            Η κεντροδεξιά είναι μια ιδεολογία που έχει πολλές αποχρώσεις. Βασικά στοιχεία έχει την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και τη διατήρηση των παραδόσεων. Κεντροδεξιά είναι επίσης το μισό περίπου του εκλογικού σώματος στην Ελλάδα. Οι μεγαλοαπατεώνες της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να ταυτίσουν τη Νέα Δημοκρατία με τη κεντροδεξιά. Καμία σχέση!
Η Νέα Δημοκρατία είναι μια συμμορία εκμεταλλευτών που έχει κεντροδεξιά ιδεολογία και διαχρονικά εξαπατά τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. Η κεντροδεξιά παράταξη είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Η ΝΔ είναι μερικές εκατοντάδες «πονηροί» που διαμέσου της εξαπάτησης της κεντροδεξιάς παράταξης κάνουν τεράστιες περιουσίες από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου.
            Η ανάπτυξη δεν μπορεί παρά να έρθει από την επιχειρηματικότητα και όχι τον κρατισμό. Είναι παρήγορο που αρκετοί κεντροαριστεροί το ανακάλυψαν τελευταία. Η παράταξη που ήταν παραδοσιακά υπερ της επιχειρηματικότητας είναι η κεντροδεξιά. Η ΝΔ είναι η ντροπή της κεντροδεξιάς, η χειρότερη δυνατή έκφραση της κεντροδεξιάς ιδεολογίας. Για να πάει μπροστά η χώρα χρειάζεται ένα άλλο κόμμα στην ηγετική θέση της κεντροδεξιάς.
Αυτό που μπορεί να κάνει ένας κεντροδεξιός που ενδιαφέρεται για τη χώρα είναι να αλλάξει τη κεντροδεξιά. Τη κεντροαριστερά δεν μπορεί να την αλλάξει. Το μόνο που μπορεί να κάνει για την κεντροαριστερά είναι να τη κερδίζει στις εκλογές. Εάν η κεντροδεξιά γίνει καλύτερη η θα κερδίζει συνεχώς την εξουσία η θα εξαναγκάσει και τη κεντροαριστερά να αλλάξει. Είναι δουλειά των κεντροαριστερών να αλλάξουν τη κεντροαριστερά.
Οι μεγαλοαπατεώνες της ΝΔ ενδιαφέρονται μόνο για τη τσέπη τους και αδιαφορούν για τα συμφέροντα του λαού. Το πρόβλημα είναι αυτοί που εξακολουθούν να τους ψηφίζουν και να τους στηρίζουν. Αυτοί είναι ο εχθρός! Αυτοί πρέπει να πειστούν για τη μεγάλη καταστροφή που προκαλούν στη χώρα ψηφίζοντας και στηρίζοντας τη ΝΔ. Εάν δεν πειστούν πρέπει να εξοντωθούν. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εάν δεν εξοντωθούν, θα καταστραφεί τελείως η χώρα και το μεγαλύτερο τμήμα του λαού της. Καλύτερα να εξοντωθεί περίπου 1 εκατομμύριο, παρά να καταστραφεί μια χώρα ολόκληρη και 10 εκατομμύρια άνθρωποι.    

Σταύρος