Deutschland über alles

Έβλεπα τη Στεφανίδου και τους μαϊντανούς της να σχολιάζουν τη χθεσινοβραδυνή συνέντευξη που έδωσε ο Βαρουφάκης στο Αλαφουζέικο. Η Τατιάνα προσπαθεί να μιμηθεί τις άλλες τηλεπερσόνες και να το παίξει σεξουλιάρα για να ανεβάσει τη τηλεθέαση. Φοράει κάτι κολλητά κα κάτι περίεργα. Ενώ δεν είναι άσχημη αλλά αρκετά πάνω από το μέτριο δεν είναι καθόλου ελκυστική. Είναι ψιλοπουρό αλλά για 50άρα είναι πολύ καλοδιατηρημένη. Κάποιος μου είπε ότι είναι 60άρα. Το βρίσκω υπερβολικό. Βέβαια τώρα με όλες τις πλαστικές δεν μπορείς να τις καταλάβεις από το πρόσωπο αλλά φαίνεται από το λαιμό και τα χέρια. Τη Στεφανίδου τη κάνω 50 με 55 το πολύ αλλά όχι παραπάνω.

 Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι δεν μπορεί να το παίξει σεξουλιάρα όταν είναι σκέτη παγοκολώνα. Είναι αποτέλεσμα των καταπιεσμένων παιδικών χρόνων της. Ήταν πλουσιοκόριτσο αλλά πολύ καταπιεσμένο. Ομολογεί και η ίδια ότι είναι ρομπότ. Εμένα μου φαίνεται ανοργασμική. Έχουμε τους heterosexual, τους homosexual και τους asexual. Τη Τατιάνα την βάζω στη τρίτη κατηγορία. Είναι από αυτές που πριν αρχίσει η πράξη, ρωτάνε πόσο θα κρατήσει, γιατί έχουν να κάνουν κάτι δουλειές μετά. Βέβαια όλα αυτά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Απλά έτσι μου φαίνεται.
Μου έκαναν πάρα πολύ κακή εντύπωση τρία σημεία. Ο Βαρουφάκης είπε ότι η Γερμανία ανέκοψε με ένα τηλεφώνημα τη προσπάθεια κινεζικής οικονομικής στήριξης προς την Ελλάδα. Η Τατιάνα σχολίασε όλα περηφάνια και καμάρι το γεγονός ότι στην Ευρώπη κάνει κουμάντο η Γερμανία. Επειδή είναι και λίγο βλήμα δεν έχει καταλάβει ότι κουμάντο στην Ευρώπη κάνει η Γερμανία επειδή την αφήνει η Αμερική και για όσο θα την αφήνει η Αμερική. Τόσο φιλογερμανικά αισθήματα δεν είχαν ούτε οι SS. Δεν αποκλείεται να είναι απόγονος των SS. Μοιάζει με Γερμανίδα. Επίσημα δηλώνουν γονείς της ο Μίμης και η Άννα Στεφανίδου αλλά πολλά γίνονται. O Χίτλερ ζευγάρωνε λες και ήταν ζώα, ξανθούς άντρες των SS με ξανθές Γερμανίδες για να φτιάξει την Αρία φυλή. Κάποιο από αυτά τα νόθα παιδιά ίσως ήταν ένας από τους γονείς της Τατιάνας. Ταιριάζουν και οι αριθμοί. Η Τατιάνα αφού είναι 50αρα θα έχει γεννηθεί στις αρχές του ’60. Τα νόθα παιδιά των SS γεννήθηκαν γύρω στο ’40.
Μετά κορόιδευε τους χορούς και τη χαρά του κόσμου στο Σύνταγμα, το βράδυ του δημοψηφίσματος . Εάν είχε περάσει φτώχεια και δυσκολίες στη ζωή της δεν θα μίλαγε έτσι. Το 62% του λαού που είναι ο πιο ταλαιπωρημένοι και βασανισμένοι από τις μνημονιακές πολιτικές, ένιωσαν μια ελπίδα ότι η μεγάλη δυστυχία τους μπορεί να μετριαστεί λίγο. Αυτό η Τατιάνα το σχολίασε περιπαικτικά. Υπάρχει λέξη που το περιγράφει. Σκατόψυχη!

«Ζούμε σε μια κοινωνία φτιαγμένη μόνο για τους δυνατούς.
Ο καπιταλισμός έχει κοινωνικό πρόσωπο μόνο όταν υπάρχουν λεφτά».

Αυτά είχε δηλώσει σε συνέντευξη της και φανερώνουν την νοοτροπία της. Ζήσε αλλά άσε τους άλλους να πεθάνουν και υπέρτατη αξία είναι το χρήμα. Τώρα το δυνατός πως το εννοεί δεν ξέρω, από οικονομική άποψη η από ψυχολογική άποψη; 
Οι πιο δυνατοί άνθρωποι ψυχολογικά είναι οι φτωχοί. Τους έχουν δυναμώσει τα προβλήματα και οι δυσκολίες. Οι πλουσίες σα τη Τατιάνα καταρρέουν για αστείους λόγους. Είναι ένα αδύναμο ρομπότ χωρίς ίχνος συναισθημάτων.
Αυτό που χρειάζεται σε όλους τους σκατόψυχους σαν την Τατιάνα είναι ένα χρόνος στη φάμπρικα με βασικό μισθό. Για τη Τατιάνα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τη σουτάρανε από τα μεγάλα κανάλια και τη μάζεψε ο Ομέρ Βρυώνης για τους δικούς του λόγους. Όταν θα τη σουτάρει και ο Ομέρ Βρυώνης, θα παρακαλάει το Τσίπρα να την πάρει καθαρίστρια. Δεν είναι ακριβώς φάμπρικα αλλά κάτι παρεμφερές.
Η τελευταία ξεφτίλα της ήταν όταν ρώτησε το ακροατήριο ποιοι ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Από τα 30 περίπου άτομα, μόνο μια κοπέλα βρέθηκε. Η Τατιάνα τους χλεύασε ότι φοβούνται να το πουν. Οι χαμένοι φοβούνται να το πουν, όχι η συντριπτική πλειοψηφία, τα 2/3 του ελληνικού λαού. Απλώς κανείς από αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ δεν έχει όρεξη να δει τη Τατιάνα, πόσο μάλλον να πάει στο ακροατήριο της. Είναι η πιο μνημονιακή γυναίκα της Ελλάδας. Ο πιο μνημονιακός άνδρας είναι ο Άδωνις. Νομίζω ότι κάνουν ένα τέλειο ζευγάρι. Ευαγγελάτε και Μανωλίδου σωθήκατε εάν γίνει κάτι τέτοιο. Γλυτώσατε για πάντα!

Βίκτωρας