Ότι πει ο Θέμος

Χθες είδα για λίγο την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Έκανα ζάπιγκ, δεν παρακουλουθώ τέτοιες εκπομπές. Είχα πάντα μια απορία. Όποιος θέλει να δει τσόντα, γιατί δεν μπαίνει στο Ίντερνετ η να νοικιάσει ένα βίντεο και να τα δει όλα, αντί να βλέπει μόνο τα μισά στην εκπομπή του Θέμου;
 Έχει μια ξανθιά συμπαρουσιάστρια. Νόμιζα ότι είναι η Γωγώ Μαστροκώστα αλλά τελικά δεν είναι αυτή. Είμαι λίγο άσχετος με τέτοια θέματα γιατί δεν ασχολούμαι καθόλου. Ρώτησα τη κοπέλα μου και έμαθα. Η ξανθιά είναι η πρώην του Χολίδη και έχει ένα περίεργο όνομα, Σουλτάνα, Κοντέσα...κάτι τέτοιο. Το Χολίδη τον ξέρω από ένα τραγούδι του, το «όλα είσαι εσύ για μένα». Είναι φοβερό!

Είχαν καλεσμένο ένα συμπαθητικό gay alltheway. Δεν τον ήξερα αλλά ρώτησα και έμαθα. Λέγεται κάτι σε τζίδης. Έπαιζε σε μια σειρά,  «πάρα δέκα» η «παρά τέταρτο», με μια ξανθιά.  Νόμιζα ότι είναι η Γωγώ Μαστροκώστα αλλά τελικά και αυτή είναι μια άλλη, κάποια Ζέτη. Θεωρώ ότι υπάρχει συνωμοσία ξανθιών. Είναι όλες συνεννοημένες να προσποιούνται τη Γωγώ Μαστροκώστα.
Ο Κατιτζίδης έλεγε ότι όποιος έχει δουλειά και σχέση δεν κάθεται να γράψει αρνητικά σχόλια. Το θέμα ξεκίνησε για τον Κατιτζίδη αλλά έντεχνα το γενίκευσαν για όλη τη κριτική που ασκείται μέσα από το Ιντερνετ. Σώπα ρε Κατιτζίδη! Φοβερή ανακάλυψη! Σχέση ακόμη μου έχει μείνει αλλά δεν ξέρω για πόσο θα αντέξει.
Τη δουλειά μου την έχασα εδώ και καιρό. Εάν είχα δουλειά δεν θα είχα άπειρο χρόνο. Θα εξακολουθούσα να ασκώ κριτική αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Την δουλειά μου την έχασα εξαιτίας του Θέμου και της συμμορίας που συμμετέχει. Για να γίνουν αυτοί πάμπλουτοι κατέστρεψαν την Ελλάδα. Έτρωγαν από όλες τις μεριές, χρεοκόπησαν τη χώρα και έφτασαν την ανεργία στο 35%.
Έχουν την απαίτηση αυτοί να «θάβουν» όποιον γουστάρουν αλλά αυτούς και τους φίλους τους να μην τους πειράζει κανείς. Το άλλο κόλπο που κάνουν είναι ότι δημιουργούν μια ψεύτικη κόντρα για λόγους τηλεθέασης. Συνεννοούνται και ο ένας κατηγορεί τον άλλο. Τα βόδια οι τηλεθεατές παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις διαμάχες των επωνύμων.
Το Θέμο τον ξέρω εδώ και πολλά χρόνια. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά ξέρω ποιος είναι. Παλαιότερα είχα κοινωνικές σχέσεις με κάτι μαφιόζους. Στην αρχή δεν ήξερα ότι είναι μαφιόζοι. Όταν το έμαθα, διέκοψα όλες τις επαφές. Με πήρε όμως λίγο καιρό να το μάθω. Διακινούσαν άσπρα, μαύρα, γυναίκες, άντρες, όπλα...ότι θέλεις! Όλο για το Θέμο μιλούσαν. Ήταν το ίνδαλμα τους.
Τα κίτρινα γυαλιά του Θέμου τι ρόλο παίζουν; Μήπως είναι αυτά τα γυαλιά νυκτός που διαφημίζονται με 9,99€; Θυμάμαι το Ντελόν σε κάτι παλιές ταινίες που έκανε το δολοφόνο και φόραγε κίτρινα γυαλιά. Ο Θέμος το παίζει Ντελόν η δολοφόνος; Για Ντελόν λίγο δύσκολο το βλέπω αλλά για δολοφόνος του πάει πολύ.  
Άκουσα ότι ο Θέμος μένει στην Ελβετία η μάλλον η οικογένεια του μένει στην Ελβετία. Για να μένει η οικογένεια του Θέμου στην Ελβετία, εγώ είμαι τώρα άνεργος. Κάθε βράδυ παίρνει το αεροπλάνο και πάει στην Ελβετία και έρχεται το πρωί; Μήπως πηγαίνει μόνο τα Σαββατοκύριακα; Μοιάζει να έχει δημιουργήσει μια κατάσταση ώστε να είναι γρήγορη η διαφυγή του από τη χώρα. Αυτό σε περίπτωση που βγει ένταλμα σύλληψης η ξυπνήσουν τα πρόβατα και αρχίσουν το Θέμο και τους παρόμοιους του στα αυγά, τις ντομάτες, τα γιαούρτια, τις κλωτσιές και τις σφαλιάρες.
Η σωσίας της Μαστροκώστα δεν νομίζω ότι χαμπαριάζει πολλά. Είναι κλασσική ξανθιά. Το άλλο το gay το παιδί, ο Κατιτζίδης, δείχνει κάτι να καταλαβαίνει. Είναι όμως όμηρος και πρέπει να πει αυτά που τον προστάζουν. Όλοι όσοι βοηθήθηκαν στη καριέρα τους, έχουν υπογράψει επιταγές και έρχεται η ώρα να τις εξαργυρώσουν. Άμα τους ζητηθεί, όχι το Μητστοτάκη αλλά το ίδιο το Διάβολο θα προμοτάρουν. Πόσους από τους επώνυμους βοήθησε το σύστημα στη καριέρα τους; Σχεδόν όλους! Οι επώνυμοι είναι μέρος του συστήματος. Η Κοντέσα και ο Κατιτζίδης είναι πιόνια. Ο Θέμος είναι στρατηγός. Υπάρχουν από πίσω οι βασιλιάδες που δεν φαίνονται.
Γενικά αυτό που προσπαθούσαν να περάσουν στην εκπομπή είναι να μην ενημερώνεται ο κόσμος από το Ίντερνετ για να ενημερώνεται μόνο από το Πρώτο Θέμα. «Μα η εκπομπή του Θέμου είναι ψυχαγωγική» θα μπορούσε να πει ένας βλάκας. Η χειραγώγηση γίνεται μέσα από όλες τις εκπομπές, όχι μόνο τις σοβαρές. Χειραγώγηση γίνεται ακόμη και μέσα από ταινίες και διαφημίσεις.
Ο βασικός σκοπός της τηλεόρασης και των ΜΜΕ είναι η χειραγώγηση του κοινού. Δεν τους ενδιαφέρουν τόσο οι διαφημίσεις διότι δεν βγάζουν τόσο πολλά από τις διαφημίσεις. Τα «χοντρά λεφτά» βγαίνουν από τη χειραγώγηση. Την πουλάνε πολύ ακριβά στο πολιτικό σύστημα. Ο Θέμος τώρα θέλει να ψηφίσουμε Μητσοτάκη. Αυτό θέλει σήμερα το σύστημα. Παλαιότερα μπορεί να ήταν ο Παπανδρέου, ο Σημίτης η κάποιος άλλος.
Χθες στην εκπομπή σχολίασαν τις ανώνυμες δημοσιεύσεις στο Ίντερνετ. Εάν έγραφα επώνυμα το άρθρο, θα με καθάριζε ο Θέμος. Ακόμη φοβάμαι ότι μπορεί να με βρει και να με σκοτώσει, παρόλο που δεν γράφω το επώνυμο μου. Θέμο, σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις! Θα κάνω ότι πεις! Θα ψηφίσω Μητσοτάκη! Θα βάλω και δύο ψηφοδέλτια μέσα για να μετρήσει διπλή η ψήφος. 

Γιάννης