Ωδή στο Μητσοτάκη

Το σύστημα ήδη άρχισε «χοντρό πουσάρισμα» στο Μητσοτάκη. Είδα για λίγο χτες το Ντερμπεντέρη. Είχε φέρει 5+1 από τη ΝΔ για να εξυμνήσουν τον Μητσοτάκη. Ο ένας ήταν ο Στυλιανίδης. Όλοι «γλύφανε» τον Μητσοτάκη εκτός από τον Στυλιανίδη. Βέβαια προσπάθησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες. Ο Ντερπεντέρης τον είχε φέρει για ξεκάρφωμα ούτως ώστε να μη χαρακτηριστεί η εκπομπή «Ύμνος στο Μητσοτάκη».
Είχε πολύ μεγάλη πλάκα. Ήταν σαν να τα είχε βγάλει βόλτα ο Στυλιανίδης. Ο Στυλιανίδης δεν είναι μεγάλος, 49 χρονών είναι. Έμοιαζε με το νέο θείο που είχε βγάλει βόλτα τα ανήψια. Τα τρία ήταν παιδάκια: Παπαμιμίκος, Κεραμέως, Τσάπαλος.

Μετά ήταν ο Γεωργιάδης. Είναι 42 αλλά μοιάζει και αυτός σα παιδάκι έτσι όπως είναι μικροκαμωμένος και γλυκούλης (όχι ομορφούλης). Η άλλη ήταν η Έλενα Ράπτη αγνώστου ηλικίας σύμφωνα με την ιστοσελίδα της. Εάν το ψάξει λίγο κανείς βρίσκει ότι πιθανώς να είναι 39. Αυτές οι ηλικίες που τελειώνουν σε 9 είναι κάπως ύποπτες για τις γυναίκες. Συνήθως το 9 κρατάει για πολλά χρόνια. Τέλος πάντων, παρόλο που είναι 39 μικροδείχνει. Ίσως επειδή είναι μικροκαμωμένη, ίσως επειδή είναι τεκνατζού. Βγαίνει με το Λούκα Γιόρκα που μάλλον είναι 29.
Του Άδωνι Γεωργιάδη του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «less than zero». Το έχω ακούσει μερικές φορές. Τη πρώτη φορά δεν το κατάλαβα. Ρώτησα: «ποιος είναι ρε παιδιά ο Less Dasero;». Μου εξήγησαν ότι έτσι λένε το  Γεωργιάδη γιατί χωρίς τον Καρατζαφέρη θα ήταν ένα τίποτα. Τον «πούλησε» στεγνά τον Καρατζαφέρη για να γίνει ο καλύτερος πωλητής Μνημονίων. Τώρα μαθαίνω ότι ο Less Thanzero πάει για αντιπρόεδρος της ΝΔ. Σε ένα τέτοιο κόμμα, τέτοιος αντιπρόεδρος αξίζει.   
Η Έλενα Ράπτη από ότι πληροφορούμαι είναι η κόρη του πλούσιου που βγήκε βουλευτής με τα λεφτά του μπαμπά της. Για να είμαι ειλικρινής για σχέση μαζί της θα το σκεφτόμουνα. Δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά λίγο μου αρέσει. Εάν χωρίσει με το Γιόρκα, έχω αφήσει το τηλέφωνο μου στις διαχειριστές του blog. Εάν θέλει ας με πάρει τηλέφωνο να πιούμε ένα καφέ. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Τραγουδάω και εγώ όπως ο Γιόρκας. Εγώ όμως τραγουδάω μόνο στο μπάνιο. Για σχέση θα με ενδιέφερε αλλά δεν θα τη ψήφιζα ποτέ για βουλευτή. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Βέβαια εάν έκανα σχέση μαζί της τότε θα τη ψήφιζα. Ας το σκεφτεί γιατί ελέγχω και άλλους ψήφους. Ελπίζω να μη μου κάνει μήνυση που γράφω ότι μου αρέσει. Εξάλλου που θα στηρίξει τη μήνυση, σε ποια κατηγορία;
Η Νίκη Κεραμέως είναι και αυτή κόρη του μπαμπά της, καθηγητή Νομικής και δικηγόρου. Είναι ένα καινούργιο φρούτο. Ακούστε το εκπληκτικό! Δεν έχει εκλεγεί αλλά είναι βουλευτής Επικρατείας. Απίστευτο και όμως αληθινό! Φανταστείτε τι τρελό βύσμα έχει. Δεν ξέρω ακριβώς τη σχέση αλλά σίγουρα έχει μεγάλο βύσμα. Ασχολείται λέει και με μια ΜΚΟ, τον Δεσμό. Όταν ακούω για ΜΚΟ γίνομαι πολύ καχύποπτος.
Ο Παπαμιμίκος είναι ανιψιός του θείου του. Έχει παντρευτεί την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη. Έφαγε 2,5 εκατομμύρια μέσω της ΜΚΟ «Δημοκρατία στα Βαλκάνια» και ερευνάται για:
  •  Υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου
  • Κατ’ εξακολούθηση, απάτη σε βάρος του Δημοσίου
  • Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
  • Έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων
Το ότι δεν πρόκειται να καταδικαστεί ποτέ δεν σημαίνει ότι δεν έγινε τίποτα.
Ο τελευταίος γλύφτης του Μητσοτάκη είναι κάποιος Όμηρος Τσάπαλος. Αυτός είναι μάλιστα και στενός συνεργάτης του. Είναι ένα παιδάκι  άχρωμο, άοσμο και άγευστο με ευχέρεια λόγου. Σίγουρα και αυτός θα είναι μεγάλο βύσμα αλλά δεν ξέρω από που.


Αυτή λοιπόν είναι η ΝΔ. Δεν ξέρω εάν ο Ντερμπεντέρης έκανε καλό η κακό στο Μητσοτάκη με αυτούς που έβγαλε. 

Γιώργος