Σελίδες

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης, Γεωργιάδης κλπ στη Κόλαση
Ξυπνάω το πρωί και ανοίγω τη τηλεόραση. Ήταν ένα παπούλης και ένα χαζό κορίτσι από το εκλογικό τμήμα της ΝΔ στη Κηφισιά. Έλεγαν κάτι βλακείες τύπου: « Συμμετέχω για να δυναμώσω τη ΝΔ. Απο αυτή τη διαδικασία η ΝΔ θα βγει πιο δυνατή». Παραλίγο να σπάσω τη τηλεόραση. Είμαι αιώνια άνεργος. Γιατί να θέλω να δυναμώσει η ΝΔ; Θέλω να καταστραφεί η ΝΔ όπως κατέστρεψε εμένα και άλλους. Μένω κοντά στη Κηφισιά. Ετοιμάστηκα να πάω στο εκλογικό κέντρο να τους πλακώσω στα χαστούκια μήπως και συνέλθουν. Μετά άλλαξα γνώμη. Σκέφτηκα ότι μπορεί να μπλέξω και το άφησα.

Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τέτοια εξέλιξη. Ένα μεγάλο όνειρο έγινε σήμερα πραγματικότητα. Όλα τα προγνωστικά ήταν αντίθετα και δεν τολμούσαμε ούτε να εξετάσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η καλύτερη δυνατή εναλλακτική πραγματοποιήθηκε. Βγήκε πρόεδρος της ΝΔ ο νεοφιλελεύθερος, καραμνημονιακός, Κολεγιόπαις, εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Είναι η αρχή του τέλους της ΝΔ! Τους βλέπω όλα χαρά στο στρατηγείο του Μητσοτάκη. Γιατί χαίρονται άραγε; Για το 7% που θα φτάσουν το κόμμα; Η ΝΔ σύντομα θα είναι ένα μικρό κόμμα της κεντροδεξιάς. Πιθανότατα θα είναι το τρίτο κόμμα της κεντροδεξιάς μετά την ΧΑ.
Τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά και για εμάς στην Νέα Αρχή. Δεν υπάρχει πλέον κανένας ενδοιασμός. Δεν έχουμε καμία σχέση με όλους αυτούς. Προειδοποιούμε τον Μητσοτάκη να μην ξανατολμήσει να ισχυριστεί ότι έχει σχέση με τον κεντρώο χώρο. Οικονομική ακροδεξιά είναι. Άλλο ακροδεξιά και άλλο κέντρο. Κυριάκο δεν είσαι κέντρο, πάρτο χαμπάρι. Είσαι ο εκπρόσωπος της μιντιακής ολιγαρχίας, της τάξης των πολύ πλουσίων και ένθερμος υποστηρικτής των μνημονίων. Θα καταλάβουν οι ψηφοφόροι το ρόλο σου. Θα βοηθήσουμε και εμείς.
Για να εξετάσουμε το επιτελείο Μητσοτάκη! Επικεφαλής του επικοινωνιακού του επιτελείου η κόρη της Ντόρας. Έπαιρνε 300 χιλιάρικα από το Ερρίκος Ντυνάν και τον χρεωκόπησε. Για το Πέτρο Μαντούβαλο όλα τα λόγια είναι περιττά. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι Κολεγιόπαιδο, υπερόπτης και απάνθρωπος. Θέλει να μας πάρει τα σπίτια και τις περιουσίες. Για αυτό γέλαγε και ήταν όλο χαρά. Σκεφτόταν ότι θα πάρει τα σπίτια των Ελλήνων. Πρόσωπα του περιβάλλοντος του εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Έχουν ακουστεί διάφορα και για αυτόν. Μπουμπούκι σκέτο! Ο Άδωνις Γεωργιάδης  ήταν καλός πωλητής βιβλίων. Κάποιοι τον ανακάλυψαν και τον έκαναν πωλητή Μνημονίων. Είναι ο πιο μνημονιακός πολιτικός της Ελλάδας. Το άκρο αντίθετο του πατριωτισμού παρόλο που πολλά βλήματα υποστηρικτές του δεν το έχουν καταλάβει. Απλά πουλάει βιβλία για την αρχαία Ελλάδα. Αυτό δεν λέγεται πατριωτισμός. Είναι ο λιγότερο πατριώτης πολιτικός.
Όλους αυτούς πολλοί τους θεωρούν δαίμονες. Δεν κατέχω την δαιμονολογία. Πιθανότατα να είναι δαίμονες. Πάντως σίγουρα είναι οι δυνάμεις του κακού. Η αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό λαμβάνει χώρα στην Ελληνική κεντροδεξιά του 2016. Εμείς στη Νέα Αρχή συντασσόμαστε με τις δυνάμεις του καλού και θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάστων Μητσοτάκηδες, Γεωργιάδηδες, Βαρβιτσιώτηδες κλπ μέχρι να τους εξαφανίσουμε τελείως. Εκπροσωπούμε τον ανθρώπινο καπιταλισμό και εκπροσωπούν τον απάνθρωπο και αδυσώπητο καπιταλισμό.
Δεν θα αφήσουμε τους φλώρους να εξοντώσουν και άλλο τη μεσαία τάξη για να στηρίξουν τους πλούσιους και τους βολεμένους. Το ξέρουμε ότι είναι τελείως αδύναμοι χαρακτήρες. Λίγο να τους ζορίσεις καταρρέουν. Θα τους ζορίσουμε πολύ, όχι λίγο και σε συνεργασία με άλλους. Η κόλαση τώρα ξεκινάει για αυτούς. Δεν θα δουν ποτέ κυβέρνηση. Εάν έρθουν όλα ανάποδα και καταφέρουν να έρθουν στην εξουσία, θα εξασφαλίσουμε ότι θα μείνουν μόνο λίγες εβδομάδες. 

Παναγής