Δημόσιος Κίνδυνος Νο 1

Κάθε βράδυ, πετάγομαι στον ύπνο μου πολλές φορές, ιδρωμένος και γεμάτος αγωνία. Θα μείνει η ΝΔ ενωμένη και δυνατή; Είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι πριν κοιμηθώ και το πρώτο όταν ξυπνήσω. Σε όλες τις προσευχές μου αυτό είναι το βασικό ζήτημα που παρακαλώ το Θεό. Θεέ μου σε παρακαλώ, κάνε να μείνει η ΝΔ ενωμένη και δυνατή και εγώ θα είμαι πάντα πιστός σε Σένα. Ελπίζω ο Θεός να εισακούσει τις προσευχές μου.
Οι άνθρωποι είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι. Χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει, δεκάδες χιλιάδες έχουν καταστραφεί, εκατοντάδες χιλιάδες ζουν κάτω από τα όρια της αξιοπρεπούς διαβίωσης. Τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Τίποτα απολύτως! Το μόνα που έχουν να μας πουν είναι πόσα καλά είναι τα Μνημόνια, να μην διαταραχτεί η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και να μείνει η ΝΔ ενωμένη και δυνατή.

Δείχνει πάρα πολλά πράγματα. Πρώτον δείχνει το τεράστιο βαθμό της αναισθησίας τους. Αυτοί να ζήσουν καλά και όλοι οι άλλοι ας πεθάνουν. Τέτοια νοοτροπία είναι εκατό φορές χειρότερο εάν την έχει ένας πολιτικός από να την έχει ένας πολίτης. Για τον πολίτη απλά δείχνει κακό χαρακτήρα. Ο ρόλος του πολιτικού όμως είναι η ευημερία των πολιτών και αυτή η νοοτροπία δείχνει βαθιά διαφθορά και σήψη.
Το άλλο που φανερώνει είναι πόσο αποξενωμένοι είναι από την κοινωνία. Δεν έχουν ιδέα για τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανθρώπων. Ζουν στη καρακοσμάρα τους. Έχουν εσωστρέφεια και συναναστρέφονται με κομματικούς μόνο. Για τα κομματόσκυλα αυτή είναι η αγωνία. Εάν θα μείνει η ΝΔ δυνατή και ενωμένη. Έτσι θα μπορέσουν να ξανάρθουν στην εξουσία και να συνεχίσουν το τρελό φαγοπότι που διακόπηκε πριν κανένα χρόνο.
Είναι άκρως επικίνδυνοι για τη χώρα και τους πολίτες από όλες τις απόψεις.

Η ΝΔ είναι ο Νο 1 Δημόσιος Κίνδυνος

Εάν ξαναέρθουν στην εξουσία θα μας καταστρέψουν και εξοντώσουν οριστικά. Ακόμη και στην αξιωματική αντιπολίτευση που είναι κάνουν τεράστια ζημιά. Πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα ένα μικρό κόμμα της κεντροδεξιάς. Μόνο τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα και να ξεπεράσει τα προβλήματα της. Όσο υπάρχει δυνατή ΝΔ θα υπάρχουν και χιλιάδες προβλήματα γιατί αυτοί είναι η αιτία όλων των προβλημάτων. 

Γιάννης