Μάριε τι δεν καταλαβαίνεις; 3

...συνέχεια προηγούμενου
Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά ότι ο οποιοσδήποτε αρχηγός δεν θα «καθαρίσει» το κόμμα. Δεν μπόρεσε να το κάνει ο Καραμανλής και θα το κάνει ο Μητσοτάκης η ο Μεϊμαράκης; Επειδή Μάριε ξέρω πολύ καλά όπως ξέρεις και εσύ ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ποτέ, έχω μια καλύτερη πρόταση. Θεωρούμε ότι στη ΝΔ υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι ικανοί, έντιμοι ανιδιοτελείς και πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό της χώρας, όχι μόνο στα λόγια. Πιθανώς να είσαι και εσύ ένας από αυτούς. Ξέρουμε ποιοι είναι οι κλέφτες, οι προδότες, οι απατεώνες, οι ψεύτες, οι ανίκανοι. Εσείς που είσαστε περισσότερο μέσα στα πράγματα, τους ξέρετε καλύτερα. Είναι αδύνατο να τους διώξετε από τη ΝΔ. Μπορείτε όμως να τους αφήσετε πίσω να βουλιάξουν μαζί με όλο το σάπιο σύστημα. Να φύγει το υγιές κομμάτι για μια Νέα Αρχή. Με μεγάλη χαρά θα συνεργαστούμε μαζί σας και με άλλες υγιείς δυνάμεις της κεντροδεξιάς.

Τώρα Μάριε το καταλαβαίνεις; Εγώ νομίζω ότι το καταλάβαινες απο την αρχή, έξυπνος άνθρωπος δείχνεις να είσαι. Απλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις! Το δόγμα Αβέρωφ έχει περάσει σε όλο σχεδόν το κόμμα. Όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος. Ε, τι να σου κάνουμε; Τα θέλεις όλα δικά σου! Και τη πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο! Και την ασφάλεια της ΝΔ αλλά και να μη μιλάει κανείς για όλη τη βρώμα και τη δυσωδία που υπάρχει εκεί μέσα. Να μην έχεις εσύ που παραμένεις στο άθλιο κόμμα καμία ευθύνη για όλα τα δεινά που προκάλεσε στο τόπο !

Εμείς παρόλο που δεν είμαστε επώνυμοι σαν και εσένα, φύγαμε απο το ρημάδι και αγωνιζόμαστε εκτός μαντριού να φτιάξουμε μια κεντροδεξιά που πραγματικά θα πάει τη χώρα μπροστά. Μια κεντροδεξιά που αξίζει στους Έλληνες! Έχουμε μπουχτίσει από τις αηδίες και τις μπούρδες του κάθε Καραχάλιου. Η ΝΔ θα σώσει την Ελλάδα! Η ΝΔ θα σηκώσει την χώρα στη πλάτη της! Η ΝΔ βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας! Δεν τις πιστεύει κανείς παρά μόνο κάτι γερόντια που τα έχουν μισοχαμένα. Οι νεώτεροι δεν πιστεύουν τις παπαριές του κάθε επικοινωνιοαπατεώνα και έχουν φύγει από τη ΝΔ. Ξέρουν πολύ καλά ότι οι Νεοδημοκράτες μόνο τα προνόμια τους θέλουν να σώσουν. Απλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμη κάποιο πολιτικό σχήμα που να τους εκφράσει. Όπου να είναι έρχεται! 

Πάνος