Ελληνική Σωτηρία

            
Ελληνική Σωτηρία τυχαίνει να είναι μια απο τις κινήσεις που απαρτίζουν τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Δεν αναφέρομαι σε αυτή όμως αλλά στη σωτηρία της Ελλάδας που πλησιάζει. Πριν την αυγή είναι το πιο βαθύ σκοτάδι. Πρέπει να φτάσεις στο ναδίρ για να ξεκινήσει ο δρόμος για το ζενίθ. Η Ελλάδα βρίσκεται στο ναδίρ αυτή τη στιγμή. Το ναδίρ μπορεί να ήταν τον Ιούλιο η ίσως και να βρίσκεται στο κοντινό μέλλον.  Θα φανεί σύντομα. Μετά ξεκινάει ο δρόμος για το ζενίθ.
            Την Ελληνική Επανάσταση δεν την έκανε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Μάκρος Μπότσαρης. Την έκαναν οι συνθήκες. Εάν δεν ήταν αυτοί οι Εθνικοί ήρωες θα ήταν κάποιοι άλλοι. Το ίδιο συνέβη και με την Αμερικανική, την Γαλλική και την Ρωσική Επανάσταση. Τις επέβαλαν οι συνθήκες. Έτυχε να πρωτοστατήσουν κάποια άνθρωποι που έμειναν στην Ιστορία.
            Η Ελληνική Σωτηρία δεν μπορεί να έρθει από την κεντροαριστερά αλλά και ούτε από τη ΝΔ. Η κεντροαριστερά εκπροσωπεί τον κρατισμό ενώ η ΝΔ την παρακμή και την σήψη. Η Ελληνική Σωτηρία θα προέλθει από μια ευρεία συγκυβέρνηση που θα έχει ως κορμό ένα νέο κόμμα η συνασπισμό κομμάτων με τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Ιδιωτική πρωτοβουλία
  • Πατριωτισμό
  • Εθνική αξιοπρέπεια
  • Φιλοευρωπαϊσμό
  • Κοινωνική ευαισθησία
  • Πρόσωπα από την κοινωνία
            Το τι θα συμβεί σε αυτές τις εκλογές είναι άνευ σημασίας. Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός τις πρέπει να γίνει. Το κλειδί βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού. Όταν συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες τι πρέπει να γίνει θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να το πραγματοποιήσουν. Οι συνθήκες ωριμάζουν αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η κατάλληλη στιγμή. Ο λαός θα επιλέξει εάν επιθυμεί την σωτηρία του η την ολοσχερή καταστροφή του, τον επίγειο παράδεισο η την επίγεια κόλαση. 

Ευάγγελος Δ