Εσύ έχεις την ευθύνη!


Αλέξη Τσίπρα,

Αφού θέλησες  να γίνεις πρωθυπουργός ανέλαβες και πάρα πολλές ευθύνες. Δεν δημιούργησες εσύ τα άλυτα προβλήματα αλλά είναι δική σου ευθύνη πλέον να τα λύσεις.
Πρώτα από όλα πρέπει να διαπραγματευτείς σωστά με τους δανειστές. Πρέπει να ρίξεις άμεσα τα ποσοστά της ανεργίας η να δώσεις ικανοποιητικό και διαρκές επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους. Πρέπει να κάνεις κάτι με την υπερφορολόγηση. Ο κόσμος έχει εξαντληθεί δεν αντέχει άλλο. Πρέπει να δώσεις μια λύση στους υπερχρεωμένους. Πρέπει να δώσεις μια λύση στο πρόβλημα της ΧΑ. Η λίστα είναι μεγάλη, τη ξέρεις και εσύ και τη ξέρουμε και όλοι. Περιθώρια χρονικά δεν έχεις, ένα εξάμηνο το πολύ. Μέχρι τότε θα έχει φανεί που πάει το πράγμα,
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν φταις εσύ. Όμως δεν σε ανάγκασε κανείς να γίνεις πρωθυπουργός, εσύ το επέλεξες και το προσπάθησες με κάθε τρόπο. Εάν ήξερες ότι δεν μπορούσες να δώσεις λύσεις ας μην αναλάμβανες. Εάν πίστευες ότι θα τα κατάφερνες αλλά διαπιστώσεις στην πορεία το αντίθετο, τότε απλά φεύγεις!

Α.Ζ.
άνεργος